פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים כאשר אני מחבר אוזניות ליציאה של הכרטיס הקול אני בקושי מצליח לשמוע משהו מכיוון שהעוצמה מאוד חלשה.יש לציין כי ניסיתי עם מספר אוזניות.את האוזניות אני מחבר אל היציאה של הרמקולים הקדמיים.אשמח לשמוע את דעתכם בנושא,תודה.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים יציאת השמע ב Fortissimo איננה מוגברת, אלא רק Preout... אתה צריך לחבר יחידת הגברה חיצונית כלשהי ודרכה את האוזניות.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אם זכרונני אינו מטעה אותי, יש בפורטיסימו יציאת לרמקולים (את זה תצטרך לחפש לבד, אולי היציאה של ה2 רמקולי סראונד שנוספים על ה5.1) שבעזרת דריברים אפשר להופכם ליציאת אוזניות מוגברת.תבדוק את זה.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר חיברתי את האוזניות אל היציאה הצהובה וזה עובד עכשיו מצויין!תודה צחי.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים לסאונד סטורם על האסוס A7N8X דלוקס שלי יש מגבר אוזניות מובנה, גם לך יש אסוס כזה לא מפיסטו?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים כןיש עוד יציאה חוץ מהLINE OUT שאפשר לחבר את האוזניות אלייה?זה ממש חסר לי כשאני עושה עם המחשב מסיבות ...איפה רשום על המגבר הזה? ועל איזה יציאה יש הגברה?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים זה לא ממש "מגבר" אלא היציאה לקדמיים יכולה להפות ליציאת אוזניות מוגברת אם תשנה בדרייברים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.