עבור לתוכן

הרצה של sli על כ.מסך 7600 שאלות ומעט לבטים

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

ברשותי מחשב מעט ישן,שתומך sli וכרטיס מסך geforce 7600gs sonic 512 mb

הממ ,אני לא מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך עדיין כי אני לפני הוצאה כספית כבדה , אבל כן חשבתי אולי להביא אחד נוסף בסכום זעום שלא יכביד על הכיס (מצאתי כמה ב150 שקל) ולנסות להריץ אותם ביחד.

אז יש לי כמה שאלות

1.בהנחה ואני לא גיימר רציני ואבצע אוברקלוק קטנטן ,אוכל להגיע לגרפיקה נאה איתם?(ואני לא שואף לגרפיקה מפוצצת הכי מפורטת שתרוץ על מסך 1920x1200 עם פילטרים ושטויות, אלא על ריצה של בערך 1280X1024 עם פילטר אחד גג...)

2.הבעיה המרכזית : יש לי כ. מסך כפי שצויין למעלה עם זיכרון 512, ומצאתי עם זיכרון של 256, הקינפוג לא ידפק ? הוא פשוט ירוץ על נמוך יותר ?

אם כן אז :

אם אחד רץ על ddr3 והשני על ddr2 .. תהיה בעיה ?

אם כן אז : העובדה שאחד הוא sonic והשני לא משנה משו ? (מה זה בכלל ? אמצעי קירור ? )

תודה רבה!

פורסם

בגלל שהוא סוניק לא משנה..

אבל תכלס אני לא רואה את ההשקעה ככדאית. אפילו ה 150 ש"ח אלו.. השיפור יהיה פחות מורגש בגלל התקדמות המשחקים.

גם כן צריך לראות אם הספק שלך יחזיק את המערכת בכלל. (למרות שהוא צורך ממש מעט)

תן את כל המפרט שלך כולל הדגמים של הספק וההספק שלו כמובן.

פורסם
  • מחבר

בגלל שהוא סוניק לא משנה..

אבל תכלס אני לא רואה את ההשקעה ככדאית. אפילו ה 150 ש"ח אלו..

גם כן צריך לראות אם הספק שלך יחזיק את המערכת בכלל. (למרות שהוא צורך ממש מעט)

תן את כל המפרט שלך כולל הדגמים של הספק וההספק שלו כמובן.

אפילו לא שווה 150 ?

הממ אני לא זוכר את דגם הלוח האם, אני לא בבית כרגע .

יש לי amd athlon 4200 x2

שני הארדיסקים רצים

ושני זכרונות

ספק ג'נרי של 400 וואט ..

צריכת החשמל של הכרטיס ממה שאני זוכר לא כזו גבוהה, אפילו שהספק חרא אני מאמין שהוא יחזיק מהחישובי מתח שעשיתי ..

למרות שלא לקחתי בחשבון פיק ..

פורסם

ספק גנ'רי כמו שאמת חרא של 400W אני יהיה מרוצה אם הוא יתן 200W.

אם להתחשב שקנית אותו לא עכשיו אלא הוא עובד כבר מספר שנים...(התיישנות של קבלים)

אז המערכת שלך צורכת בסביבות 225W עם כ.מסך הנ"ל ובסביבות 255W עם SLI.

מה שאומר לי רק שעם המחשב שלך עדיין לא קורס יש לך מזל.

בקיצור לא ממליץ כי גם ככה זה גבולי מאוד... ועם עוד תוספת אפילו קטנה הספק יכול למות ולקחת איתו את רוב חלקי המחשב.. לא חבל.

פורסם

א. בשביל SLI תצטרך להחליף ספק לאחד איכותי יותר (תוספת של כ 180 שקל).

ב. צריך שלשני הכרטיסים יהיה זיכרון באותה מהירות ואותו סוג אחרת ה SLI רק יוריד מהביצועים מאשר לעלות אותם.

ג. לפי דעתי בסדרה 7 אי אפשר לעשות SLI עם כמות זיכרון שונה על גבי הכרטיס (צריך לבדוק את זה לעומק).

שורה תחתונה: אתה מבזבז 300 שקל על שידרוג שלא יניב הרבה תועלת, מקסימום תוכל לשחק על 1024X768 עם AA או 1280X1024 בלי פילטרים בכלל (עקב רוחב פס נמוך).

היתי ממליץ לך תחילה להשקיע בספק איכותי ולאחר מכן כשיהיה לך עוד כסף תשקיע בשדרוג לכרטיס מסך נורמלי (כדוג' HD4770)

פורסם
  • מחבר

ספק גנ'רי כמו שאמת חרא של 400W אני יהיה מרוצה אם הוא יתן 200W.

אם להתחשב שקנית אותו לא עכשיו אלא הוא עובד כבר מספר שנים...(התיישנות של קבלים)

אז המערכת שלך צורכת בסביבות 225W עם כ.מסך הנ"ל ובסביבות 255W עם SLI.

מה שאומר לי רק שעם המחשב שלך עדיין לא קורס יש לך מזל.

בקיצור לא ממליץ כי גם ככה זה גבולי מאוד... ועם עוד תוספת אפילו קטנה הספק יכול למות ולקחת איתו את רוב חלקי המחשב.. לא חבל.

קיבלתי ,

תודה![br]פורסם בתאריך: 7.07.2009 בשעה 13:38:19

א. בשביל SLI תצטרך להחליף ספק לאחד איכותי יותר (תוספת של כ 180 שקל).

ב. צריך שלשני הכרטיסים יהיה זיכרון באותה מהירות ואותו סוג אחרת ה SLI רק יוריד מהביצועים מאשר לעלות אותם.

ג. לפי דעתי בסדרה 7 אי אפשר לעשות SLI עם כמות זיכרון שונה על גבי הכרטיס (צריך לבדוק את זה לעומק).

שורה תחתונה: אתה מבזבז 300 שקל על שידרוג שלא יניב הרבה תועלת, מקסימום תוכל לשחק על 1024X768 עם AA או 1280X1024 בלי פילטרים בכלל (עקב רוחב פס נמוך).

היתי ממליץ לך תחילה להשקיע בספק איכותי ולאחר מכן כשיהיה לך עוד כסף תשקיע בשדרוג לכרטיס מסך נורמלי (כדוג' HD4770)

תשובה מקצועית,

בדיוק מה שרציתי לשמוע!

אוקי , גם את זה לקחתי לעצמי ,בקיצור אני ארד מהעניין, אחזור מחו"ל וכבר אשדרג חצי מערכת..

פורסם

אגב אם לקחת 7900 אפילו יהיה יותר טוב מ7600 בSLI.

פורסם
  • מחבר

אגב אם לקחת 7900 אפילו יהיה יותר טוב מ7600 בSLI.

כן אני יודע, האמת שהרעיון שלי היה יותר להתנסות עם sli..

אם כבר אני אקנה כרטיס חדש אז אני כבר אביא משו שיספיק לי ליותר זמן בדמות של 4890 (וזה כמו שאמרתי יעשה עם שדרוג של עוד חצי מערכת שתעמוד בזה, אני צריך לבדוק בכלל אם הוא יכנס למארז שלי)

אבל לדברים האלו יש עוד קצת זמן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים