עבור לתוכן

זקוק להמלצה לעכבר ארגונמי למשחקים עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

^שאלה בכותרת^

ועוד משהו קטן.. כדאי להוסיף עוד 50 שקלים מעבר לתקציב בשביל Razer DeathAdder?

פורסם

בתקציב שלך, הMX518 הוא כאמור הכי כדאי, גם מבחינה טכנית וגם מבחינה ארגונומית.

פורסם

לMX518 מתקלף הציפוי אחרי כשנה... כמו כן יש לו בעיות עם הכפתור (אחרי שנה) ברצוני לציין שהבעיות הללו קרו אצל 16 איש.

G5 זה אותו MX518 בצורה אבל יש לו את הפיצ'רים שלו, אני מאוד אוהב אותו הוא אצלי כבר שנה וניראה כמו חדש (הציפוי שלו מחוספס, טוב למי שיש כפות ידיים מזיעות)

בקשר לארגונומיות של הRAZOR, היא מפסידה לעכברים של לוג'יטק, אבל למשחקים הוא הבחירה האופטימלית.

אני קניתי את הG-5 ב160 ש"ח, כיום המחיר יהיה בסביבות ה200...

פורסם

לMX518 מתקלף הציפוי אחרי כשנה... כמו כן יש לו בעיות עם הכפתור (אחרי שנה) ברצוני לציין שהבעיות הללו קרו אצל 16 איש.

G5 זה אותו MX518 בצורה אבל יש לו את הפיצ'רים שלו, אני מאוד אוהב אותו הוא אצלי כבר שנה וניראה כמו חדש (הציפוי שלו מחוספס, טוב למי שיש כפות ידיים מזיעות)

זה נכון, אבל לG5 חיישן לייזר ואילו לMX518 חיישן אופטי. אם אינך גיימר, לך על הG5.

פורסם
  • מחבר

אני גיימר בפוטצניה :)

מה שהכי חשוב לי האמת זה הנוחות והארגונמיות.. העכבר הנוכחי שלי (חברת מדבקה) גרם לי לדלקת בגיד של היד אחרי שימוש מסיבי בCOD5 וגלישה באינטרנט..

אז האופציות שלי הן או ה518 או הG5?

יש עוד המלצות אולי?

פורסם

העובדות הם שהMX518 יותר טוב מבחינה טכנית אך מתקלף, ואילו הG5 מחוספס, מלא בפיצ'רים ופחות טוב מבחינה טכנית.

לשני העכברים אלו יש יתרונות וחסרונות.

אם אתה מחפש עכבר בלי חסרונות אז ללא ספק הרייזר DeathAdder שהוא עכבר מצויין.

בקשר לארגונומיות - אתה צריך להניח את היד שלך על כל אחד מהעכברים האלו ולבחור באחד שהכי נוח לך, כי זה מה שבאמת הכי חשוב.

פורסם

RAZER DEATHADDER :xyxthumbs:

בסה"כ 30שח מעל התקציב שלך ושווה כל שקל.

מאוד נוח ומאוד ארגונומי (לטעמי הרבה יותר מה G5 ועכברים דומים של לוגיטק עם אותו עיצוב. לא חושב שזה קשור לגודל כף יד כי שניהם בעלי אותו גודל, וה G5 היה גורם לי לכאבים קלים אחרי שימוש ארוך בגלל העיצוב שלו).

פורסם

במקום ללכת על ה DA עדיף תשקיע על פד איכותי ביחד עם G5 ... מנסיון יש לי 3 מחשבים ובשניהם מהם יש את העכברים האלו הם מצויינים אחרי שעות של עבודה היד לא מתעייפת ונוחים + למשחקים תלוי איך תתאים את המשקולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים