פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר 22" - 1680x1050משחקים ברזולוציה הזאת כבר זה נכנס לLOW FPSאלא עם כן אני שם על LOW וזה לא כיף
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר כה, אני קונה היום קירור וזכרון חדש (כרטיס מסך אני יקנה לאחר שיצא אחד עם תמיכה בDX11 למה במילא עוד יומיים יוצא Win7כרגע אני על e8400 3ghz @ 3.6ghz עם קירור סטוק מה שיהפוך ל4ghz+ עם קירור אחר, בגלל שיש לי HAF932אז יש לי בעיה לקנות MUGEN 2 בגלל שהBackplate נוגע במארז, אז אני קונה Xigmatek Dark Knight (אלא עם מישהו מציעה משהו יותר טוב)
פורסם 2009 ביולי 916 שנים איך הגעת למסקנה שהלוחית של הMUGEN2 נוגעת בלוח האם ? במארז שלך יש חור בפלטה של הלוח אם..ככה שלוחית לא תיגע בשום דבר..
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים בחרתי ב1366 לבלוק כי ה775 לא זמין... אל תתיחס לזה, פשוט תצטרך לחכות למשלוח הבא של הבלוקים לחנות 1. SLIPSTREAM מאווררים גרועים במיוחד לרדיאטור. אין צורך לקנות מאווררים מחו"ל זה סתם מייקר. תקנה זלמן F3 בארץ, לא יקרים ומצוינים. אם ממש רוצים SCYTHE אז או S-FLEX או GENTLE TYPHOON. 2. רדיאטור סתם יקר והוא לא אוהב מאווררים שקטים, עדיף MCR320QP שיותר זול ומסתדר יותר טוב עם CFM נמוך. 3. SIDEWINDER \ PETRA הרבה יותר ידידותיים מבחינת מחירי המשלוחים (ובסיידווינדר בפרט ה-MCR320 עולה 50$, גרושים..) 4. לא לשכוח אם קונים את הבלוק הזה לקנות לו פלטה אחורית (BACKPLATE), כי הוא בא בלי. לא אמור לעלות יותר מ-10$. עריכה: התחרטת??
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מה זאת אומרת הסתכלתי ב-PETRA? לא הסתכלתי שם O_םוהם כן שולחים לארץ, בשביל לקבל עלות משלוח תשלח אימייל עם הפריטים שאתה רוצה להזמין ל-international@petrastech.com
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים כמו שציינתי כבר זה לדעתי מיותר..עדיף שתפתח תרד בפורום המתאימים (מפרטים/כרטיס מסך וכו) ותקבל חחות דעת על הדברים הרלוונטים במקרה שלך..שזה שידרוג של הזיכרון/כרטיס מסך וכו..
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים במקרה שלך בירור של מה שציינתי צריך לבוא לפני קירור של קניית קירור מים..אבל זה כבר בחירה שלך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.