עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לסטודנט, תקציב עד 3,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). התקציב הוא עד 3,000 אבל עדיף כמה שפחות...

חשוב שלמחשב יהיה זמן סוללה ארוך ככל שניתן (צריך להשתמש בו בנסיעות). גודל מסך: 14 אינטש.

אשמח לקבל המלצות למספר דגמים כדי שאוכל להשוות בינהם בעצמי, תודה מראש!

עריכה: שיניתי את התקציב ואת גודל המסך.

פורסם

שמעת מחבר דברים לא נכונים , ברשותי הeeePC 1000HE ובשימוש היומיומי אין שום הבדל (בהרגשה של איטיות ודברים כאלה) בין המחשב הכפול ליבה שלי בבית

לנייד הקטן אולי ההבדל של מסך 22" מול 10" עושה את ההבדל.

אין קירטועים והכל רץ חלק בנוסף התקנתי אליו את כל מה שהתקנתי על המחשב בבית תוכנות ערכת סרטים קונוורטרים ועוד דברים שלא קלילים בכלל והוא מריץ אותם על הכיפק.

בנוסף אני מריץ עליו GTA III SA הורדתי טיפה את הרזולוציה של המחשק וזה רץ חלק לגמרי אבל בכל זאת אין מה להשוות אותו למחשב נייד שגרתי הוא נחות בהרבה מבחינת ביצועים ואני בכלל לא ממליץ להריץ אליו משחקים הוא מתחמם די מהר מהתעמצות

שורה תחתונה מצדיק את המחיר אתה לא תקנה נייד רגיל בתקציב כמו שלך עם הצרכי שציינת ושום מחשב נייד לא יוכל לספק לך 7 שעות שימוש במצב חסכוני ו 6ש' בשימוש מלא ,אני ממליץ למי שצריך אותו לעבודה משרדית ולניידות גבוהה אין שום בעיה איתו הוא מריץ הכל :xyxthumbs:

פורסם

שמעת מחבר דברים לא נכונים , ברשותי הeeePC 1000HE ובשימוש היומיומי אין שום הבדל (בהרגשה של איטיות ודברים כאלה) בין המחשב הכפול ליבה שלי בבית

אני לא מסכימה. לטעמי בהחלט מורגש הבדל משמעותי בעבודה משרדית עם מחשב שולחני מודרני לנטבוק, במיוחד ב-Multi-Tasking והרצת יישומים. זה לא שאני לא מקבלת את זה בהבנה, ברור לי מראש שזריזות העבודה תהיה נמוכה יותר על כזו מערכת. אם אתה שואל האם המחשב הזה יתאים לשימושים של גלישה ועבודה משרדית התשובה היא -תלוי מהן הציפיות שלך ולמה אתה רגיל. מה שלאחד נראה "רץ בלי שום בעיות" למישהו אחר יכול להיראות איטי.

הייתי דווקא מבררת טוב יותר את נושא חווית השימוש בנטבוק שמפריעה לאנשים מסויימים בעבודה ממושכת ולא מפריעה כלל לאחרים (גודל המקלדת, הרזולוציה הנמוכה וכו').

פורסם

אני אמרתי את חוות דעתי מנסיוני האישי לפני כחודש וחצי הייתה לי בעיה עם הנייח והוא לא עבד וחיברתי את הקטן למסך ולעכבר בבית

ובאמת שלא הרגשתי בהבדל משמעותי הכל רץ חלקל גם החלונות גם האינטרנט וגם האופיס אני לא יודע לדעתי במשרדי אין הבדל כמו שציינת וגם כתבתי מקודם המקלדת והמסך כן עושים את ההבדל אבל זה חלק מהניידות שלו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות, הלכתי לראות את האסוס והמסך שלו באמת קטן מידי. אחרי קצת חיפושים החלטתי שהכי מתאים לי נייד עם מסך 14 אינטש. איזה דגמים כדאי לשקול בגודל מסך זה?

פורסם

אין בתקציב שלך שום נייד 14"

ב3000K יש - http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=3

הסוללה שלו 4 תאים אז על חיי סוללה ארוכים במקומך לא הייתי בונה

הלטרנטיבה שלך היא ה Acer aspire one ao751 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7549&perur=2&t=1&c=483

הוא גם נכנס לתקציב שלך וגם מסך והמקלדת שלו גדולים יותר (מסך 11.6" ומקלדת סטנדרטית של נייד רגיל) וחיי הסוללה עד 7 שעות כנראה בפועל פחות

אבל הביצועים שלו פחותים עוד יותר מהנטבוקים הרגילישם של היום המעבד עובד על 1.33Mhz

שזה חסרון אבל תראה מה נוח לך

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה. מכיוון שגודל המסך השתנה עדכנתי את התקציב ל-3,000 ש"ח. כמובן שבמידת האפשר עדיף בפחות.

כמו שאמרתי 11 אינטש זה קטן מדי ולכן ה-Acer לא רלוונטי.

ה-Dell נראה כאילו הוא יכול ממש להתאים רק הבעיה היא באמת הסוללה... כמה זמן אפשר לצפות שהיא תחזיק? ממה שאני מבין Dell מייצרת מחשבים מעולים...

אם אפשר לקבל עוד כמה דגמים כדי שאוכל לראות אותם בעצמי ולהשוות. תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים