עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני בתהליכי רכישת מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה צריך לדעת לגבי רכישת כרטיס מסך אני די בור בכל התחום הזה אז תסלחו לי

אני רוצה כרטיס חזק (בין היתר שיוכל להריץ את CRISIS בלי בעיה) עם אפשרות הקלטה מהטלויזיה וכל הפיצ'רים החשובים

התקציב הוא 1000-1500

אשמח לעזרה

בתודה מראש

פורסם

להריץ קרייסיס באיזה רזולוציה?

אתה צריך גם כרטיס טלוויזיה אם יש לך צורך בהקלטות של שידורים.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבין בזה קיוויתי שפה אני אקבל תשובות הכוונה היא להריצ את המשחק בצורה אופטימלית

ושהכרטיס יהיה טוב

פורסם

פותח הת'רד, אתה חייב להבין, שע"מ להריץ את CRYSIS בצורה אופטימלית - שנפרש את זה כהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה המקסימלית של המסך אתה חייב לספק גם את שאר המפרט, וגם את גודל המסך. אין טעם בלקחת כ.מסך חזק מאד ומעבד חלש מאד, כי זה ייצור צוואר בקבוק, וכרטיס המסך לא ינוצל. בנוסף, גודל המסך הוא גורם מכריע בבחירת כרטיס המסך:

19" - עם 4850 / GTS250 תוכל להריץ את המשחק עם פשרות קלות. 4870/GTX260 יספיקו כדי להריץ את המשחק גם בהגדרות הגבוהות ביותר.

20-22" (1050X1680) ההמלצה היא לGTX260/4870 כאשר תאלץ לבצע פשרות. GTX275 יצריך מעט מאד פשרות אם בכלל.

אגב, GTX275 / 4850X2 / 4890 יהיו הכרטיסים החזקים ביותר בתקציב.

אם לעומת זאת אתה קונה מחשב עם לוח התומך CF וספק בהתאם, זוג 4850 יתנו ביצועים מצוינים.

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך 24 FULL HD של סמסונג ולגבי ספק כמו שציינתי אני מרכיב את המפרט אז מה אני אצטרך

מה אני צריך לדעת בהקשר הזה לגבי הלוח אם והמעבד?

פורסם

אם אין לך מפרט סגור אני מציע שתפתח נושא חדש בפורום המתאים ושם יבנו לך מפרט מקסימלי לתקציב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים