פורסם 2009 ביולי 616 שנים יש לי שלט של אלקטרה והוא ללא תאורה, וזה משגע אותי אני מדליק את המזגן שאני ישן ובגלל החושך אני לא יכול לשלוט על המעלות או לכוון טיימר, וזה מציק לקום מהמיטה בלילה ולהשתמש באור של העכבר כמו איזה מסכן ;D זה השלט יש לכם רעיון איך אפשר לסדר לו תאורה?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים נסה לדחוס לו לשם LED אבל לא חושב שתצליח... השלטים גם ככה דחוסיםמקסימום תקמבן לו לד חיצוני עם מתג קטן שיתחבר לסוללות של השלט
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר יש את החומר הזוהר הזה שיש ממנו מדבקות וצובעים איתו גם מקלטיםאם נגיד אני אעביר שכבה אחת על המסך זה לא יעבוד?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים יש לדים במיוחד לתאורה של מסכים... כמו בפלאפונים הם מאוד נמוכים צריך ידע בהלחמה.(עדיין לא התעסקתי אם סוג כזה של לדים).אתה מתכוון לחומר פלורסנטי? שהוא פולט אור אחרי שהוא מתערער? פוספור נראה לי קוראים לזהאז לדעתי זה לא יעזור.. רק תדפוק את השלט.הצעה שלי תעשה\קנה לד קטן שעובד על סוללות כפתור משהו קטן ותשים ליד המיטה והשלט.. הכי פשוט.או שיש לך אפשרות לעשות תאורה לילית שתוכל לראות את כל החדר בחושף וגם לא להאיר אף אחד.יש לי פה מדריך שעשיתי היום: מדריך| תאורת לדים (LED) משקע ביתי ללא ספק מחשב.
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר אני מחפש משהו שיתלבש על השלט עצמו, ושלא יכער אותו...יש לי עוד רעיון:יש לי מסך LCD של מחשב נייד, 14", והבנתי שלמסכים יש מאחור מן לוח תאורה שאחראי על התאורה מן הסתם, יש אפשרות "לחתוך" חלק מהלוח לגודל המתאים, למקם אותו מאחורי המסך שבשלט ולחבר את המתח לסוללות?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים אני מחפש משהו שיתלבש על השלט עצמו, ושלא יכער אותו...יש לי עוד רעיון:יש לי מסך LCD של מחשב נייד, 14", והבנתי שלמסכים יש מאחור מן לוח תאורה שאחראי על התאורה מן הסתם, יש אפשרות "לחתוך" חלק מהלוח לגודל המתאים, למקם אותו מאחורי המסך שבשלט ולחבר את המתח לסוללות?חחחחחחח ממש לא חמודממש ממש לא.מה אתה יכול כן לעשות ?לארגן 4 לדים בתצורת SMTולדחוף אותם בצדדי המסך(אותו עיקרון של פרספקס מואר)ואם אתה רוצה אולי לעשות איזה מתד קטן בצד..אם אתה רוצה ממש להשקיעתעשה גם מקשים מסיליקון לבן ותעשה אותם מוארים חחחחחח
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר השאלה איפה אני אתקע אותםשלט חודש עולה 170 שקל! אז בינתיים אימצתי את הרעיון של לשים פנס לד ליד המיטה, אולי אני אחבר אותו כמו מחזיק מפתחות לשלט, ושיהיה לי גישה לשלט אחר או ידיים טובות אני אעשה את הקטע עם הלדים...
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים הצחקתם אותי הרעיון הכי מליח לזה זה הכנסת לד או לדים ( העיקר שיראה את הצג בחושב ) והכי חשוב לשים כפתור קפיצי כזה - כמו של דלת המכונית ) ולעשות חור בגב השלט ולשים את הכפתור או לחצן הזה -בטח שיצא פין קטן עכשיו שהשלט על המדף פין מוכנס ופותח את המעגל מרימים את השלט הפין יוצר וסוגר את המעגל והופה יש לך אור שם על המדף האור נכבה
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים ואם בא לך להחזיק אותו ביד האור יגמור לך את הסוללה.. לא פראקטי אבל רעיון נחמד. עדיף כפתור דו מצבי לחיצה מופעל לחיצה מופסק.אבל איך הוא תוקע שם לדים זה עניין אחר.צריך לפתוח את השלט ולראות אם יש מקום בכלל.. בדרך כלל השלטים פשוטים ואמור להיות שם מקום צריך פשוט לפתוח אותו בזהירות שלא ישברו הפינים שמחזיקים אותו.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים ואם בא לך להחזיק אותו ביד האור יגמור לך את הסוללה.. לא פראקטי אבל רעיון נחמד. עדיף כפתור דו מצבי לחיצה מופעל לחיצה מופסק.אבל איך הוא תוקע שם לדים זה עניין אחר.צריך לפתוח את השלט ולראות אם יש מקום בכלל.. בדרך כלל השלטים פשוטים ואמור להיות שם מקום צריך פשוט לפתוח אותו בזהירות שלא ישברו הפינים שמחזיקים אותו.למה שהוא יחזיק אותו ביד להרבה זמן , הוא מתעורר מכוון את זה בכמה לחיצות וחוזר לישון .......?אבל בכללי איך קוראים לכפתור לחצן הזה ? והאם יש כאלה בגדלים קטנים ? כי אני חושב לעשות לד לעכבר שלי - שמרים אותו הלד נכבה כדי הסימן לא יזוז וכך יהיה יותר טוב לגרפיקה - יענו לשלב את העכבר גולה עם העכבר לד -------- ולא יודע למה עדיין לא חשבו על זה ?
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים גם לא פראקטי צריך לעשות את הלחצן מאוד מאוד רגיש וגם עם ציפוי טפלון בשביל החלקה.בקשר לשלט אני נרדם עם השלט ביד חופשי...
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים גם לא פראקטי צריך לעשות את הלחצן מאוד מאוד רגיש וגם עם ציפוי טפלון בשביל החלקה.בקשר לשלט אני נרדם עם השלט ביד חופשי... אז נשאר פטנט אחרון אבל קש שתייה וגולה וזוה שיכוון את השלט למזגן זה נופל וסוגר - אבל כאשר שם שם על מדף או זורק על המיטה או ביד - רוב הפעמים זה מכובה אבל כל העסק הזה לא שווה ------ או שיביא תאורה כמו שלו ויתחיל לעשות נסיונים הסוד במדבקה מאחרוי הצג שיסיר ויתחיל לנסות דברים ואם מצליח יעשה על השלט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.