פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר את הלוח אם אני משאיר.אני לא יודע אם זה קל או בינוני אני רק רוצה לדעת אם הוא יוכל להגיע לרמה של פחות או יותר E8400 מבחינת המהירות ללא העלאת מתחים.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אני מאמין שתצליח להעלות את התדר ל3.6 לפחות על AUTO(ללא העלאת מתח)בתדר הזה הוא אמור לעבור את E8400 בסטוק.אם תרצה תוכל להגיע עם הלוח הזה ל4.2 ויותר אם תרצה, רק תצטרך להעלות מתח
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר אוטו זה לא סטנדרט(ז"א ללא אוברקלוק)?הרי מעלים את זה ידני לא?קניתי גם את האיורור של AC FREEZER EXTREME, אני מקוה שזה יעזור.יש צורך להתעסק ביחס של הזיכרונות או במתח שלהם? או שכל מה שצריך לעשות זה להתעסק עם ה FSB והמתח של המעבד?(במקרה שלי)
פורסם 2009 ביולי 816 שנים הוא לא יכול להגיע ל4.2 אם EP43 ><למה לא?אנחנו מדברים פה על E6300 סטפינג R0 נכון?http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-252804_11_0.html
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אה יש לו מכפלה של 10.5 .. לא שמתי לב אז הוא יכול להגיע אפילו ל4400 אם EP43-DS3L
פורסם 2009 ביולי 816 שנים הOC שהוא יכול לעשות הוא גבוהה מאד!!4400MHZ..זה מטורףאבל פה נראה לי ששאר הרכיבים יפריעו לו..זיכרון, קירור..וכאלה דברים..
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר אוטו זה לא סטנדרט(ז"א ללא אוברקלוק)?הרי מעלים את זה ידני לא?קניתי גם את האיורור של AC FREEZER EXTREME, אני מקוה שזה יעזור.יש צורך להתעסק ביחס של הזיכרונות או במתח שלהם? או שכל מה שצריך לעשות זה להתעסק עם ה FSB והמתח של המעבד?(במקרה שלי)
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אוטו זה לא סטנדרט(ז"א ללא אוברקלוק)?הרי מעלים את זה ידני לא?קניתי גם את האיורור של AC FREEZER EXTREME, אני מקוה שזה יעזור.יש צורך להתעסק ביחס של הזיכרונות או במתח שלהם? או שכל מה שצריך לעשות זה להתעסק עם ה FSB והמתח של המעבד?(במקרה שלי)auto מתייחס לשינוי מתח אוטמטי לפי צרכי המערכת, המערכת יכולה לעבוד על מתח אוט' גם בסטנדרט וגם בOC אבל עלולה לגרום לחוסר יציבות בOCרצוי להתייחס גם לחלק של הזיכרון אלא אם אתה רוצה לבצע OC גם לזכרונות
פורסם 2009 ביולי 816 שנים כן תצטרך להתעסק עם היחס וצוי אך לא חובה להתעסק עם המתח.כל זה לא צריך להרתיע אותך שכן יש פה מדריכים ואת החברים בפורום שבשמחה יעזרו לך אם תסתבך עם משהו או אם משהו לא יהיה מובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.