עבור לתוכן

במדינת תל אביב חסר כסף אז המציאו דרך חדשה לייצר הכנסה נוספת - קטעים פה

Featured Replies

פורסם

תגיע לתל אביב/גבעתיים ותבין שהמצב אצלכם דבש

• תגובות 50
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמובן שאין מה להשוות. מה שמכעיס אותי הוא היצירה המכוונת של המצב הזה.

פורסם

נראה לי שאתה סתם קיצוני

תגיד תודה שיש תמורה לארנונה ומשפצים לכם

זה שצובעים בכחול לבן זה טבעי, וזה דבר שכל תושבי שכונה היו שמחים אם היו עושים אצלהם

פורסם

תחשוב על מצב החניה אצלך ברחוב. עכשיו תחשוב שלפני שנתיים לא היתה שום מצוקת חניה והעיריה באה ובכח יצרה בעיה כזו. אתה מבין

על מה אני מתעצבן?

פורסם

גם אצלי פעם בחודש העירייה באה וגוזמת בכל הרחוב ועושה ערימות שלוקחות שליש מהחניות

וכן, באותו יום זה מעצבן :smile1:

פורסם

גם אצלי פעם בחודש העירייה באה וגוזמת בכל הרחוב ועושה ערימות שלוקחות שליש מהחניות

וכן, באותו יום זה מעצבן :smile1:

לא נוהגים לגזום עצים פעם בחודש

אפילו לא פיקוסים שגודלים בטיל

נהוג לגזום עצים מתי שזה מפריע גם מבחינת ניקיון וגם מבחינת תשתיות שמדובר בעצי רחוב

אם כבר בטח אתה מדבר על שיחים שהעיריה גוזמת +גזם של הגננים עצמם שבאמת חוסם חניות עד שאוספים את זה

אבל אני יגיד לך ככה בהרבה רחובות ברעננה המשאיות איסוף נוהגות להגיע באותו היום וזה מונע הרבה מהבעיה הזאת

והגננים גם ככה חיבים להוציא רק ביום שמותר ויש פקחים שבודקים טוב טוב ברעננה

שלא לדבר על דירים בלי חיים שמלשינים על כל דבר קטן גם אם הדבר מותר לגמרי

לדוגמה שיוצא לי לפעמים לעבוד בגינה לא ביום פינוי הרבה פעמים מגיע פקח לראות אם אני זורק את הגזם ברחוב כי איזה דיר מטומטם הלך ישר להלשין למרות שלא הוצאתי אף גזם ולא היה לי אפילו כוונה לזה

ואני מדבר אתך על הרבה פעמים כי יש הרבה חארות פסיכים ברעננה שאין להם חיים והם נשארים בבית בשעות שבן אדם נורמלי בעבודה ומגרדים קירות ומחפשים איך להתלונן על כל פיפס

אני בטוח שגם הפקחים כבר שונאים אותם ושהם מגעים הם רואים שאין בעיה בכלל ויש להם פרצוף שאומר "עוד פעם דיר משועמם מזדין "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים