עבור לתוכן

מחפש סדרה כמו חברים/סיינפלד

Featured Replies

פורסם

זו הסדרה הידועה במחוזתינו כ"תרגיע"?

• תגובות 49
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרשה לי להיות הראשון שחולק עליך, ולא רק בהשוואה לסיינפלד אלא בהמלצה על הסדרה בכלל.

סתם לידע הכללי, כמה פרקים מהסדרה ראית?

פורסם

נשברתי אחרי 3-4 פרקים. אני בטוח שבעונה השניה הכל משתפר וכו' וכו' וכו'. אני אישית לא ראיתי פוטנציאל.

פורסם

Entourage - אמנם לא סיטקום, אבל היא מצוינת.

the big bang theory - העונה הראשונה טובה מאוד, השניה פחות.

פורסם

נשברתי אחרי 3-4 פרקים. אני בטוח שבעונה השניה הכל משתפר וכו' וכו' וכו'. אני אישית לא ראיתי פוטנציאל.

אאל"ט, סיינפלד לא תפסה תאוצה עד העונה השלישית או הרביעית. אני אישית פחות נהנה מהעונה הראשונה והשנייה של סיינפלד עד היום, למרות שזה עדיף על רוב הסיטקומים האחרים.

שני האחים שלי גם חשבו בתחילה כמוך ואמרו על סמך צפיה בפרקים הראשונים שהסדרה רחוקה שנות אור מהגאוניות של סיינפלד. ברגע שהם נתנו לתוכנית עוד הזדמנות, הם התחילו לחשוב כמוני. מה גם שברגע שנכנסים לראש של התוכנית, הפרקים הראשונים הופכים פתאום להרבה יותר טובים. כשראיתי את העונה הראשונה בפעם השניה, אחרי שכבר הייתי בעונה החמישית, צחקתי ממנה הרבה יותר.

פורסם

4 דפים ולא המליצו על "נשואים פלוס" ...

תזכור שאחרי שתתמכר זה יהיה דרך חיים ולא עוד סדרת טלויזיה .

אין לילה שאני לא רואה לפחות פרק אחד לפני השינה כמו לקרוא ספר טוב וללכת לישון עם חיוך לא משנה כמה תראה את הפרקים שוב ושוב תמיד הם יעלו לך חיוך מאוזן לאוזן .

בשבילי ובשביל כול הגברים הנשואים פה אל בנדי תמיד יהיה האב הרוחני .

מפלט מיום עבודה רע או מעוד יום גרוע זו התרופה .

ורק להוסיף שאם בא לך להעביר חווית או סתם לדבר יש קבוצה של מעריצים בארץ דרך microsoft vine ולא קשה לנחש איך היא נקראת

NO MA'AM

מלא נרקומנים של הסדרה . :xyxthumbs:

פורסם

ראיתי את כל הפרקים של סיינפלד ואני עוד מעט מסיים את כל חברים, ואני מחפש עוד סדרה

משהו דומה, סיטקום מצחיק, 20 דקות פרק, לא משהו כבד.

הבנתי שמופע שנות ה70 זה מצחיק, ממליצים?

מופע שנות השבעים הרבה הרבה יותר טוב מסיינפלד.

גם זיווגים (הגירסה הבריטית, לא החיקוי האמריקאי העלוב) היא אחת הסדרות הכי מצחיקות שיש.

פורסם

זיווגים הבריטית הומור משובח ביותר על המצבים של בינו לבינה ומה שבינהם

מופע שנות ה 70 סידרה מצחיקה בעלת הומור של עוגת תפוחים , מתקתק ,נאיבי ובעל ערכים

נשואים פלוס , אחת הסדרות היותר משובחות שמביאה הומור של המיץ של הזבל .

תרגיע סידרה משובחת הומור של לוזרים כאלו ששומרים את הצחוק לסוף

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה כל כך גאוני בסיינפלד? ראיתי מספיק פרקים בשביל להגיד שזה הומור אמריקאי רדוד ודי משעמם לפי דעתי.

פורסם

אם לא ראית סיינפלד בתקופה שבה היא ככבה, אין טעם שתתחיל לראות את עכשיו. לקומדיות חיי מדף קצרים וההומור של סיינפלד, אגדי ככל שיהיה, לא מתאים לימינו.

אם צפית בזמנו ולא אהבת... אתה בנאדם מעניין.

פורסם
  • מחבר

אנשים המליצו פה על סדרות טלוויזיה טובות, זה לא מה שאני מחפש...

חברים וסיינפלד אלו לא סתם סדרות טלוויזיה, אלו אגדות (כן, גם חברים!) שככל שאני מחפש אני מבין שאין משהו שמתקרב אפילו לגאונות שלהם.

נשואים פלוס,ריימונד, וכל השאר אלו סדרות נחמדות, אבל אלו סדרות "טלוויזיה" שמדי פעם משדרים ואני רואה, למען האמת אני גם לא ממש נהנה מהן.

אלו לא סדרות שכדאי להשיג את כל העונות ולהוסיף לארסנל הסדרות שבמחשב/בארון סרטים.

אם אני אפשפש היטב בסדרות שיצאו בעשור האחרון אפשר להכליל את האוס ובוסטון לגל כסדרות מעולות שמתאימות לקטגוריה, כל פרק חוזר על עצמו אבל אף פעם לא נמאס, אפשר לשלוף פרק ראנדומלי מהסדרה ולצפות.

גם סאות' פארק מתאימה בתור הנציגה המצוירת.

ראיתי כמה פרקים מהעונה הראשונה של שנות ה70, סדרה נחמדה (לא מתקרבת לסיינפלד, למי שהעז פה להשוות) אבל לא להיט.

פורסם

אני לא יודע איך לא המליצו לך על

טקסי ( TAXI ) ג'ד הירש , אגדה כמו אנדי קאופמן ,דני דה ויטו ועוד - מומלץ ביותר ( הומור בין נהגי מוניות והחיים שלהם מחוץ למונית , קצת מצחיק וקצת דרמתי בעיקר קומדיית מצבים )

http://www.imdb.com/title/tt0077089/

יש כמובן את צ'יירס ( CHEERS ) עם ארסנל של שחקנים טד דנסון , קלסי גרמר ( פרייזר ) קריסטי אלי ואיך אפשר בלי הגדול מכולם וודי הרלסון

http://www.imdb.com/title/tt0083399/

אני יכול להמליץ גם על מ.א.ש. ( עתיקה ) ועל בקר למי שאוהב הומור ציני של טד דנסון .מרפי בראון גם כן סידרה מצויינת בעיקר עם כותבים טובים וקנדיס המצויינת .

טוב בטח יש עוד מלא ,אבל סיינפלד עם האבחנות שלו התיכנון והתיזמון המדוייק כולל ההומור המשולב של סלפסטיק ( קרמר ) ציני ( שלו עצמו ) אבסורדי ( קוסטנזה שלמעשה מייצג את לארי דיוויד ) יש רק אחד .

אהה כן ולא זוכר אם מישהו כבר המליץ , אבל יש סידרה בריטית , אני חושב שהיא ניקראת פיפ שואו - מעולה ברמות .

פורסם

אנשים המליצו פה על סדרות טלוויזיה טובות, זה לא מה שאני מחפש...

חברים וסיינפלד אלו לא סתם סדרות טלוויזיה, אלו אגדות (כן, גם חברים!) שככל שאני מחפש אני מבין שאין משהו שמתקרב אפילו לגאונות שלהם.

נשואים פלוס,ריימונד, וכל השאר אלו סדרות נחמדות, אבל אלו סדרות "טלוויזיה" שמדי פעם משדרים ואני רואה, למען האמת אני גם לא ממש נהנה מהן.

אלו לא סדרות שכדאי להשיג את כל העונות ולהוסיף לארסנל הסדרות שבמחשב/בארון סרטים.

אם אני אפשפש היטב בסדרות שיצאו בעשור האחרון אפשר להכליל את האוס ובוסטון לגל כסדרות מעולות שמתאימות לקטגוריה, כל פרק חוזר על עצמו אבל אף פעם לא נמאס, אפשר לשלוף פרק ראנדומלי מהסדרה ולצפות.

גם סאות' פארק מתאימה בתור הנציגה המצוירת.

ראיתי כמה פרקים מהעונה הראשונה של שנות ה70, סדרה נחמדה (לא מתקרבת לסיינפלד, למי שהעז פה להשוות) אבל לא להיט.

צריך לסגור לך את הדיון אל אמירות בזיוניות כאלה, בושה :hat:

פורסם

מופע שנות השבעים הרבה הרבה יותר טוב מסיינפלד.

אלוהים... איזה שטות.

פורסם

כבר אמרתי בדיון אחר פה שלדעתי It's Always Sunny in Philadelphia (פילדלפיה זורחת ביס) היא סדרה מצחיקה בטירוף.

חוץ מזה כל פרק עומד בפני עצמו פחות או יותר, אז אחרי שמתחברים לסדרה אפשר לראות פרקים גם לא בדיוק לפי הסדר.

פעם גם הייתי רואה ב starworld ז"ל את Malcolm in the Middle, היא הייתה בין הסדרות האהובות עלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים