פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אורך צינרות כולל-4 מטר.אורך הרדיאטור-38 ס"מ.רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ.גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ.הרדיאטור ישמש לקירור מים.שאלות:1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים?2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins)3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים?מגבלת הרעש היא 45dB
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים 1. כמה מאווררים שיתאפשר לך וגם המידות לא משהו מחייב.2. לפי המידות נראה שהוא דיי גדול וסביר להניח שהוא יצליח להפתר מהחום שהמעבד יוצר . (אם יש אפשרות להגיע לדפי יצרןשל הרדיאטור תוכל לראות כמה וואט חום הוא יכול לפזר לאוויר ובאיזה תפוקת מאוורר הוא עובד.)3. אורך הצינורות לא מה שיחייב אותך למשאבה מסויימת אלה הפרשי גובה בין המקום שהמשאבה נמצאת ולמקום הכי גבוה במערכת שלך.באופן כללי ממולץ משאבה של בין 1000 - 2000 ליטר לשעה.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר כשאני מצאתי את הרדיאטור הזה הוא היה עם blower של 240ממ.הוא עובד על 220v אז החלטתי לוותר עליו בגלל זה אני רוצה מאוררים אחרים אולי יותר קטנים.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים כשאני מצאתי את הרדיאטור הזה הוא היה עם blower של 240ממ.הוא עובד על 220v אז החלטתי לוותר עליו בגלל זה אני רוצה מאוררים אחרים אולי יותר קטנים.אם הסיבה שוויתרת על המאוורר המקורי זה בגלל הvoltage ולא בגלל סיבה אחרת (רעש/גודל) אז אתה תמיד יכול לחבר את זה לחשמל דרך חור במארז או משהו.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר זה גם blower ענק ואין לי איפה לשים אותו והלהבים ממתכת אם הוא יהיה חשוף אז לחתול שלי לא יהיה רגליים בקרוב.... זה מסוכן לאללה הדבר הזה.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אז למה שיהיה חשוף? תמתח מעליו רשת, עם כמה תמיחות שגם אם יגעו ברשת היא לא תקרוס וזהו ;Dעריכה- חשבתי עכשיו על זה שתוכל לקחת רשת ממאוורר רגיל (שכחתי איך קוראים לזה :-\ ) ולעשות לה טיפה מודינג להתאים אותה
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר 240mm זה קצת גדול בשביל גריל...זהו נסגר העניין עם הblower אני יקנה מאוררים רגילים רק תגידו לי איזה.אה ושכל המאוררים ביחד יעלו מקסימום 300 שקל פלוס מינוס
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אמממ אמרת 38 על 25? אתה יכול לנסות משהו כזה: ירוק - מאווררי 80ממ אדום - מאווררי 120ממ מאוחרה כחול - מאווררי 120 ממ מקדימה = 300- כאשר כל המאווררים 'ג'נריים' אתה יכול בכלל לוותר על מאווררי 80ממ, יהיה פחות רועש ויעלה פחות - וגם לא בטוח שיהיה פחות יעיל... : יש גבול לכמה אוויר חם הרדאיטור יכול לפזר בעזרת כמות של זרימת אוויר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.