עבור לתוכן

שאלות לגבי Asus Eee PC 1000HE..

Featured Replies

פורסם

רציתי לקנות את המחשב הזה, הייתי די סגור עליו..

אבל בכללי אף פעם לא ראיתי נטבוק (רק ביוטיוב) ומה הוא מסוגל/לא מסוגל לעשות..

וביוטיוב אומרים שהוא לא מסוגל להריץ אופיס ופוטושופ..

בוא נגיד שהמחשב לצורך גלישה, מסנג'ר, עריכת תמונות בפוטושופ, אופיס, סקייפ, בבילון

סרטים

ומשחקים פשוטים..

בעיקרון מחשב שאני יכול לקחת אותו לטיסות לחו"ל, ובגלל זה חשוב לי כל הדברים האלה, וקורא כרטיסים מובנה גם מאוד יועיל..

לפי מה שהבנתי הוא גם על תקן N שבחלק מהמוקות בעולם יכול להיות די שימושי..

עוד כמה דברים שאני לא יודע..

המעבד של המחשב הוא N280 1.66Ghz, סינגל קור.. פנטיום 4 2.4Ghz חזק ממנו?

ולאיזה כרטיס גרפי אפשר להשוות את הכרטיס שמגיע עם המחשב geforce fx 5200?

פורסם

לחקת את המחשב טיפה רחוק מבחינת היכולות שלו .

המחשב הזה נועד יותר לסטונדטים שרוצים לכתוב עבודות [לא יודע כמה זה נוח] יותר לכאלה שצריכים לעשות מחקרים בעמידה עם מחשב וכו'.

לגלישה ברשת ושימושים בסיסים כאלה [הכי רחוק משחקי פלאש וצפיה בוידאו אין לי מושג לגבי HD אבל נראה לי הוא יתקש בגלל שאין לו עיבוד גרפי חיצוני] היתרון הגדול שלו שהוא קל ומאוד קטן.

מסוגל זה משהו אחד ואיך שהוא מסוגל לעשות משהו זה משהו אחר ואל תצפה ממנו להרבה.

ולא לשני השאלות בסוף שלך.

בכל מקרה יהיה טוב אם תיקח את מחשב נייד תקציבי ב2500 שקל בערך עם מעבד האטום שהוא חיסכוני בצריכת חשמל ותוכל לעבוד איתו לא מעט זמן במטוס.

מבחינת פוטושופ ועריכות גרפיות וכול זה לא יודע כמה אתה "כבד" בשימושים שלך , אבל לשימושים בסיסים+ הוא יספיק.

כמובן שאפשר לקחת את הענין רחוק יותר ולהשיע בשבב גרפי לא מובנה של אינטל לדוגמא של NVIDIA 9600 הדי חזק זה הכל ענין של תקציב .

אז עדיף שתכתוב תקציב ואפשר לנסות להתאים לך מחשב עם מחיר נוח וביצועים טובים.

פורסם

המחשב הזה הוא גרוטאה.

פורסם

יש לי את המחשב הזה, מריץ Win7 ועושה את כל השימושים שציינת חוץ ממשחקים. ניסיתי לשחק עליו WC3 והוא הצליח להריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות בערך ב-15 עד 20 FPS (הערכה גסה). סה"כ שחיק בהחלט, אם זה מספק אותך...

פורסם

המחשב הזה הוא גרוטאה.

אני לא יודע מאיפה החלטתה שהוא גרוטאה אבל אתה טועה ובגדול המחשב הזה פשוט מדהים כשקניתי אותו לא ציפיתי ממנו שיהיה מחשב לכל דבר

אפילו לא ציפיתי לרבע ממה שהוא עושה היום, אז קודם כל עם האופיס אין שום בעיה רץ חלק , בנוגע ל HD אני מריץ אליו 1080p וזה אפילו לא מקרתעה

ועם 720p אין לו בעיה בכלל אבל ביו טיוב ישלו בעיה אצלי עובד רק ה 480p חלק ביו טיוב , יש לו ביצועים ממש טובים אני מריץ אליו אל סאן אנדריאס על רזולוציה נמוכה וזה זז חלק ממש מדהים ,הסוללה שלו זה פשוט יוצא מן הכלל 6,7 שעות שימוש , ישלו טאץ' פד שהוא כמו של מקבוק כלומר מולטי טאץ' פד ,

אני ממליץ אליו בחום גם המקלדת מאוד נוחה ,בנוגע לפוטושופ לא נסיתי בעצמי אבל אומרי שעובד חלק עם לא משתמשים בו לעיצוב גרפי ב3D ו הוינדווס 7 באמת עובד חלק חוץ מכמה בעיות טכניות שלא עובדים המקשים של הפונקקציות כלומר לא כולם עובדים

פורסם
  • מחבר

איך מסנג'ר עובד? אין תקיעות?

פורסם

איך מסנג'ר עובד? אין תקיעות?

למסנג'ר אין ממש מה להיתקע....

אבל כן-אין עם מסנג'ר בעיות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים