עבור לתוכן

מחפש סדרה כמו חברים/סיינפלד

Featured Replies

פורסם

בתור מעריץ של סיינפלד, תרשה לי להמליץ לך על Coupling - אחת הסדרות הכי מצחיקות שיש!

אמנם רק ארבע עונות (וגם קצרות למדי) אבל פשוט שווה כל שנייה!

Batnun

.

• תגובות 49
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור מעריץ של סיינפלד, תרשה לי להמליץ לך על Coupling

הגירסה הבריטית, אני מדגיש. יש גם גרסה אמריקאית - אך משום מה היא הרבה פחות מוצלחת.

פורסם

How I met Your Mother(שוב)-שילוב מדהים בין הנונסנס של בארני לקלילות של בארני ולהומור של בארני.

אה,וציינתי שיש שם את בארני..?

פרייז'ר סדרה חמודה,בייחוד בזכות הדיאלוגים החדים והשנונים בין פרייז'ר לאחיו..

שני גברים וחצי באמת על הפנים,לא ברור איך מדובר בסדרה עם כל כך הרבה רייטינג..

יש את וויל וגרייס שנעימה אם אתה לא הומופוב..

פורסם
  • מחבר

לא אוהב פרייז'ר, ולא בקטע של הומואים חח

אני אבדוק את הפיילוטים של Coupling ושנות ה70, אני רק מקווה שהפיילוט באמת משקף את מה שקורה בסדרה (בד"כ הפיילוט די גרוע לעומת הסדרה)

פורסם

אם אתה אפילו רק קצת מחבב הומור בריטי (תכלס גם אם לא כנראה) coupling יפיל אותך לרצפה. אין לי ספק בכלל שהיא הדבר הכי מצחיק שהיה בטלוויזיה אחרי סיינפלד... בד"כ חברים אצלי מקום שני, אבל תכלס coupling כנראה הצחיק אותי יותר... פשוט סדרה קורעת.

וותתרחק מהגירסה האמריקאית, על הפנים.

פורסם

התיאור שלך לCOUPLING מזכיר לי מישהו שהמליץ לי פעם על THE OFFICE הבריטית מאותן סיבות. החזקתי מעמד פרק וחצי במאמצים

מרובים עד שנשברתי.

פורסם

מעניין איך באמת THE OFFICE הבריטית, אם היא אפילו מדגדגת את הגירסא האמריקאית אני "רץ" לבדוק אותה... הגירסא האמריקאית פשוט אדירה, יוצאת דופן באיכותה... יחי DWIGHT!

פורסם

כולם אוהבים את ריימונד.. אחד הטובות..

פורסם

יש שתי דמויות מצחיקות בלבד בריימונד והן, Marie ו-Robert.

הסדרה הזו חוזרת על עצמה יותר מנישואים פלוס... אז דברה רוצה קריירה אבל היא גם אמא, ורוברט רוצה את דברה, וריי סתם לא אדם מוצלח במיוחד, ופרנק שונא את מרי ואוהב רק פוטבול ולאכול... די, כמה אפשר?!

פורסם

The IT Crowd

פורסם

רוב מה שאמרו לך

ותנסה גם

war at home

Everybody Hates Chris

The New Adventures of Old Christine

Worst Week

Chuck

פורסם

The IT Crowd

+42.

פורסם

התיאור שלך לCOUPLING מזכיר לי מישהו שהמליץ לי פעם על THE OFFICE הבריטית מאותן סיבות. החזקתי מעמד פרק וחצי במאמצים

מרובים עד שנשברתי.

בגדול אולי אני טועה - אבל המשרד זה הרבה יותר 'בריטי' מ-coupling. הכל שם בריטי קיצוני. coupling בכל זאת הרבה יותר קלה לעיכול.

הייתי מנסה, סה"כ פרקים קצרים, לא יזיק.

פורסם

Curb Your Enthusiasm - מבית היוצר של לארי דייויד, האיש שיחד עם ג'רי סיינפלד יצר את הסיטקום הנודע.

אמנם מדובר בפורמט שונה מהסיטקום הקלאסי, אבל כמו בסיינפלד, ברגע שמתחילים להכנס לראש של הדמויות, מתחילים להבין את הגאוניות שבה. בטח יחלקו עלי פה, אבל לדעתי הסדרה טובה יותר מסיינפלד.

פורסם

הרשה לי להיות הראשון שחולק עליך, ולא רק בהשוואה לסיינפלד אלא בהמלצה על הסדרה בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים