עבור לתוכן

מחשב חדש עד 2700 שקל זקוק למפרט

Featured Replies

פורסם

שלום רב זקוק לעזרה רבה למפרט מחשב בתקציב חדש (למעלה) ואף נמוך יותר אפשרות לחרוג ב 100 שקל גג .

המחשב יהיה לתוכנות וממש מעט משחקים העיקר שיחזיק מעד לתקופה ארוווכה

זה מה שהציעו לי אשמח לתגובות לטוב ולרע ואף לשיפור בשמחה . (במיוחד ללוח אם שמעתי שהוא צריך אובר קלוק כדי לעבוד על 1066 mhz )

והאם זה יהיה ממש משנה ה 1066 או 800 mhz בזכרון ??.

מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E

זכרונות DDR II 1066Mhz 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5

דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- ST3500418AS

מארזים Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU)

ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24 pin

מחירון עבודות במעבדה כולל

מחיר 2750 ¤

אשמח למפרט טוב יותר ולתגובות שיהיה יום טוב

פורסם

ממליץ לך לענות על השאלון הזה:

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.

פורסם

1. ^^^ נכון.

2. המפרט למעלה לא שלם, אין שם שום כרטיס מסך, ואין שם כרטיס מובנה.

פורסם

נכון, מה גם שאין קירור למעבד. ואיך יצא כזה זול? איפה הרכבת את זה?

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) : אשראי תשלום אחד

2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ממש מעט משחקים , צפיה בסרטים, , הורדות, עריכה גרפית פוטושופ וכו שימוש חובבני

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך יש לי את הציוד .

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? :אין צורך בכרטיס מסך , צורב,

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש העיקר שיעשה את העבודה עדיף שקט

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא ממש

9. האם חשוב שקט? עד כמה? העיקר שלא יהיה ממש רועש שיהיה אפשרי לישון לידו

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא נראה לי

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.מסך 19 asus אולי משחקי רשת

מחפש מחשב אם אפשרות לשידרוג בעתיד כמו זיכרון מאוור טוב יותר ל מעבד וכדומה ....

תודה

פורסם

1. אמרת שאתה לא צריך כ.מסך, האם זה אומר שאתה רוצה מפרט עם כ.מסך מובנה או שזה אומר שיש לך כבר כרטיס? במקרה השני, ציין איזה מן כרטיס יש לך.

2. לגבי שדרוג מעבד, סביר להניח שזה לא יהיה פרקטי, לכל סדרת מעבדים שיוצאת היום, יש ערכת שבבים בהתאם, כך שערכות השבבים הישנות לא תומכות בה. באינטל, בכלל מתחלף הSOCKET בימים אלו, בAMD הושק כבר SOCKET חדש, אך גם בו, אין ערבות כי תהיה תמיכה בשדרוג עתידי.

פורסם
  • מחבר

אז ככה מעוניין בפירוט מחשב בלי כרטיס מסך בלי מסך וציוד היקפי יש לי כ. מסך 8600 geforce בנתיים מספיק לי בעתיד יהיה אפשר לשפר

תודה בנתיים על המידע

אשמח למפרט ולהמלצות על לוח אם ועל זכרונות והאם יש הבדל בין 1066mhz ל 800

שאלה האם מומלץ מארז antec 300 או coolermaster cm 690 או משהו אחר

אשמח לתשובות ולמפרט מחשב תודה

יווווום טווווב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים