עבור לתוכן

מתלבט האם לשדרג או לקנות מחשב חדש? (תקציב עד 3500 ש"ח למחשב חדש)

Featured Replies

פורסם

טוב אז כרטיס המסך הנוכחי שלי (X1950pro) הלך לעולמו והשאיר אותי עם הדילמה של לשדרג או לחדש.

באופן רגיל לא הייתי חושב לקנות מחשב חדש אלא פשוט מחליף כ.מסך אבל המחשב הנוכחי עשה לי לא מעט בעיות (ספק כוח נשרף והוחלף, כ.מסך אחד שנשרף והוחלף עד שעכשיו גם זה הלך, התחממות מהירה של המחשב ותקיעות מרובות) כך שאולי עדיף להתחיל מ-0.

המפרט הנוכחי:

לוח אם Asus P5B Deluxe

מעבד Core 2 Duo E6600 2.4

זכרון Supertalent 2048M - PC2-8000

דיסק קשיח WD 250

ספק Enermax Liberty 500W

מארז Gigabyte Triton 180

מסך רחב 20.1 - 20WGX2 של NEC

אז מה אתם אומרים ? כרטיס מסך חדש (מה מומלץ ? רצוי אחד בלי בעיות התחממות קשות) או שדרוג מקיף יותר (איזה חלקים אפשר לשמור) ?

תודה מראש =)

פורסם

זכרונות תגדיל ל-4GB CL4 800MHZ את הישנים תוציא אבל, אל תשתמש ביחד.

תוסיף גוף קירור טוב כמו AHILLES של XIGMATEK או MUGEN 2 ותעשה OC למעבד.

כ.מסך תוכל לשדרג ל-4890 או 4870 או GTX260.

וזהו!

פורסם

1. מעבר ל4870 / GTX260 זה כבר זריקת כסף לפח. (אם אין כוונה לשדרג מסך).

2. שווה לך לעשות בדיקה קפדנית מאד ולמצוא מה עוד לא תקין במחשב שלך. P5B DELUX אמור להיות לוח מוצלח. וE6600 בOC לא כבד מדי אמור לתת ביצועים שלא יגבילו כרטיס מסך חזק.

אם אתה מסוגל למצוא את התקלה / החלק הבעייתי במחשב, אז שווה לך לשדרג. אם זה הולך להיות סיפור שאתה כל פעם בא וקונה ומחליף עוד שני חלקים עד שתכלס המארז הוא הדבר היחידי שנשאר מהמחשב המקורי, אז עזוב, קנה חדש וסיים עניין.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :xyxthumbs:

אם אתה מסוגל למצוא את התקלה / החלק הבעייתי במחשב, אז שווה לך לשדרג. אם זה הולך להיות סיפור שאתה כל פעם בא וקונה ומחליף עוד שני חלקים עד שתכלס המארז הוא הדבר היחידי שנשאר מהמחשב המקורי, אז עזוב, קנה חדש וסיים עניין.

כן, זה החלק שמדאיג אותי, עד עכשיו לא הצלחתי לאתר את מקור התקלה.

פורסם

יש את פורום תקלות טכניות.

אני תמיד מתחיל מלנתק את הכל (משאיר רק צורב מחובר בהתחלה ומינימום זיכרונות) ולהריץ MHDD וMEMTEST. לראות שהזיכרונות בסדר והשאין סקטרוים דפוקים בדיסק הקשיח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים