עבור לתוכן

מערכת קירור עד 1500 ש''ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

22" - 1680x1050

משחקים ברזולוציה הזאת כבר זה נכנס לLOW FPS

אלא עם כן אני שם על LOW וזה לא כיף

פורסם

אז את הכסף הזה תשקיע בזיכרון מערכת וכרטיס מסך חדש..זה יועיל הרבה יותר.. ;D

פורסם
  • מחבר

כה, אני קונה היום קירור וזכרון חדש (כרטיס מסך אני יקנה לאחר שיצא אחד עם תמיכה בDX11 למה במילא עוד יומיים יוצא Win7

כרגע אני על e8400 3ghz @ 3.6ghz עם קירור סטוק מה שיהפוך ל4ghz+ עם קירור אחר, בגלל שיש לי HAF932

אז יש לי בעיה לקנות MUGEN 2 בגלל שהBackplate נוגע במארז, אז אני קונה Xigmatek Dark Knight (אלא עם מישהו מציעה משהו יותר טוב)

פורסם

איך הגעת למסקנה שהלוחית של הMUGEN2 נוגעת בלוח האם ? במארז שלך יש חור בפלטה של הלוח אם..ככה שלוחית לא תיגע בשום דבר..

פורסם

בחרתי ב1366 לבלוק כי ה775 לא זמין... אל תתיחס לזה, פשוט תצטרך לחכות למשלוח הבא של הבלוקים לחנות

20090706002132.th.png

1. SLIPSTREAM מאווררים גרועים במיוחד לרדיאטור. אין צורך לקנות מאווררים מחו"ל זה סתם מייקר. תקנה זלמן F3 בארץ, לא יקרים ומצוינים. אם ממש רוצים SCYTHE אז או S-FLEX או GENTLE TYPHOON.

2. רדיאטור סתם יקר והוא לא אוהב מאווררים שקטים, עדיף MCR320QP שיותר זול ומסתדר יותר טוב עם CFM נמוך.

3. SIDEWINDER \ PETRA הרבה יותר ידידותיים מבחינת מחירי המשלוחים (ובסיידווינדר בפרט ה-MCR320 עולה 50$, גרושים..)

4. לא לשכוח אם קונים את הבלוק הזה לקנות לו פלטה אחורית (BACKPLATE), כי הוא בא בלי. לא אמור לעלות יותר מ-10$.

עריכה: התחרטת?? :bash:

פורסם
  • מחבר

עדיין לא, אני עוד מקבל הצעות :)

הבעיה שלכולם אין בסטוק את הבלוק למעבד :bash:

פורסם

לא חייבים דווקא אותו.. סוויפטק GTZ ודיטק FUZION גם מצוינים.

פורסם
  • מחבר

הסתכלת בpetra אבל שם חסר המון משוואות

הם גם לא שולחים לארץ X_X

פורסם

מה זאת אומרת הסתכלתי ב-PETRA? לא הסתכלתי שם O_ם

והם כן שולחים לארץ, בשביל לקבל עלות משלוח תשלח אימייל עם הפריטים שאתה רוצה להזמין ל-international@petrastech.com

פורסם

איתי..לא ממש הבנתי..אז אתה בכל זאת רוכש קירור מים או לא ?

פורסם
  • מחבר

כרגע, עוד לא רכשתי כלום, אני מקבל הצעות זה הכול

פורסם

כמו שציינתי כבר זה לדעתי מיותר..עדיף שתפתח תרד בפורום המתאימים (מפרטים/כרטיס מסך וכו) ותקבל חחות דעת על הדברים הרלוונטים במקרה שלך..שזה שידרוג של הזיכרון/כרטיס מסך וכו..

פורסם
  • מחבר

אל תידאג הכל בא בעיתו ;)

פורסם

במקרה שלך בירור של מה שציינתי צריך לבוא לפני קירור של קניית קירור מים..אבל זה כבר בחירה שלך.. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים