פורסם 2009 ביולי 916 שנים שלום לכולם,שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש...יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX?תודה
פורסם 2009 ביולי 916 שנים יש לפעמים מכשירי DVD שמוציאים להם עדכון קושחה ואז אולי במקרה שלך תהיה תמיכה בעברית.אם לא תמיד יש את האפשרות להשתמש בתוכנות חינמיות שמוסיפות לך את הכתוביות לתוך הסרט, ואז תראה כתוביות בכל DVD, למשל זה:http://userxp.tripod.com/sub2divx.htm
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר אני צריך לנסות את זה... אבל זה יכול לקחת קצת זמן. אני אשתדל לדווח פהתודה
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים תבדוק בהגדרות שלוגם אני חשבתי ששלי לא יכולאבל טיפול קטן(לקח זמן להבין אלו הגדרות)סידר זאת
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר באמת???? איך עושים את זה? איזה הגדרות לחפש???ולמה לעזאזל לא מסדרים את ההגדרות האלה לפני שזה מגיע ללקוחות?!
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים יש הגדרות תצוגההגדרות אודיואצלי זה היה בהגדרות בהגדרות מערכתתחפש subtitle כשתמצא יש כמה,אז כל פעם תשנה ותבדוק(תריץ סרט עם כתוביות) אם אתה רואה את הכתוביות כמו שצריךאצלי זה היה באחרון ,כבר הייתי בטוח שאיןעד שכיוונתי לאחרוןהרצתי סרט והכתוביות היו כמו שצריך
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר יש לי תפריט של LANGUAGE ויש שם DISC SUBTITLES. תחת זה יש לי את האופציות הבאות:offoriginalenglishgermanitalianspanishpurtugueserussainothers----היה מסומן לי OFF. ניסיתי ORIGIANL וENGLISH וזה לא עבד (הכותביות היו בג'יבריש) ואין לי זמן כרגע לנסות את כל אלה (יש בכלל טעם?)אבל יש משהו שאני לא מבין. מזה OTHERS? שאני לוחץ על זה נפתח לי מלבן כזה קטן ובתוכו 4 ריבועים שהראשון מהם מסומן וכתוב למטה INPUT 0-9 ואם אני לוחץ על מספר בשלט אז המספר הזה מופיע בריבוע המסומן והסימון עובר לריבוע הבא. מזה הדבר הזה? אני אמור להכניס איזה קוד לעברית או משהו?
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר אוקי מצאתי סוף סוף את החוברת הוראות והכנסתי בOTHER את הקוד לעברית אבל זה עדיין לא עובד...כל הדרכים שמצאתי בגוגל וביוטיוב דורישם איזה 2-3 תוכנות ואין לי סבלנות להתעסק עם זה... אין איזה משהו שעושה את הכל באותה תוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.