עבור לתוכן

iphone 3Gs VS BlackBerry Storm

Featured Replies

פורסם

מתי דיברתי על נוקיה? דיברתי על האייפון ועל HTC מבוסס WM

גם מהעבודה וגם מהשירות החינמי הנהדר שנענע נותנים (EXCHANGE עם PUSH, אתה מוזמן לבדוק)

פורסם

חינאמי או לא, זה שרות צד ג', אני לא מכיר את השרות של נענע, אבל אף חברה נורמאלית לא תעבוד איתו, לא חושפים דוא"ל פנימי של החברה סתם ככה.

אבל זה לא משנה את העובדה שה-Push Mail של BB, נעשה או ע"י שרות הנשכר מRIM או ע"י שרת יעודי של RIM שמוקם בחברה ועליו משלמים רישונות. בIphone השרות מותנה בהסכם עם הספקית הסלולארית כפי שציינתי בהודעה הראשונה.

Push אמיתי לא עובר באוויר, הוא דורש ספק תוכן צד שלישי שיכול להתחבר לטלפון שלך AKA לו יש הסכם עם המפעילה לשליחת הודעות תוכן, או תמיכה מלאה של הספקית הסלולארית.

Pseudo Push דורש חיבור DATA "רדום" ושליחת HB כל X זמן בשביל לבדוק מה התעדכן ומה לא.

פורסם

חינאמי או לא, זה שרות צד ג', אני לא מכיר את השרות של נענע, אבל אף חברה נורמאלית לא תעבוד איתו, לא חושפים דוא"ל פנימי של החברה סתם ככה.

אבל זה לא משנה את העובדה שה-Push Mail של BB, נעשה או ע"י שרות הנשכר מRIM או ע"י שרת יעודי של RIM שמוקם בחברה ועליו משלמים רישונות. בIphone השרות מותנה בהסכם עם הספקית הסלולארית כפי שציינתי בהודעה הראשונה.

Push אמיתי לא עובר באוויר, הוא דורש ספק תוכן צד שלישי שיכול להתחבר לטלפון שלך AKA לו יש הסכם עם המפעילה לשליחת הודעות תוכן, או תמיכה מלאה של הספקית הסלולארית.

Pseudo Push דורש חיבור DATA "רדום" ושליחת HB כל X זמן בשביל לבדוק מה התעדכן ומה לא.

מן הסתם, אם מדובר בארגון אז זה יעבוד דרך המקורות של הארגון (אגב, תתפלא איזה מיילים עוברים במקצוע שלי דרך תיבת GMAIL וזה כולל מידע מאוד חסוי)

אם מדובר בבן אדם פרטי, אין בעיה לעבוד עם מייל שכזה

בשורה התחתונה זה עובד נהדר.

מאוד יכול להיות שלג'ימייל תהיה תמיכה ב push באייפונים (או לפחות משהו שנראה ומרגיש כמו push למשתמש המצוי) בעתיד הקרוב

http://www.softsailor.com/news/5658-gpush-for-iphone-brings-gmail-push-notifications-if-apple-approves-it.html

קראתי על זה אתמול, נראה נחמד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים