עבור לתוכן

מה קורה כשאי אפשר לסמוך יותר על המשטרה

Featured Replies

פורסם

מחלק העיתונים רץ וצעק: "אבא, יורים עלינו"

מאיר לוי מכפר יונה הותקף יחד עם בנו על-ידי קצינים חמושים שהקימו מארב נגד פורצים, שיחזר בשיחה עם ynet: "הם צעקו עלי בערבית, כבר הייתי בטוח שאלו מחבלים. ספגתי את המכות במקום בני, אני חושש שהוא לא יעמוד בטראומה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3743333,00.html

שוטרים הואשמו בתקיפה: אתה גבר? לך למח"ש

תושב יפו התווכח עם שלושה שוטרים שעיכבו אותו וסטר לאחד מהם. בכתב האישום שהוגש נגד השוטרים מתברר כי הוא נכבל, נלקח לתחנה והוכה עד זוב דם. כשאיים להתלונן, אמר לו אחד מהם: "אני אומר לכל השוטרים שאם יראו אותך, יזיינו אותך"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3743462,00.html

פורסם

תעשה לי טובה ותשנה את הכותרת הדמגוגית והלא קשורה.

1. זה שחבורת אזרחים פורעי חוק החליטו לקחת את החוק לידיים זה לא אשמת המשטרה. הבעיה היא לא שהם באו להחליף את תפקיד המשטרה אלא שהם גם החליטו להיות השופט והתליין. ברגע שהם חשדו שמדובר בפורצים הם לכל היותר צריכים(וזה המקסימום שמותר להם ע"פ החוק) לעכב אותם ללא אלימות(אלא אם כזאת מופעלת נגדם ואזי מדובר בהגנה עצמית), במקום זה הם הסתערו עליהם וירו על הרכב. בושה שמדובר בקצינים בצה"ל.

שים לב שהמשטרה בסיפור תפקדה למופת ותוך רגעים הגיעה למקום ניידת, חבל שבמקום שהאזרחים שלקחו את החוק לידיים יזמינו אותה כדי לעצור את הלכאורה פורצים נאלצו לעשות זאת הקורבנות. כמו שאמר אחד המגיבים יש להם מזל גדול שלא היה מדובר בפורצים אמיתיים כי אז במקרה הטוב הם היו צריכים לשלם פיצויי עתק למשפחות הפורצים ובמקרה הרע היה מתפתח קרב יריות באמצע העיר.

2. אם לא להתייחס לחוק, טוב מאד. אם ללכת לפי החוק, כמה מכות כדי לפרוק אותו היו מספיקות.

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה מה שקורה כשהמשטרה לא עושה כלום כדי לטפל בבפשיעה הקטנה.

ניסת פעם להתלונן על כל דבר שהוא כשלא היו מעורבים נפגעים במקרה?

פרצו לך פעם לבית?

ומה לעשות שויגלנטים קמים כשהם מרגישים חוסר עונים, בדיוק כמו במקרה של שי דרורי ...

פורסם

"מה קורה כשאי אפשר לסמוך יותר על המשטרה"

לוקחים את החוק לידיים.

פורסם

כן אבל זה מה שקורה כשהמשטרה לא עושה כלום כדי לטפל בבפשיעה הקטנה.

ניסת פעם להתלונן על כל דבר שהוא כשלא היו מעורבים נפגעים במקרה?

פרצו לך פעם לבית?

ומה לעשות שויגלנטים קמים כשהם מרגישים חוסר אונים, בדיוק כמו במקרה של שי דרומי...

פורסם

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

פורסם

ממתי את מורה פרטי ללשון ,חלאס ,לאנשים מותר לטעות ,בטח שבשטות גמורה כמו שגיאות כתיב .

פורסם
  • מחבר
מרגישים חוסר אונים, בדיוק כמו במקרה של שי דרומי...

לא הבנתי מה הבעיה פה ???

פורסם

במקרה הזה אני מסכים איתכם לחלוטין, המשטרע בארץ מושחתת עד השורש, עצלנית ובגלל שהיא לא חושבת/לא מסוגלת להתמודד עם עבריינים או ערבים היא נטפלת לאזרח הקטן

פורסם

דווקא בגלל ההתמודדות עם הערבים - התמודדות עם בעיות בטחוניות שלא באחריות שום גוף משטרתי אחר בעולם, בנוסף לתקציב עלוב המשטרה נראת כמו שהיא. למרות זה, כנראה שמבחינת שחיתות היא לא כל כך נוראית.

פורסם

הרשה לי לתקן אותך, בעיות בטחוניות - צה"ל, פשיעה - משטרה.

כשאני התכוונתי לערבים התכוונתי לפשיעה, לא טרור.

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, מי שהיה אחראי לביטחון בתוך הארץ זו המשטרה. מג"ב (להזכירך, מג"ב הם שוטרים), מחסומים בתוך הארץ, טיפול בפיגועים וכו' - הם באחריות המשטרה ולא באחריות הצבא.

אגב, לא מעט מהפשיעה הערבית מגיעה מתוך השטחים - וגם בזה המשטרה מטפלת.

פורסם

מי שאחראי לביטחון בתוך הארץ זה השב"כ, המשטרה מתוקף הגדרתה ככוח שיטור מטפלת בבעיות אזרחיות/פליליות

מג"ב זה כח שבכל ארצות העולם לא קשור בכלל למשטרה, זה שהם כפופים למשטרה בישראל זה לא אומר שהמשטרה בישראל היא כח בטחוני

והפשיעה שמגיעה מהשטחים היא עניינה של המשטרה ברגע שזה עובר את הקו הירוק, בחיים שלי לא ראיתי שוטר נכנס לשטחים לרדוף אחרי רכב גנוב, למרות שראיתי רבים מהם נכנסים כדי לקנות חלקים לרכבים שלהם שפורקו מאותם רכבים גנובים.

פורסם

נערך.

פורסם
  • מחבר

NM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים