עבור לתוכן

ווליום נמוך במחשב

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני לא מצליח להוציא ווליום נורמלי מהכרטיס קול שלו (נמוך מדי).

הלוח אם שלי הוא Gigabyte ep43-ds3l וכרטיס קול און-בורד. התקנתי דרייברים (ויסטה 64) ועידכנתי קושחה ללוח. עוד רעיונות?

פורסם

שללת שזה לא מהרמקולים?

פורסם

באיזה רמקולים זה קורה והאם ניסית לחבר אזניות ולראות אם הווליום חזק יחסית לנגן MP3?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא רק עם האוזניות - לרמקולים יש מגבר עצמאי (ATP3 הזכור לטוב) ואין בעיה להגביר את הווליום ממנו.

פתחתי את המחשב וחיברתי כמו שצריך את ה-front panel. עכשיו כשמחברים אוזניות אליו, שומעים דיי בסדר (עדיין לא מאוד חזק) - אבל עכשיו הכרטיס רשת לא מוכן להתחבר לרשת, לא בטוח שזה קשור... :s07:

פורסם

ככה זה לאוזניות צריך מגבר, המחשב הוא לא מגבר.

ובקשר לכ.רשת זה לא צריך להיות קשור בכלל.

איזה אוזניות ישך?

פורסם
  • מחבר

יש לי אוזניות של Koss, מאוד דומות לאלה (כנראה שהדגם שלי ישן יותר): http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^fs^Solo

במחשב הקודם לא הייתה בעיה של ווליום. יש איזה תוכנה או דרייבר שאפשר להתקין כדי שיצא output יותר חזק?

פורסם

טוב תנסה לראות אם בתוכנה של הכ.קול שלך אתה יכול להעלות את העוצמה יותר.

יותר מזה אין ממש מה לעשות, ככה זה בדרך כלל באוזניות(וברמקולים) שאין להם הגברה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאם הפתרון היה להגביר את הווליום מהמחשב, לא הייתי טורח לפתוח הודעה בפורום... :P

פורסם

העלת ב- Equalizer את כל האפשרויות שם?

פורסם
  • מחבר

כמובן.

דרך אגב, בווינאמפ אני משתמש בהגברה הפנימית שלו (ליד האקולייזר) כדי לשמוע בווליום נורמלי. במשחקים זה אבוד - פשוט שומעים חלש.

פורסם

ואתה בטוח ששמעת יותר חזק לפני ???

פורסם
  • מחבר

במחשב הקודם? כן - וגם אם אני מחבר את האוזניות למחשבים אחרים או לMPM

פורסם

אני מניח שהכרטיס קול ברשותך הוא Realtek תנסה בפנים להגדיר לו שאתה משתמש באוזניות.

8yc3zo.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים