עבור לתוכן

מקלדת של מק ומחשב PC

Featured Replies

פורסם

אהלן,

האם המקלדת הנוכחית יכולה לעבוד עם PC?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

בדוק? ניסית? אתה יכול לאמת?

פורסם

קודם כל יש כמה דגמים למקלדות של אפל - כולם יעבדו בוינדוס.

חלקם יהיו ממש לא נוחות, אם תקח לדוגמא את המקלדת אלחוטית מהדגמים העדכניים (מה שנמכר היום) אין לה PRTSCRN HOME PAGE-UP PAGE-DOWN , אין NUMPAD (מקשי מספרים בצד ימין) ועוד כל מיני שטויות.

המיקום של כפתורי alt + ctrl לא סטנדרטיים ויהיה קשה להתרגל אליהם (ולמה בכלל שתרצה להתרגל למשהו אחר).

ואני מנחש גם שכל האפשרויות של הפאנקשן (FN) לא יעבדו לך ב-PC (אבל זה סתם ניחוש, אין לי מושג).

מה גם שהמחיר גבוה מידי יחסית לתמורה והמקלדת לא כזאת נוחה ששווה את הכסף, אבל כנראה שנדבקת בשפעת הכבשים.

Apple-wireless-keyboard-aluminum-2007.jpg

פורסם
  • מחבר

אני רוצה דווקא את ההחוטית מהדור הנוכחי, יצא לי להשתמש בה כמה שעות והיא הייתה לי נוחה להפליא (שלא נדבר על זה שהיא נראית מליון דולר)

פורסם

בדוק? ניסית? אתה יכול לאמת?

אני עובד איתה כבר שנה וחצי גם בפיסי וגם במק.

מדובר בדגם הקודם למה שיש היום:

img0047bf9.jpg

פורסם

אני מניח שעם תוכנה אפשר למפות את כל המקשים שלא עובדים בווינדאוס, ובין השאר להפוך גם את הCMD לSTART

גם אני רציתי פעם את המקלדת האלחוטית היא ממש יפה, אבל היא נוחה אז וויתרתי

פורסם

קודם כל יש כמה דגמים למקלדות של אפל - כולם יעבדו בוינדוס.

חלקם יהיו ממש לא נוחות, אם תקח לדוגמא את המקלדת אלחוטית מהדגמים העדכניים (מה שנמכר היום) אין לה PRTSCRN HOME PAGE-UP PAGE-DOWN , אין NUMPAD (מקשי מספרים בצד ימין) ועוד כל מיני שטויות.

המיקום של כפתורי alt + ctrl לא סטנדרטיים ויהיה קשה להתרגל אליהם (ולמה בכלל שתרצה להתרגל למשהו אחר).

ואני מנחש גם שכל האפשרויות של הפאנקשן (FN) לא יעבדו לך ב-PC (אבל זה סתם ניחוש, אין לי מושג).

מה גם שהמחיר גבוה מידי יחסית לתמורה והמקלדת לא כזאת נוחה ששווה את הכסף, אבל כנראה שנדבקת בשפעת הכבשים.

Apple-wireless-keyboard-aluminum-2007.jpg

מהמקלדת הזו לנובו הקריצו את הFN במקום הCONTROL? זה משגע את השכל לעבוד על מקלדות כאלו (יוצא לי הרבה לעבוד עם לנובואים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים