עבור לתוכן

חברה צריך עזרה בהרכת מפרט למחשב נייח עד 1500 ש"ח גג לצרכים בסיסיים!

Featured Replies

פורסם

כמובן ש הCM 334 יהיה עדיף על המארז של HEC גם מבחינת זרימת אוויר גם הוא יותר מרווח.

גודל של הHD המשתלם ביותר זה 500GB ו1TB. אז זה לשיקולו בסופו של דבר.

לצרכים בסיסיים אתה יכול לרדת ל G31 יותר זול בכ100 שקלים

פורסם

מצטער על ההתפרצות ותקנו אותי אם אני טועה...

בדקתי לא מעט פה בפורום וקיבלתי המון עצות והמלצות (מעולות, דרך אגב).

ממה שביררתי על לוחות הבנתי שהיתרון היחיד של ה-73PVM-S2H על פני לוחות G31 סטנדרטיים הוא היציאות.

שים לב שב-PVM יש VGA, DVI,HDMI לחיבורי מסך, יש FireWire ו-e-SATA

לדעתי אם אין לך צורך בהם תקח לוח G31 ותחסוך 100 שקל כמו שאמר CRT או שתשקיע אותם במשהו אחר (HDD, זיכרון פנימי, אמרת שאולי הוא ירצה 500G...).

או שאפילו תיקח לוח עם G41 (ראיתי לפני כמה זמן ASRock G41 ב330 שקל)...

פורסם

לא זוכר בדיוק איזה חיבורים וכו'... אבל זה לא כל כך עקרוני כי כמעט כל לוח אם בדרג נמוך נותן את אותם החיבורים.

ההבדל המשמעותי זה שבG31 יש ציפסט של אינטל ובGA-73PVM יש ציפסט של NVIDIA. וכ.מסך מובנה טיפה יותר טוב.

תשאל אותי לצרכים בסיסיים לא צריך יותר מ G31.

כי גם ככה כל כ.מסך מובנה לא יתן ביצועים למשחקים אבל לצרכים בסיסיים כמו אינטרנט אופסים וכו' לא צריך מעל כ.מסך מובנה.

פורסם

לא זוכר בדיוק איזה חיבורים וכו'... אבל זה לא כל כך עקרוני כי כמעט כל לוח אם בדרג נמוך נותן את אותם החיבורים.

כשאני חיפשתי (ועדיין מחפש) לא מצאתי שום G31 עם יותר מ-VGA. אין להם DVI או HDMI ורוב גם e-SATA

כי גם ככה כל כ.מסך מובנה לא יתן ביצועים למשחקים אבל לצרכים בסיסיים כמו אינטרנט אופסים וכו' לא צריך מעל כ.מסך מובנה.

סרטים באיכות גבוהה נחשב צרכים בסיסיים? לא תהיה בעיה עם G31?

פורסם

הכ.מסך המובנה בלוחות עם ציפסט G31 לא יגביל צפיה גם באיכות גבוהה, כלומר 1080P.

עקרונית לחיבורים לא בטוח במ100% צריך לבדוק את העניין אבל בגלל ההבדל הכספי צריך לבדוק את הנושא לפרטים.

כלומר אם הוא צריך חיבור שאין אותו ב G31 לפעמים עדיף לבדוק עם ניתן לקנות כרטיס הרחבה ואולי זה יצא שוב יותר זול.

מקווה שהסברתי את עצמי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים