עבור לתוכן

המשך OC במעבד E8400

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המפרט מופיע בצד ורציתי להמשיך את הOC שכרגע נמצא על מצב יציב וטמפ' סבירה.

נתוני הOC הם:

מתח מעבד :1.300,מתח זיכרונות 2.00V וSPD זיכרונות נמצא על 5-5-5-15-45 וCR על 2T.

באס על 432 וזיכרונות על 1040.שאלתי היא האם אפשרי להמשיך OC עם המערכת שלי או שכדאי להחליף זיכרונות לשם עלייה ברמת הOC לבאס של 440.

(יש לציין כי לאחר בדיקה של OCCT וPRIME מעל ל5 שעות כל פעם אין שום קריסות מערכת וכול עלייה בבאס גורמת לקריסה מיידית בכל בדיקה (לאחר 4 דקות בערך)

פורסם

הזכרונות שלך על 1066 הם לא אמורים להגביל אותך בכלל

פורסם
  • מחבר

מחלקי זיכרונות על 1.1.25 והם על 1040..ככה שנראה לי שהם די מגבילים אותי.

בכל מקרה אני כרגע בבדיקה על מתח של 1.300 וטמפ' במאמץ על 57-60 נראה אם המעבד לא יקרוס..לפני חצי שעה התחלתי את הבדיקה בOCCT

פורסם

הזיכרון לא יגביל אותך עד לבאס של 533MHZ..פשוט תוריד את המחלק ל1:1..

פורסם
  • מחבר

ומה עם הירידה בכמות הביצועים בגלל הורדת המחלקים ל1:1 האם מורגשת או מוזנחת?

ובנוגע לתזמוני הזיכרון להשאיר על 5-5-5-15?

פורסם

אם אתה עושה 1:1 בבאס שלך כרגע אתה עושה DOWNCLOCK לזכרונות בעצם ..

בקיצור אני במקומך לא הייתי נוגע לא במתחים ולא במחלקים ולא בכלום שקשור לזכרונות , הם לא מגבילים אותך פה בכלל בOC

פורסם

אם אתה עושה 1:1 בבאס שלך כרגע אתה עושה DOWNCLOCK לזכרונות בעצם ..

בקיצור אני במקומך לא הייתי נוגע לא במתחים ולא במחלקים ולא בכלום שקשור לזכרונות , הם לא מגבילים אותך פה בכלל בOC

מה אתה מקשקש, הוא כתב שהזכרונות שלו בתדר 1040, לאן כבר הוא יכול להגיע, הוא כבר כמעט בסוף.

כמו שאמרו למעלה שישים את המחלק על 1:1 כדי שיהיה לו עוד לעלות.

---

ולא יהיה שום הבדל משמעותי בין תדר 1040 ל-800 בזכרונות.

פורסם

הזכרונות שלו בסטוק 1066!

פורסם

נו וכמה באס זה עוד נותן לו להעלות 4?

וברגע שהוא עובר את זה.. הוא צריך להתחיל להיסתכל גם על הזכרונות כפרמטר של OC.

ברגע שהוא מוריד מחלק ל1:1 הוא מוציא תזכרונות מהמשוואה

פורסם
  • מחבר

טוב חברים עידכון קטן:

כרגע כמו שאמרו מעליי הוצאתי את הזיכרונות מהמשוואה ע"י קביעת המחלקים ל1:1 והגעתי עד לOC של 4.2 בבאס של 470 אך צצה בעיה נוספת..שככל הנראה נובעת מהספק.

ספק של SEASONIC 550 שמוציא 44A במסילות..הבעיה היא כשאני מפעיל אפליקציה שמערבת כ.מסך+מעבד (כמו משחק,או רינדור בPHOTOSHOP וכו') המערכת קורסת ויוצאת לי מיד לWIN XP.

ניסתי להפעיל גם 3DMARK אך לאחר כ10 דקות המערכת יוצאת ו"מסיימת משימה".יש לציין כי בבדיקת OCCT למעבד כ-5 שעות הכול יציב כמו שעון,האם הבעיה בספק שהגיע למגבלתו.

יש לציין כי כ.המסך הוא GTX 260 של TWINTECH עם קירור של AC והוא נמצא בOC רציני גם כן.

מתח המעבד על 1.32V ומבחינת המעבד הכול יציב אז מה ניתן לעשות להוריד OC או שישנה בעיה אחרת?

פורסם

אני הייתי מציע לעלות מתח למעבד, רוב התקלות של חוסר יציבות באוברקלוק

נובעות מחוסר מתח למעבד.

תעלה ל-1.36-1.38 ותבדוק אם זה עדיין קורה.

פורסם
  • מחבר

אז איך אתה מסביר את הנושא שבאפליקציה מסויימת ישנה בעיה והיא קורסת ובOCCT לאחר 5 שעות של בדיקה אין שום קריסה ושום בעיה עם המעבד..טמפ' סביב 59-61 ואני לא רואה שום בעיה חריגה פה.

והאם להוריד את הספק מרשימת החשדות שלי לגרימת הבעיה פה?

פורסם

מה יש לך להפסיד, תבדוק את מה שאמרתי אם זה לא בעית מתח למעבד

מחפשים משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

עידכון:מתח מעבד על 1.380 באס על 470 ומתח VTT על 1.11 במקום 1.10,מתח זיכרונות 2.0V,תיזמונים 5-5-5-15 וCR על 2T.

עדיין אין שום בעיה בOCCT וגם לא בLINPACK (כששם הטמפ' קופצות ל67 מעלות למשך חצי שעה בדיקה) בדיקה רגילה בOCCT שעתיים אין שום בעיה רק כשאני מפעיל משחק או BM ב3DMARK לאחר 10 דקות מתרחשת קריסת מערכת.

פורסם

מציע שתבדוק את הטמ"פ של ה PWM הדיגטלי של הלוח שלך בזמן מאמץב ABIT EQ - יתכן ותצטרך להוסיף מאורר מעליו.

כמו כן מציע להריץ בדיקת BLEND ו SMALL...אולי זה יעזור לצמצם את אהאפשרויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים