עבור לתוכן

סגן הנשיא ארה"ב: ישראל תחליט אם היא רוצה לתקוף באיראן

Featured Replies

פורסם

ביידן: ישראל תחליט אם היא רוצה לתקוף באיראן

סגן הנשיא נשאל שלוש פעמים בראיון לרשת ABC אם ארצות הברית תעמוד בדרכה של ישראל, אם תחליט לפעול נגד איראן, ושלוש פעמים השיב: "זו תהיה זכותם הריבונית לעשות זאת"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3741641,00.html

פורסם

מה זה משנה. אנחנו לא תוקפים את איראן ככה אביגדור ליברמן אמר ואני לא חושב שאף אחד לא תפס אותו משקר עד היום. הוא אמר בפירוש שאנחנו הולכים על הסף(brinkmanship ) . לא תהיה שום ברירה למעצמות ואם הם לא מסכימות שתהיה איראן גרעינית הם יצתכו לתקוף אותה בעצמם. למה שאנחנו נהיה השוטרים בעולם הזה. לא מספיק שהפצצנו את הכור הסורי ואת הכור העירקי?

איראן לא כלכך מאיימת עלינו היא מאיימת בעיקר על השכנות שלה. אם איראן תשמיד את ישראל מי יהיה האויב המשותף שלהם כדי לאחד את העם במשטר הטוטליטרי שלהם?

אם ישראל תרצה לתקוף את איראן יהיה יותר קל לעשות first strike גרעיני מאשר לארגן תקיפה אווירית או קונבנציונאלית. אנחנו לא רוצים את זה ולא צריכים את זה. שמדינות העולם ישברו את הראש אם הם רוצים מדינה כמו צפון קוריאה ליד עתודות הנפט והגז שלהם.

צפון קוריאה גם ככה לא כלכך מפחידה את ארה"ב שלא מזמן שיגרה טיל שמסוגל לשאת פצצות גרעיניות שסכום העוצמה שלהן פי 5.5 יותר חזקה ממה שיש לצפון קוריאה בארסנל. אם ארה"ב רוצה היא יכולה למחוק את צפון קוריאה מהמפה במכה אחת מהירה. יש לארה"ב וגם לישראל נשק מפר איזון במלחמה גרעינית שזה מערכת ירות טילים בליסטים. בקיצור לא כדאי לאיראן להתעסק איתנו בנתיים....

פורסם

ארה"ב הפכה להיות המדינה הכי פחדנית שראיתי.

נראה לי שהם רוצים שישראל תתקוף ולהפיל הכל עלינו :P

פורסם
  • מחבר

חברה המשחק הזה נקרא פוליטיקה...

לפני כן הם היו נגד זה היה הגזר שלהם כדי להשיג הסכם כדי לקדם את האינטרסים שלהם במזרח התיכון

עכשיו הם אומרים שהם בעד כי הם רוצים ליצור לחץ, להראות תמיכה בישראל וכו... זה לא אומר שאנחנו הולכים לתקוף מחר.

(תצרף את זה לסיפור החציה של הצוללת הגרעינית(כביכול) שלנו שהיה מתוקשר באופן יוצא דופן ,מצטרף מצוין, לא? )

ולגבי צפון קוריאה הם לא צריכים לעשות כלום, כי צפון קוריאה היא פירסומת ענק למדיניות שלהם.

פורסם

ארה"ב הפכה להיות המדינה הכי פחדנית שראיתי.

נראה לי שהם רוצים שישראל תתקוף ולהפיל הכל עלינו :P

כן ואתה מדבר מהמדינה שמפחדת להגן על עצמה.

פורסם

ביידן הוא מומחה גדול בלומר את דעתו ואת דעתו בלבד, גם ובעיקר כאשר היא מנוגדת נחרצות לעובדות בשטח ולעמדת הממשל אותו הוא כביכול מייצג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים