עבור לתוכן

אנא עזרה: איזה דגם של מחשב כף יד נחשב כיום לטוב ביותר ?

Featured Replies

פורסם

היי,

חבר ביקש ממני לברר למענו איזה פאלם נחשב לטוב ביותר כיום,

כלומר מציע את התמורה הטובה ביותר לכסף, עד 1400 ~ 1500 ש"ח.

האם יש כאן כאלה שמתעניינים ? מבינים בנושא ?

בהתחשב בעובדה שאני לא מבין כלום בנושא זה,

כל מידע יעזור...ואנא פרטו ככל שניתן.

הוא כמובן מתעתד לרכוש אותו כאן בארץ

תודה

HF

פורסם

יש את הפאלם M130 או את הZIRE הZIRE עולה מקסימום 1000 ש"ח אבל אין אפשרות הרחבה מסך שחור ו2MB לM130 יש חריץ SD חיבור אונברסלי(מתחבר למקלדות GPS GPRS GSM וכו..) מסך צבעוני ו8MB והוא עולה 1200-1500 ש"ח

אני ממליץ לך על הM130

פורסם

1. יש zire 8 MB (זה תוספת אבל לא בעיה למצא).

2. בחום M130, הרבה יותר משתלם ולו רק בגלל ה SD/MMC (אבל לא רק).

3. אם תוכל, ולא בארצנו, zire z71 משתלם ביותר ובוודאי על שני אלו (מיושנים במיוחד היום), אגב הכל תלוי מה הצרכים שלך, אני עם Vx + מקלדת משתמש ולא צריך יותר ממנו.

פורסם

לא ידעתי שזה ירד לכזה מחיר בארץ, סבבה, קבל תיקון - אתה יכול לקנות גם בארץ.

אגב פאלם, גם חשבת בכיוון pocket PC? אישית גם בהתחשב ב PPCים למיניהם עדיין הייתי הולך על z71.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שזה ירד לכזה מחיר בארץ, סבבה, קבל תיקון - אתה יכול לקנות גם בארץ.

אגב פאלם, גם חשבת בכיוון pocket PC? אישית גם בהתחשב ב PPCים למיניהם עדיין הייתי הולך על z71.

כפי שציינתי, אני די בור בנושא...מה ההבדל בין פאלם לפוקט PC ?

ומה זה בכלל פוקט PC

אנא, החכימו אותי

פורסם

POCET PC זה PDA שמערכת ההפעלה שלב ביא של מיקרןסןפט והיא מאוד דומה ל WINDOWS לעומת זאת הפאלם רץ עם תוכנת הפעלה משלו שהיא PALM OS 4 או 5 משהו כזה. אני חושב שה 5 זה לצבעוניים.

פורסם
  • מחבר

POCET PC זה PDA שמערכת ההפעלה שלב ביא של מיקרןסןפט והיא מאוד דומה ל WINDOWS לעומת זאת הפאלם רץ עם תוכנת הפעלה משלו שהיא PALM OS 4 או 5 משהו כזה. אני חושב שה 5 זה לצבעוניים.

אז מה עדיף ?

PDA

או

POCKET PC ?

פורסם

בשביל מה החבר שלך רוצה PDA ?

פורסם

Take the PALM Zire 71.

its the best PALM in israel.

פורסם

פאלמים היו מאז ומעולם quick&simple, מערכת הפעלה פשוטה ביותר, כאשר (ברמת העקרון לפחות) ישום מוגבל יותר - עם מעבדי dragonball 33 (ו 66) מ"ה בלבד לעומת בstrongarmים של ה PPCים שנעו בין ה 130 מ"ה ועד ל 400 באחרונים.

דבר נוסף: בפאלמים למיניהם בעלי מערכת הפעלה עד וכולל 4 הייתה תמיכת עברית מעולה, הרבה יותר טוב משל ה PPCים עד לא מזמן, לפני קצת יותר מחצי שנה קיבלו ה PPCים תמיכת עברית נורמאלית אולם עדיין אני חושב ששל הפלאלם הייתה עדיפה ולו רק בשל הנסיון הארוך מאוד איתה בשוק.

זה העבר, מעת יציאת PalmOS 5 - כל מחשבי הפאלם עם מערכת זו הם עם מעבדי strongarm שכל מ 130 מ"ה (ויש גם 400 :) ).

ל z71 יש את המסך הכי טוב כיום במחשבי כף יד היום (הוא חולק אותו עם ה T2, גם של פאלם), מעבד 133 מ"ה (כמדומני), ומצלמת 0.3 מ"פ (640*480). לאחרונה (לפני חודשיים לערך) יצאה עברית ל PalmOS5 (סוףסוף), היא לא מושלמת כי בגראפיטי (איפה שמכניסית טקסט למטה "כמו כתיבה") אין עברית.

בקיצור, בהתאם למחירו, לנתונים שלו ולמסך המעולה שלו (ולעובדה שהוא לא M$ ;) ) הייתי הולך עליו, על ה z71 כרגע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לכולם, על הזמן והעזרה.

ותודה רבה במיוחד ל TheWizard שטרח והסביר מפורטות.

תודה

אמליץ לו בחום לרכוש את ה Z71

HF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים