פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר אני מרחובות - המחשב בסלון לא ממוזג.פתחתי דלת צד וקידמית הטמפרטורות קצת נרגעו 54-56 במנוחה.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר פתחתי דלת צד ודלת קידמית והבאתי מאוורר תעשייתי סופר חזק על פול מהירות מכוון לתוך המחשב המעבד עם ביג טיפון ומארז עם מאווררים 13 מ"מ ולא יאמן ירדתי רק ל 55 מעלות הפרסקוט הזה תנור אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה עם מאוורר סטוק ומארז פשוט?[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 20:42:47אני לא בטוח שמדובר בזרימת אויר מספקת משום שלמרות שפתחתי דלתות וכיוונתי על המעבד מאוורר תעשיתי חזק עדיין אני על 55 במנוחה אומנם זה לא 60 אך אינני יכול להשאיר את המאוורר על המחשב ואת הדלתות פתוחות מה גם שבמאמץ הטמפרטורות קופצות לשמייםלא היתה לי בעיה כזו של חום מאז שהחלפתי מארז וקרור לביג טיפון ולכן אני חושד שהמעבד בן חמש שנים פולט יותר חום משהיה חדש וגם הסלון הזה די חם.מה אפשר עוד לעשות האם יש דרך להפחית זרם למעבד?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר אני חושד שיש בעיה עם המעבד משום שהטמפרטורות של הלוח והכוננים הקשיחים רק 33 מעלות אם המארז היה חם גם הם היו מושפעים. המארז מרווח ובעל 3 מאווררים על המעבד יושב ביג טיפון הדלתות פתוחות ומאוורר תעשיתי מכוון למארז על פול ורק המעבד חם שאר הרכיבים קרים מה שמוביל אותי למסקנה שהפרסקוט חם כשהוא חדש אל כשהוא ישן ובמיוחד בקיץ זה כבר תנור שום דבר לא עוזר.תודה לכל מי שעזר.
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר הקרור מותקן טוב בדקתי את זהלגבי המאוורר הוא מסתובב ב 1300RPM אני לא יודע אם זה המקסימום?או איך ניתן להוסיף מהירות?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2009 בשעה 08:28:48סליחה טעות הוא מסתובב על 1241
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.