עבור לתוכן

Creative Xtreme Audio - סאונד מקרטע!

Featured Replies

פורסם

היי חברה! יש לי בעיה, אני משתמש בCreative Xtreme Audio, אחלה כרטיס, רק שמהיום שקיבלתי אותו, במשחקים מסויימים האודיו מתחיל לקרטע ולהיקטע, וזה משגע את השכל!

הבעיה היא במשחק חדש ונחמד ששמו Trine, בו הבעיה החמירה לגמרי,

בשתי הדקות הראשונות למשחק הכל נהדר, ואז פתאום האודיו מתחיל להיקטע, אבל להיקטע בצורה כזאת שעושה כאב ראש!

אני לא יודע כבר, אני לא מוצא פתרונות בשום מקום...

יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-MA74MG-S2H אולי זה קשור?

בבקשה תעזרו זאת בעיה שחופרת לי ועכשיו היא באמת מפריעה!

פורסם

סדרת XFI ידועה בבעיות של אי תאימות ללוחות אם מסויימים, אבל הבנתי שזה יותר יוצר רעשים של "קליקים" (חפש בגוגל יש על זה הרבה מידע), ולמרות שהכרטיס שלך רשמית שייך לסדרת XFI הוא בעצם לא, אז אני לא יודע אם זה קשור למקרה שלך או לא (במידה וכן אני לא יודע אם יש לזה בכלל פתרון).

ניסית להתקין דרייברים עדכניים?

בהגדרות של המשחק, כנס להגדרות אודיו ותראה אם יש בחירה בין hardware/software. יש משחקים שיש ואז לפעמים בחירה אחת יכולה לסדר בעיות מסויימות.

פורסם
  • מחבר

סדרת XFI ידועה בבעיות של אי תאימות ללוחות אם מסויימים, אבל הבנתי שזה יותר יוצר רעשים של "קליקים" (חפש בגוגל יש על זה הרבה מידע), ולמרות שהכרטיס שלך רשמית שייך לסדרת XFI הוא בעצם לא, אז אני לא יודע אם זה קשור למקרה שלך או לא (במידה וכן אני לא יודע אם יש לזה בכלל פתרון).

ניסית להתקין דרייברים עדכניים?

בהגדרות של המשחק, כנס להגדרות אודיו ותראה אם יש בחירה בין hardware/software. יש משחקים שיש ואז לפעמים בחירה אחת יכולה לסדר בעיות מסויימות.

אז זהו שאין שום הגדרה כזאת, ואני מחפש בגוגל ולא מוצא שום דבר, זה לא שאני לא יודע לחפש פשוט אין אף אחד עם בעיה כמו שלי =/

הדרייברים מעודכנים, אני אעדכון שוב ליתר ביטחון אבל חוץ מזה יש סיכוי שזה משהו אחר?

פורסם

חפש בגוגל על "creative xfi problems" או על "creative xfi crackling" ותראה שיש הרבה תוצאות, למשל:

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fchris.pirillo.com%2Fhuge-creative-x-fi-problems%2F&ei=LOZRStHbGJPUmgOQn9SfBQ&usg=AFQjCNGP_LdFQzL2b1X2dmKsj7x-CNf0AQ&sig2=84rjcpJHO8QtdAEL8IemeQ

האם מדובר על רעשים מסוג כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים