פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים תקשיבו יש לי עכשיו הארדיסק יש עליו מחיצות c d eעכשיו אני קונה הארק\דיסק חדש אני רוצה להוסיףעכשיו אני יודע לחבר הכל מבחינה פיזית עכשיו אני נכנס לווינדאוס (לי יש אקס פי פרו)אחרי שאני נכנס לווינדאוס איך אני יוצר מחיצה להארדיסק החדשתודה מראש לכל העוזרר
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים עם התוכנה פרטיטשון מאג'יק (pertition magic) יש הסבר על איך משתמשים בה בפורום איחסון בנושא הדביק.אתה גם יכול לעשות בעזרת דיסקט STARTUP לעשות לכונן FDISK ולחלק אותו לכמה כוננים שתרצה.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים כמו ש BUG אמר, אפשר דרך פרטישן מג'יק.פשוט תפעיל את התוכנה תיצור מחיצה/מחיצות ואז תפרמט אותן.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים ואתה יכול גם לפני ההתקנה של הווינדוס...הוא שואל אותך שם אם אתה רוצה ליצור מחיצה חדשה...אם אני זוכר נכון...
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר תגידו בווינדאוס אקס פי אי אפשר לעשות את זה דרכוכאילו בלי תוכנות וכאלה אי אפשר לעשות את זה דרכו??????????????.ועוד שאלה איפה המדריך הזה והתוכנה הזאת של המגיק לא זוכר איך קוראים לה????????????
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים כפתור ימיני על המחשב שליmanageבתפריט בצר שמאל בחר ב disk managementונראה לי ששם אפשר ליצור מחיצות {אני מניח שamiram היתכוון לזה}.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אתה יכול לקנות אותה או להוריד אותה באופן לא חוקי {לא יעזרו לך פה}אין לה גירסת דמו שעושה משהו.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים למה שני ת'רדים? ועוד אחד בחומרה (הועבר לפה), כמו כן אל תבקש תוכנות פה, לא יתנו לך וזה לא חוקי!הת'רד הזה ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.