פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני מאוד שמח על זה אני חושב שזה יכול ללמד אנשים לקח שלא כל דבר שהיה בעבר בחינם אפשר להכניס למודל של תשלום (כן כן אני יודע שבפועל משלמים על כבלים\אגרה ) בכל מקרה היום צרלטון הודיע שהיא לא מתכננת לשדר את המשחקים שנה הבא וזה עושה אותי מאוד שמח אני חושב שמה שקרה לכדורגל זה שבגלל עניין התשלום הרבה מאוד אנשים כמוני איבדו עניין לגמרי בזה וזה ספג פגיעה רצינית http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3743724,00.html
פורסם 2009 ביולי 916 שנים קנית צ'יפס והיה בו תולעת ג'וק פעם אחת - חזרת לדוכן וביקשת צ'יפס אחר.אחרי שעוד פעם מצאת שם ג'וק, הבנת שעדיף לך לא לאכול שם יותר.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מישהו רואה כדורגל ישראלי? פעם עוד היה לי חצי עניין להעיף מבט אבל היום זה ממש לא מעניין. כבר למדתי שאין מה לראות משחקים של הנבחרת כי זה בונקר של 90 דקות. גביע אירופה גם התדרדר לשיטת הבונקרים המסריחה.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר אני לא צופה בכלל מאז שעברו לתשלום פעם עוד ההיתי צופה פה ושם והשנה הפועל רעננה עלתה לליגת העל אז בכיף הייתי צופה אם היו שידורים שלה אבל לא בתשלום בכלל כניראה בקרוב נעבור לממיר החדש כי גם ככה אנחנו כימאת לא צופים בטלוויזיה רק האמא צופה וגם אז בעיקר בערוץ 2 בעניין הנבחרת אחרי ההפסד ליוון נמאס לי חבורת לוזרים שרוב המשחקים מחפשים רק תקו ואם במקרה הם ביתרון ישר לבונקר
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל אני אפילו לא מיתקרב לכדורגל ישראלי ,גם אין רמה (רוב המישחקים לפחות) וגם בתשלום ,שבמקום אפשר לצפות במישחקים טובים מחו"ל ,וגם שיהיה את המונדיאל ,אני לא ישלם עילו אגורה ,אני יצפה בחינם (על איך אני יצפה אסור לי לדבר פה ,אבל אני יצפה ).
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר בלי ישראל לא מעניין אותי המונדיל אם ישראל תעלה שאין לזה באמת סיכוי אני חושב שזה היה מצדיק ביקור באיזה פאב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.