עבור לתוכן

כתבת דעה, הטרור מחכה בלונדון.

Featured Replies

פורסם

הטרור מחכה בלונדון, כאשר אתה מכנה את האויב המתגורר בעריך "ג'נטלמן", הסיכויים שתזהה ותמנע את הפיגוע הבא קלושים ביותר

האזרחים הבריטים ממוצא ערבי ובעיקר ממוצא מוסלמי, בניגוד לתושביה המקוריים של בריטניה, מכבדים ומוקירים את ההיסטוריה שלהם ואת עברם התרבותי. הם מניחים לאירופים להכריז שההיסטוריה אינה חשובה, אלא ההווה והעתיד. הם זוכרים ומזכירים מדי יום לעצמם את ההיסטוריה של הדיכוי הצלבני ואת ההיסטוריה של הקולוניאליזם הבריטי במזרח התיכון ובאסיה, במסגדים הפרושים בערי בריטניה ובאתרי האינטרנט של הפזורה הדיגיטאלית האסלאמית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742125,00.html

פורסם

"אחרי ששכנעה את ממשלת ארה"ב להשתתף בקנוניה, וגרמה להדחתו של מוחמד מוסאדק"

מסתבר שיש קנוניות בעולם האא?

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר שלא?

מה שכן קונספירציות זה דבר אחר, הן נבדקות במבחן הזמן או שהן הופכות למשהו מוחשי או שהן מדוקלמות על ידי אנשי הזוים

אין לך מושג כמה משייחים וקונספירטורים ושאר ירקות יש בבתי חולים למשוגעים.

אבל מעבר משחק הקטנוני שלך לאורך הפורום, יש לך משהו להגיד לגבי נושא השירשור?

פורסם

טוב גבר סיכמנו שגם עיברית זה לא הצד החזק שלך? קונספירציה=קנוניה=קשירת קשר...

פורסם
  • מחבר
קונספירציה היא תאוריה ביחס למצב או אירוע הנדחית עלידי רוב מכריע מבין החוקרים העוסקים בתחום אליו היא מתייחסת, בגלל היעדר ממצאים ממשיים התומכים בה, ומשום שהיעדר הממצאים מוסבר בפעולתם של גופים רבי עוצמה המבקשים להסתירם.
קנוניה התחברות של שנים או כמה אנשים להשיג רכוש, ממון או דבר כלשהו בדרכי מרמה.

תגיד טרולציק, לא נמאס לך לרדוף אחרי (כבר ב6 שירשורים שונים) לפחות בשירשור הסמים קלים היית בעמדת רוב עם החברה...

פורסם

יש לך גם פראנויה... אני לא רודף אחריך לשום מקום, אני פה מסתכל ורואה דברים, עם חלקם אני יכול להסכים עם חלקם פחות

ויש את החלק שלך שזה בפני עצמו...

אגב לך תתווכח עם גברת וובסטר http://www.merriam-webster.com/dictionary/conspiracy

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פרנויה? כן יש מצב שזה צירוף מיקרים מוזר, שכל רצף ההודעות הקטנוניות שלך שמופנות אלי ומתפרסות על פני מספר שירשורים

עם התיחסות לדיונים ישן, ללא שום קשר לנושא של השירשורים הרלונטי( בדיוק כמו פה).

נ.ב. תקרא את ההגדרה השלישית בקישור שהבאת...

פורסם

כל הצדק בצד שלך :xyxthumbs: אני מוותר פה... בהצלחה לך...

מישהו אמר בלטה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים