פורסם 2009 ביולי 516 שנים יש לי מעבד פנטים 2.8 פרסקוט ישן בן 5 שנים שמתחמם בזמן האחרון בצורה מוגזמת 60 מעלות במנוחה ועד 75 מעלות במאמץ. ידוע לי שפרסקוט הם מעבדים חמים אך מה שמוזר לי הוא שזו בעיה שטיפלתי בה לפני שלוש שנים בצורה הזו:החלפתי מארז מפשוט לטרמלטק סופרנו עם שלוש מאווררים והחלפתי את הקרור סטוק של המעבד לביג טיפון - הבעיה נפתרה הטמפרטורות ירדו ל 40 מנוחה 55 מאמץ.היום החלפתי משחה למעבד ארקטיק סילוור וניקיתי אבק בצורה יסודית ולמרות זאת עדיין הטמפרטורות 60 במנוחה ו 75 במאמץ המחשב לא באוברקלוק .מה גורם לחום הזה למרות משחה חדשה ניקוי אבק מארז עם 3 מאווררים וביג טיפון?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים לפני כמה ימים שמתי משחה אבל לא שמתי טוב והטמפרטורות היו 70 מעלותהלכתי לחנות שמו לי וירד ל 45 50
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר אני מורח משחה כל חצי שנה ושכבה דקה לפי מדריך ואף פעם לא היתה בעיה המעבד עם ביג טיפון והמארז מאוורר .זו לא פעם ראשונה שאני מורח משחה .אני חושד שבגלל שהמעבד ישן הוא פולט יותר חום מכשהיה חדש ?60 מעלות במנוחה עם משחה חדשה ביג טיפון ומארז מאוורר זה ממש הזוי?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים חכה שהמעבד ישרף, ותממש אחריותיתכן ולוח האם נותן מתח גבוה למעבד או שהמעבד תקול[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 19:47:40מעיון נוסף בהודעתך, לפעמים קורה שכאשר המעבד אינו יושב טוב בלוח, חיוי הטמפרטורה הינו לקוי או גורם למעבד להיתחמם יותר.כלומר, כידוע המעבדים עובדים על מתח של 1.3 וולט , אולם צורכים זרם רב .מספיק שמגע אחד רופף בין המעבד לתושבת, זה גורם להגדלת היתנגדות (עקב חום) וכן לפליטת חום שגורמת לקריאה גבוההנקה את מגעי התושבת וכן במעבד והבעיה תיפתר
פורסם 2009 ביולי 516 שנים הוא קצת עובר את ההמלצות של אינטל אבל לא בהרבה וגם צריך לקחת בחשבון שונה חם היום וטמפ' חדר ממוצעת עומדת על 30+השאלה היא אם כשהמעבד מגיע לטמפ' הזאת המחשב נתקע\מבצע ריסט ?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר המחשב לא מבצע ריסטרט אך נעשה קצת איטי[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 20:00:23הזרם למעבד עומד על 1.435V האם זה סביר לפרסקוט?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר מאוורר קדמי 13 מ"מ מכניס אויר קר מאוורר אחורי 13 מ"מ מוציא אויר חם מאוורר צד 9 מ"ממה שמוזר הוא שהיתה לי את הבעיה הזו ופתרתי אותה עם ההחלפה של המארז והחלפה של קרור סטוק בביג טיפון.האם קיימת תופעה שמעבד ישן פולט יותר חום עם השנים?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר הכבלים מסודרים מצוין עם אזיקונים זרימת אויר תקינה והטמפרטורה עכשיו עלתה ל 62-65 לא מבין מה קורה אני פותח דלת צד מקווה שיתקרר הזוי? :s05:
פורסם 2009 ביולי 516 שנים איפה אתה גר והאם חם אצלך מאוד בחדר?דרך אגב המתח של המעבד הוא הדיפולט? הכוונה אם הפרסקוטים לא יכולים לעבוד עם משהו נמוך יותר? כי מתח הוא משהו שגורם לחום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.