פורסם 2009 ביולי 516 שנים שלום .אני מתלבט בין קניית רמקולים בתקציב של 400 + - ..הייתי סגור על ה JBL CREATURE II לינק למי שרוצה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5593&perur=4אבל ראיתי שסך הכל אם אני מוסיף 80 ש''ח אני יכול לקנות את ה - Logitech X-530 אואם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקנות את ה Creative Inspire T6060הרמקולים מיועדים למחשב כמובן ,עכשיו החדר שלי לא גדול כל כך אם בכלל ..ככה שזה מוסיף לקטע שאם שווה לי בכלל לקנות 5.1 ולא 2.1 .אשמח לקבל כמה שיותר תגובות . תודה :]
פורסם 2009 ביולי 516 שנים קודם כל תדע שבחיים שום דבר לא בא בחינם, אם באותו מחיר של שני רמקולים אתה יכול לקנות חמישה אז מן הסתם האיכות שלהם תהיה פחות טובה (זה לא כלל ברזל כמובן, אבל בגדול זה ככה).לגבי השאלה שלך, תלוי בעיקר לאיזה שימושים:אם זה בעיקר למוזיקה אז 2.1 רמקולים זו האופציה הכי טובה למחשב (כמובן אם לא מדובר על מערכת סטריאו אמיתית).אם זה בעיקר למשחקים וסרטים (בהנחה שאתה רואה סרטים עם אודיו היקפי) אז 5.1 עדיף.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר הרמקולים מיועדים לכל השלושה ( משחקים , סרטים ומוסיקה ) אבל בעיקר בעיקר לסרטים ומוסיקה ..ככה שעדיף 5.1?ואם אני אלך על ה 5.1 באמת , מה עדיף מבין ה- 2? ( Logitech X-530 / Creative Inspire T6060 ) ??
פורסם 2009 ביולי 516 שנים למוזיקה אין טעם, לסרטים כמו שכבר אמרתי - רק בהנחה שאתה צופה בסרטים עם פס קול היקפי (ולא סתם RIP).
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר אם כן אז כבר עדיף לי ללכת על ה 2.1 כי המוסיקה זה השימוש העיקרי .. וגם דיי הבנתי שבכמעט אותו מחיר של 2.1 רוב הסיכויים שרמקולים 5.1 שאמצא לא יהיו רמקולים איכותיים .. אז אלך על ה - JBL CREATURE II תודה על העזרה אחי :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.