עבור לתוכן

במדינת תל אביב חסר כסף אז המציאו דרך חדשה לייצר הכנסה נוספת - קטעים פה

Featured Replies

• תגובות 50
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצד אחד הייתי אומר בסדר טעות אנוש קורה, מצד שני אני זוכר מספר מקרים זהים שקרו...

פורסם

נשמע כמו פעולה בשיטת מצליח

שיטה נפוצה במחוזותינו

תיהיו בטוחים שיש את האחוז שישלם גם את הדוחות שנתנו לו פה

פורסם

ככה זה בארץ להחזיק מכונית =הוצאות גבוהות מכל מיני מקומות

ביטוח\דלק\טסט\מוסך\דוחות וכו הכל מרוקן את הכיסים ואנשים עוד לא הבינו את זה

פורסם

:lol:

שיצבעו את כל המדרכות שחונות מכוניות באדום לבן אחרי שהדו"ח ישולם שיחזירו לצבע המקורי כסף קל :smile1:

פורסם

ככה זה בארץ להחזיק מכונית =הוצאות גבוהות מכל מיני מקומות

ביטוח\דלק\טסט\מוסך\דוחות וכו הכל מרוקן את הכיסים ואנשים עוד לא הבינו את זה

אז תסע באופניים...

פורסם

אין לי אוטו אל תדעג

יש רכב משפחתי מיושן ואם אני צריך אני משאיל אותו

פורסם

זה בעיה כי אין גם תשתית נורמלית לאופניים ..

והתחבורע הציבורית גם לא משהו .

אז כן בלי רכב זה לא כיף בכלל אז מה עדיף לסבול ולא להנות וככה לסבול ולסבול ולחכות שיגיע המשיח ?

או לבזבז את הכסף שאין לנו ולהנות מנוחות ומהירות יחסית על רכב ?

לפעמים אפשר להסתדר בלי רכב אבל לאורך זמן זה קשה .

פורסם

מה שצריך לקרות במקרים כאלה, מלבד התביעה לבטל את הדוחות ולהחזיר את הקנסות ששולמו, היא אישום כנגד הגורם האחראי בעיריה בגין נסיון להוציא כסף במרמה.

כמובן שבמדינתינו המתוקנת אם אזרח יבוא למשטרה להגיש תלונה כנגד העירייה בעניין הזה יצחקו לו בפנים.

פורסם

פשוט לא משתלם עבור העירייה אפילו לנסות לעשות שיהיה מספיק חניה - הם פשוט עושים יותר מדי כסף מדוח"ות. בלי התערבות של בג"צ זה לא ישתנה.

פורסם

פשוט לא משתלם עבור העירייה אפילו לנסות לעשות שיהיה מספיק חניה - הם פשוט עושים יותר מדי כסף מדוח"ות. בלי התערבות של בג"צ זה לא ישתנה.

חביבי, גם עם התערבות בג"ץ זה לא ישתנה - הנהגים הם כזו פרה חולבת במדינתינו שאי אפשר לוותר עליה.

פורסם

הפקחים לא נמצאים במקום הנכון. אצלי בשכונה, בקצה הוד השרון, יש בערך 100 מקומות חניה פנויים כל הזמן, אבל בגלל שהם במרחק איזה 50 מטר מהבית, אנשים מעדיפים לחנות על המדרכה או באדום לבן שלידה ולחסום את הכביש החד נתיבי האומלל שמגיע לחניה אצלנו. העובדה שישנו שוטר תנועה שגר אצלנו בבניין שלא עושה כלום מרגיזה אותי פי 5. נורא בא לי להשאיר להם לבנה מוטחת בשמשה הקדמית.

פורסם

^מה עם להתקשר למוקד העירוני ?

פורסם

נקודה טובה, לא חשבתי על זה. למרות שנראה לי שיהיה מספק הרבה יותר (והרבה יותר מרתיע) לגרום נזק. 8) (כן, יש לי הרבה כעס מודחק :P)

נ.ב. אם יצליחו לתפוס נהגים על כל העבירות שמתבצעות פה, יהיה אפשר לסתום את הגרעון המדיני ולזרוק עוד איזה 200 מיליון שקל לחינוך ומדע או משהו.

פורסם

הפקחים לא נמצאים במקום הנכון. אצלי בשכונה, בקצה הוד השרון, יש בערך 100 מקומות חניה פנויים כל הזמן, אבל בגלל שהם במרחק איזה 50 מטר מהבית, אנשים מעדיפים לחנות על המדרכה או באדום לבן שלידה ולחסום את הכביש החד נתיבי האומלל שמגיע לחניה אצלנו. העובדה שישנו שוטר תנועה שגר אצלנו בבניין שלא עושה כלום מרגיזה אותי פי 5. נורא בא לי להשאיר להם לבנה מוטחת בשמשה הקדמית.

אתה רוצה הסבר ממש פשוט? אם יתנו לאלה שחונים שלא כחוק ליד ביתך קנסות, הם כנראה יפסיקו לחנות כך (לפחות זמנית), מה שהופך את המקום להכנסה חד פעמית במקרה הטוב (ואני מאמין שלא מדובר ביותר מדי רכבים גם ככה). למה לבזבז עליו זמן אם אפשר לתת קנסות במקומות אחרים שם אנשים חונים שלא כחוק באופן קבוע פשוט כי אין ברירה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים