עבור לתוכן

הDVD שלי לא תומך בכתוביות בעברית בסרטי DIVX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש...

יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX?

תודה

פורסם

בתור התחלה רצוי שתגיד באיזה DVD מדובר (חברה ודגם)

פורסם
  • מחבר

אופס. טעות שלי... לא יודע איך לא שמתי לב

LG DR7622W

פורסם

יש לפעמים מכשירי DVD שמוציאים להם עדכון קושחה ואז אולי במקרה שלך תהיה תמיכה בעברית.

אם לא תמיד יש את האפשרות להשתמש בתוכנות חינמיות שמוסיפות לך את הכתוביות לתוך הסרט, ואז תראה כתוביות בכל DVD, למשל זה:

http://userxp.tripod.com/sub2divx.htm

פורסם
  • מחבר

אני צריך לנסות את זה... אבל זה יכול לקחת קצת זמן.

אני אשתדל לדווח פה

תודה

פורסם

תבדוק בהגדרות שלו

גם אני חשבתי ששלי לא יכול

אבל טיפול קטן(לקח זמן להבין אלו הגדרות)

סידר זאת

פורסם
  • מחבר

באמת???? איך עושים את זה? איזה הגדרות לחפש???

ולמה לעזאזל לא מסדרים את ההגדרות האלה לפני שזה מגיע ללקוחות?!

פורסם

יש הגדרות תצוגה

הגדרות אודיו

אצלי זה היה בהגדרות בהגדרות מערכת

תחפש subtitle

כשתמצא יש כמה,אז כל פעם תשנה ותבדוק(תריץ סרט עם כתוביות) אם אתה רואה את הכתוביות כמו שצריך

אצלי זה היה באחרון ,כבר הייתי בטוח שאין

עד שכיוונתי לאחרון

הרצתי סרט והכתוביות היו כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

יש לי תפריט של LANGUAGE ויש שם DISC SUBTITLES. תחת זה יש לי את האופציות הבאות:

off

original

english

german

italian

spanish

purtuguese

russain

others----

היה מסומן לי OFF. ניסיתי ORIGIANL וENGLISH וזה לא עבד (הכותביות היו בג'יבריש) ואין לי זמן כרגע לנסות את כל אלה (יש בכלל טעם?)

אבל יש משהו שאני לא מבין. מזה OTHERS? שאני לוחץ על זה נפתח לי מלבן כזה קטן ובתוכו 4 ריבועים שהראשון מהם מסומן וכתוב למטה INPUT 0-9 ואם אני לוחץ על מספר בשלט אז המספר הזה מופיע בריבוע המסומן והסימון עובר לריבוע הבא. מזה הדבר הזה? אני אמור להכניס איזה קוד לעברית או משהו?

פורסם
  • מחבר

אוקי מצאתי סוף סוף את החוברת הוראות והכנסתי בOTHER את הקוד לעברית אבל זה עדיין לא עובד...

כל הדרכים שמצאתי בגוגל וביוטיוב דורישם איזה 2-3 תוכנות ואין לי סבלנות להתעסק עם זה... אין איזה משהו שעושה את הכל באותה תוכנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים