עבור לתוכן

קושחה למצלמה TZ7/ZS3 של פנסוניק. מה ההגבלה שלהם ?

Featured Replies

פורסם

פאנסוניק פיתחו טכנולוגיה שמזהה סוללות לא מקוריות (אשר עלולות להיות מסוכנות, לפי הדף הזה) ולא מאפשרת להפעיל את המצלמה באמצעותן.

פאנסוניק עשויה לאשר סוללות תחליפיות איכותיות (כגון אלו של אנרגיזר), אבל כרגע לא אושרו סוללות כאלה.

"Panasonic Digital Cameras now include a technology that can identify Panasonic's authorised batteries.

For the protection of our customers Panasonic developed this technology after it was discovered that some aftermarket 3rd party batteries do not meet the rigid safety standards Panasonic uses.

...

Accordingly, for our customers safety, Panasonic's Digital camera firmware have been updated to ensure the genuine battery identification to prevent any unauthorized battery usage for our customers

"

אותו דבר פיזית? אולי רק מבחינת המידות, וגם זה לא בטוח.

אתה לא יודע מהי איכות התא, הפלסטיק, מנגונני ההגנה ואיכות הייצור של הסוללוה התחליפית:

"Some of these aftermarket batteries are not equipped with internal protective devices to guard against overcharging, internal heating and short circuit. If these aftermarket battery packs were used, it could lead to an accident causing damage to your camera or personal injury."

מקור:

http://panasonic.jp/support/global/cs/info/dsc_battery.html

פורסם
  • מחבר

כתבתי אותו דבר פיזית כי יש מישהו שאמר פה

אולי בסוללות המקוריות הן דוחפות איזה צ'ופצ'יק או משהו בסגנון ואחרות לא. :nixweiss:

אז אין שום שינוי חיצונית ולא צופציק...

היה לי TZ5 , עם 2 סוללות תחליפוית שעבדו הרבה זמן שיגעון, לא התחממו והחזיקו יותר זמן מהמקורי.

עם ה TZ7 החדשה שיש לי, יש לי גם סוללה תחליפים מאיביי, שכם לא מתחממת, ואני לא שום דבר חריג, אבל הכי חשוב- היא מחזיקה כ-פ-ו-ל זמן מהמקורית...

(המקורית כ"כ חלשה)

פורסם

אני מעריך שהכוונה ב"צ'ופצ'יק" היא לצי'פ כלשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים