פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אוקיי יש לי רסיבר JVC מדגם - RX-6012 עם כרטיס קול לייב של קריאייטיב 5.1עכשיו זה עובד לי על פרולוג'יק (שתי ההרמקולים הקידמיים סטריאו והאחוריים מונו) ואני לא אוהב את זהאני רוצה שהוא יעבוד לי על דולבי דיגיטל או על DTS וברסיבר שלי יש מפענח DTS ודולבי דיגיטל ואני יודע שהלייב יכול לעשות דולבי דיגיטלאיך אני עושה את זה? אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו לי כי אני יודע שרובכם עובדים עם רסיברים ויש לכם ניסיון בזהתודה מראש
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר אנשים נו מה קורה????? אני מאה שנה מחכה שמישהו יעזור לי מישהו יודע מה לעשות??!????
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אתה צריך לחבר יציאה דיגיטלית מהקרטיס קול (לא יודע אם לליב יש : ) לכניסה הדיגיטלית ברסיבר שלך. ואתה תוכל לשמוע ב DD אך ורק תוכן שהוקלט ב DD (שאין בעצם כמעט כזה במחשב) ולא כל דבר שתרצה. DD ניתן להשיג אך ורק דרך חיבור דיגיטלי. ולהקפיץ בהחלט אסור.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר יש לי דיגיטל אאוטפוטוכניסה קואקסיאלית חירתי את זה עם כבל קואקסיאלי שזה בעצם RCA אבל עבה כזה נוקיצר אני לא שומע סראונדבמשחקים אני אמור שמוע סראונד?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים במשחקים אני אמור שמוע סראונד?רק במשחקים שתומכים בפורמט , ואני לא יודע אם יש כאלה... :-\האפשרות היחידה היא לשמועה ב- פרו לוג'יק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.