עבור לתוכן

הצילו המעבד רותח

Featured Replies

פורסם

אם יש לך מאוורר בבית נסה לכוון אותו על המעבד ותראה אם יש שינוי.

פורסם
  • מחבר

אני מרחובות - המחשב בסלון לא ממוזג.

פתחתי דלת צד וקידמית הטמפרטורות קצת נרגעו 54-56 במנוחה.

פורסם

אז מצאת את התשובה שלך- אין מספיק זרימת אוויר במארז

פורסם
  • מחבר

פתחתי דלת צד ודלת קידמית והבאתי מאוורר תעשייתי סופר חזק על פול מהירות מכוון לתוך המחשב

המעבד עם ביג טיפון ומארז עם מאווררים 13 מ"מ ולא יאמן ירדתי רק ל 55 מעלות הפרסקוט הזה תנור אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה עם מאוורר סטוק ומארז פשוט?[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 20:42:47

אני לא בטוח שמדובר בזרימת אויר מספקת משום שלמרות שפתחתי דלתות וכיוונתי על המעבד מאוורר תעשיתי חזק עדיין אני על 55 במנוחה אומנם זה לא 60 אך אינני יכול להשאיר את המאוורר על המחשב ואת הדלתות פתוחות מה גם שבמאמץ הטמפרטורות קופצות לשמיים

לא היתה לי בעיה כזו של חום מאז שהחלפתי מארז וקרור לביג טיפון ולכן אני חושד שהמעבד בן חמש שנים פולט יותר חום משהיה חדש וגם הסלון הזה די חם.

מה אפשר עוד לעשות האם יש דרך להפחית זרם למעבד?

פורסם

נסה לחפש בביוס VCORE\VID\CPU VOLTAGE

פורסם
  • מחבר

אני חושד שיש בעיה עם המעבד משום שהטמפרטורות של הלוח והכוננים הקשיחים רק 33 מעלות אם המארז היה חם גם הם היו מושפעים.

המארז מרווח ובעל 3 מאווררים על המעבד יושב ביג טיפון הדלתות פתוחות ומאוורר תעשיתי מכוון למארז על פול ורק המעבד חם שאר הרכיבים קרים מה שמוביל אותי למסקנה שהפרסקוט חם כשהוא חדש אל כשהוא ישן ובמיוחד בקיץ זה כבר תנור שום דבר לא עוזר.

תודה לכל מי שעזר.

פורסם

שי אחרי המריחה אתה בטוח שהקירור מותקן טוב ? הRPM שלו על MAX ?

פורסם
  • מחבר

הקרור מותקן טוב בדקתי את זה

לגבי המאוורר הוא מסתובב ב 1300RPM אני לא יודע אם זה המקסימום?או איך ניתן להוסיף מהירות?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2009 בשעה 08:28:48

סליחה טעות הוא מסתובב על 1241

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים