פורסם 2009 ביולי 616 שנים המחשב פשוט עובד לאט, להוציא קובץ ISO ששוקל 5 GB מראר לוקח בסביבות השעה (מה שאמור לקחת כמה? 5 דקות?)יש לי במחשב אנטיוירוס נוד 32 ואנטי ספייור spy hunter, בדקתי איתם והמחשב נקי.בtask manager אין שום דבר שמצביע על איזה קובץ שנכנס למחשב, חוץ מהעובדה שפיירפוקס לדוגמא לוקח לי לפעמים עד 20 CPU עם טאב אחד פתוחלא הגיוני נכון? ועוד כל מיני תוכנות חיוניות שאיכשהו לוקחות הרבה מאוד CPU, הרבה יותר ממה שאמורות, ווינאמפ עד 10 CPU וכו'..מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?תודה מראש
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מה שאתה מתאר זה בעייה בDMAתסתכל במדריך להפעלת DMAבסטיקי של הודעות נבחרות (בפורוםאמצעי אחסון) ,ושים לב לשורת הcurrent transfer mode כי רקבגלל שמופעל זה לא בהכרח אומרשפעיל
פורסם 2009 ביולי 716 שנים נשמע מאוד לא הגיוני,האם אתה בטוח?תביא צילומי מסך של לשונית הadvanced/מתקדםשל כל הערוצי IDE בנפרד ,אני לא יכול לחשובעל סיבה אחרת חוץ מDMA
פורסם 2009 ביולי 716 שנים על DMA לא חושביםמריץ לשון BENCHMARK מ HDTUNE ורואה מה מהירות של דיסק.http://hd-tune.en.malavida.com/d801-free-download-windows ושם גם בלשון INFO רואים מה DNA (לפעמים זה נכון שמה)
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר לHD הראשון (זה עם המערכת הפעלה, של ה640 GBהמינימום 3.0 MB לשניההמקסימום 3.9 MB לשניההממוצע 3.7 MB לשניהaccess time 12.5 msburst 3.8 MB לשניהcpu usage 54.0HD שני, של 200לא נשארתי עד סוף הבדיקה אבל זה בסביבות ה60 MB לשניה... איך אני מסדר פה את הבעיה?כמו כן שמתי לב שקרה משהו מוזר בעת ההתקנה שעשיתי בזמנו לווינדווס,נכנסתי לdisk managment ושמתי לב שעל המחיצה C שעליה התקנתי את הWINDOWS מופיע "BOOT"ועל מחיצה E שנמצאת על הHD השני מופיע SYSTEM וזאת למרות שהתקנתי את הווינדווס בוודאות על כונן C,מה בדיוק קרה פה? והאם זה הגורם לבעיה?
פורסם 2009 ביולי 916 שנים HD ראשון לא DMI כבל שלו 80 חוטים ? (פלגים בצבעים והכחול מחובר ללוח.)תוכנה שכאן תעשה ריסט ל DMA אם דיסק מחובר נכון.להריץ ולאתחל ולבדוק שוב מהירות של דיסק.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר הכבל בHD הראשון ובשני הוא אותו הכבל, SATA רגיל בצבע אדום (אם זה משנה, לא נראה לי)
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר כן.נראה לי שעכשיו זה יותר טוב אבל אני לא בטוח, ברגע שאני עושה בדיקה לHD דרך התוכנה זה מראה שהמקסימום זה 112 או משהו כזהאבל מייד מראה שגיאה שאי אפשר לקרוא ולהמשיך בבדיקה או משהו כזה.מה שמטריד אותי זה מה שקורה עם שני המחיצות במחשב שלי, שזה שהתקנתי עליו את המערכת הפעלה מופיע BOOT ועל זאת שלא התקנתי כלוםSYSTEM, כמו כן אי אפשר לפרמט את הכונן דרך הווינדווס (לא ניסיתי אחרת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.