עבור לתוכן

סוף סוף, הממשלה אישרה: תלמידים אלימים יורחקו מיידית

Featured Replies

פורסם

הממשלה אישרה: תלמידים אלימים יורחקו מיידית

הממשלה מתייצבת מאחורי תיקון לחוק זכויות התלמיד, שיזם שר החינוך, שייאפשר הרחקה של תלמידים ללא צורך להמתין לערר שיגישו. יו"ר מועצת תלמידים ונוער: "זה לא טוב לתלמידים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3741675,00.html

• תגובות 44
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה במדינה הזאתי שיש יותר מידי ארגונים של זכויות שלא נותנים לאיזשהו צדק ו\או חינוך באמת להתבצע.

אנחנו צריכים לקחת דוגמא מניו יורק, עבירה שלישית אתה אוטומטית במאסר עולם.צריך ללמד רק בענישה.

פורסם
  • מחבר

תאמת ענישה לא מרתיעה, זה האכיפה שמפחידה אנשים וזה מה שחסר לנו.

פורסם

מומלץ לשקול שימוש בspell checker ;)

פורסם

משמח לדעת שעכשיו פחות חבר'ה מהפורום יקבלו מכות בסוף היום ..

פורסם

ואם ברצינות יש פה תלמידים שחוטפים מכות ולא יודעים להחזיר בעיה שלהם

פורסם

ואם ברצינות יש פה תלמידים שחוטפים מכות ולא יודעים להחזיר בעיה שלהם

אתה דביל.

עכשיו בקשר לנושא הת'ראד. זו בעיה רצינית. כי הרי ילד שמרביץ הוא לא סתם מרביץ, משהו דוחף אותו לזה

בין אם זה חינוך מהבית או בעיות וכו'. ברגע שאתה מרחיק אותם מבי"ס אתה כאילו מוותר עליהם.

אנחנו צריכים לחזור לימי החינוך של פעם. שהמורה יכול היה להרים את הכל מבלי להסתכן בזה שאיזה

הורה יבוא ויתן לו מכות, או איזה ארגון יתפוס ויעניש אותו. ליברליזציה מוגזמת = כאוס בחברה.

לא יכול להיות מצב כזה בחינוך שאסור לתת לילד עונשים ולפעמים גם חמורים מאוד מבלי לעורר דיון ציבורי.

חינוך הוא כל כולו הצבת גבולות והנחלת הגבולות האלה בהצלחה לתלמידים.

ברגע שאין עונשים -> אין גבולות -> אין בני אדם.

פורסם

לא אתה דביל

איך אני?

לפחות תסביר את עצמך

פורסם

נראה לך תקין שתלמיד אחד צריך להרביץ לשני בכלל? זה איך. (לא שהייתי קורא לך דביל, כי בתכל'ס- כן, כל אחד צריך לדעת להגן על עצמו, אבל הבסיס שלך שגוי)

כמו שאמרו פה, חוקים לא מפחידים, צריך אכיפה. פשוט להרחיק זה גם לא יעיל, צריך מערכת ענישה יצירתית. דבילי שהיום אם מישהו מתפרע בבי"ס נותנים לו עונש לא קשור כמו לנקות את הקירות בבי"ס. שימצאו עונשים חינוכיים.

פורסם

זה עונש להורים ופרס לילדים...

אני אישית מאמין בשיטות של פעם, שהיה אפשר "לגעת" בילד ולא רק לטפל בו בכפפות משי

פורסם

נראה לך תקין שתלמיד אחד צריך להרביץ לשני בכלל? זה איך. (לא שהייתי קורא לך דביל, כי בתכל'ס- כן, כל אחד צריך לדעת להגן על עצמו, אבל הבסיס שלך שגוי)

כמו שאמרו פה, חוקים לא מפחידים, צריך אכיפה. פשוט להרחיק זה גם לא יעיל, צריך מערכת ענישה יצירתית. דבילי שהיום אם מישהו מתפרע בבי"ס נותנים לו עונש לא קשור כמו לנקות את הקירות בבי"ס. שימצאו עונשים חינוכיים.

נו אתה רואה אנשים בכלל לא קולטים מה אני אומר?

סך הכל אמרתי במכוון להודעה המצחיקה של david647 שאם מישהו תוקף אותכם תחזירו לו, מה כאילו תתנו לו לתת לכם מכות עד שאמא תבוא להציל אותכם?

לא אמרתי משהו כמו אם יש תלמיד שהוא אלים אז ללכת לבצע בו לינץ' במכוון

פורסם

אני ממש לא מאמין בשיטה הזו ,משום שאתה לא רוצה מצב שבו עשרות מורים בשנה יצוא מבית הספר במצב קשה לאחר שתלמיד התגונן מיפינו.

ובכלל ,לדעתי הגישה של משרד החינוך שגויה ,הם לא מבינים מצבים מיוחדים ,הם לא מבינים מה גורם לאותו ילד לבצע את זה ,ואולי אותו ילד סבל מביריונות שנים והחליט לנקום בילד שעשה לו את זה ,מה עכשיו במדינה הזות את נענש על זה שאתה חזק יותר פיזית?

אני בעד ענישה של "ביריונים" ,ילדים שבאופן שיטתי מציקים ,וממררים לילדים אחרים את החיים בבית הספר (לפעמים גם את החיים בכללי).

אבל אני ממש נגד הסלידה הזות של משרד החינוך ממכות ,לא יהיה מצב שלא תהיה בו אלימות ,הרעיון הוא לדעת להבדיל מתיי היא בצדק ומתיי לא ,ולא להעניש באופן גורף .

פורסם

זה מעלה בי קונוטציה אחרת :lol:

אבל ברצינות, המערכת חינוך נראת כמו שהיא נראת רק מהסיבה שרוצים אותה ככה, המורים לא איכותיים בכלל (כמה פעמים שמענו על

מבחנים למורים שהם לא עוברים אותם, איך מצפים שילמדו משהו זה נישגב מבינתי :nixweiss: ) ואלה שכן טובים הולכים ללמד

באקסטרני כי שם יש כסף.

מה שהממשלה משלמת עליו היא מקבלת, לשלוח את הילדים הביתה זה באמת עונש להורים שצריכים לעבוד ולפרנס משפחה.

אישית, אני חוויתי על בשרי את המערכת (אני לקויי למידה ולא איבחנו את זה עד מאוחר מאוד), לא סיימתי תיכון ואין לי

בגרויות ואני לא איזה דביל או אלים במיוחד, פשוט לא ידעו איך ללמד אותי, בחרו בפיתרון של להעיף אותי (בכל זאת יש ממוצע

בגרויות לשמור ואני מחרבן אותו...) הפיתרון הקל...

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מאמין בשיטה הזו ,משום שאתה לא רוצה מצב שבו עשרות מורים בשנה יצוא מבית הספר במצב קשה לאחר שתלמיד התגונן מיפינו.

ובכלל ,לדעתי הגישה של משרד החינוך שגויה ,הם לא מבינים מצבים מיוחדים ,הם לא מבינים מה גורם לאותו ילד לבצע את זה ,ואולי אותו ילד סבל מביריונות שנים והחליט לנקום בילד שעשה לו את זה ,מה עכשיו במדינה הזות את נענש על זה שאתה חזק יותר פיזית?

אני בעד ענישה של "ביריונים" ,ילדים שבאופן שיטתי מציקים ,וממררים לילדים אחרים את החיים בבית הספר (לפעמים גם את החיים בכללי).

אבל אני ממש נגד הסלידה הזות של משרד החינוך ממכות ,לא יהיה מצב שלא תהיה בו אלימות ,הרעיון הוא לדעת להבדיל מתיי היא בצדק ומתיי לא ,ולא להעניש באופן גורף .

את מי זה מעניין למה הילד אלים? הילד שסובל עכשיו מהבירונות שלו? אותו זה בטוח לא מעניין.

כנ"ל את כל הילדים בכיתה שלא יכולים ללמוד כי הילד מתפרע ואי אפשר לעשות כלום (חוק חינוך דופקים את כולם חינם).

כך שלדעתי המטרה של החוק היא לא להעיף כל ילד ששמוריד כפה למישהו אחר, בשביל זה יש שיחה, יש יועצת יש ....

המטרה לספק כלי למערכת החינוך לטפל בילדים בעייתים שהם לא יכולים להתמודד איתם.

אז במקרה של הרחקה זה בהחלט עונש להורים וזה מצוין כי דיברו איתם הסבירו להם את המצב של הילד והם לא עשו כלום.

פורסם

אז במקרה של הרחקה זה בהחלט עונש להורים וזה מצוין כי דיברו איתם הסבירו להם את המצב של הילד והם לא עשו כלום.

אתה חושב שילד שמעיפים אותו מבית הספר יקשיב למילה מההורים שלו ? ב 90 אחוז מהמיקרים זה ילדים אפילו לא שואפים לקבל בגרות ,וההורים כבר פיספסו את הזמן בו היו צריכים לדבר עם הילד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים