עבור לתוכן

מחפש סדרה כמו חברים/סיינפלד

Featured Replies

פורסם

4 דפים ולא המליצו על "נשואים פלוס" ...

תזכור שאחרי שתתמכר זה יהיה דרך חיים ולא עוד סדרת טלויזיה .

אין לילה שאני לא רואה לפחות פרק אחד לפני השינה כמו לקרוא ספר טוב וללכת לישון עם חיוך לא משנה כמה תראה את הפרקים שוב ושוב תמיד הם יעלו לך חיוך מאוזן לאוזן .

בשבילי ובשביל כול הגברים הנשואים פה אל בנדי תמיד יהיה האב הרוחני .

מפלט מיום עבודה רע או מעוד יום גרוע זו התרופה .

ורק להוסיף שאם בא לך להעביר חווית או סתם לדבר יש קבוצה של מעריצים בארץ דרך microsoft vine ולא קשה לנחש איך היא נקראת

NO MA'AM

מלא נרקומנים של הסדרה . :xyxthumbs:

באמת, אבל אולי רובכם פה עדיין מצצתם אצבע כאשר הסדרה הזאת שודרה לכן אני יכול להבין

למה לא המליצו עליה.

מדובר בסדרה אחת הטובות והמצחיקות שהיו הי פעם ולא נופלת מסיינפלד וחברים.

סיינפלד, חברים ונשואים פלוס אלו הן שלושת סדרות הקומיות הטובות ביותר ששודרו.

• תגובות 49
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שזה הגיל או מתי הם נולדו אני התחלתי לראות את הסדרה שרק התחילה להיות משודרת אז ב6+ {לפני שהושחט באנימה יפנית אלימה וריקנית}

ואני עד היום כמו שרשמתי מוכרח לראות פרק לפני השינה .

בכול אופן אני מכיר אנשים מאוד צעירים שראו את הסדרה הזו במקרה בשנים האחרונות בBIP וזנחו את סיינפלד ואת חברים בגללה {ולא סתם} ואף הקיבלו על עצמם את הדרך חיים של nomaam ;) הכול ברוח הטובה .

אני למשל התחלתי לראות ה"שלושת המוקיונים" {לא המצויר} אי שם משנות ה60 וכן את מ.א.ש.קוסבי.חבילה משפחתית הלא רעה בעונות הראשונות .

צריך לסגור לך את הדיון אל אמירות בזיוניות כאלה, בושה :hat:

אני מקווה שהוא יתעורר וימצא שהוא נשוי לאישה שמנה ודביקה . באמת חילול הקודש לא שמתי לב לזה

פורסם

לא יודע אם הציעו.. אבל...

זה אומנם לא סדרה רגיל.. (לא יודע ממש אין לקרוא לסגנון שכזה...)

ואני לא ממש יודע אם אפשר להוריד אותה.. אבל אפשר להסתכל בyoutube

whose line it anyway... (אני מדבר על הגרסא האמריקאית)

פורסם

מופע שנות ה70 מעולה

פורסם

כבר אמרתי בדיון אחר פה שלדעתי It's Always Sunny in Philadelphia (פילדלפיה זורחת ביס) היא סדרה מצחיקה בטירוף.

חוץ מזה כל פרק עומד בפני עצמו פחות או יותר, אז אחרי שמתחברים לסדרה אפשר לראות פרקים גם לא בדיוק לפי הסדר.

מצטרף. סדרה שטותית לגמרי שפשוט כייף לראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים