עבור לתוכן

צריך המלצה לקירור CPU חזק, סביבות ה- 200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

כן..אתה חייב להתקין את הפלטה האחורית שמגיעה איתו..ואין מה להסתבך..או שתסמן כל דבר..או שתזכור..קצת קשה לטעות בחיבורים השונים..

שכן כל אחד והמחבר היחודי שלו..

פורסם

אם יש לך מצלמה באיכות טובה תצלם כל חיבור והכל בכללי..

את הלוח אם חייבים להוציא על מנת להרכיב גוף אחיזה מחוזק בשביל שהמוגן לא יתלוש לך את המעבד :-)))

יאללה מחכים לתמונות אתה מושך אותנו הרבה זמן :jump: :jump:

פורסם

המוגן ממש פשוט להרכבה

רק שאתה מרכיב את התושבת עליו תבריג את ברגים במברג ולא במברגה.

ואל תמרח את כל המשחה שיש בשקית .

ותערבב את המשחה בשקית לפני שאתה מורח.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי בסוף להרכיב. היה סיפור ממש מצחיק עם כל ההרכבה שלו... עוד מידע כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418315.new#new

תמונות בקרוב מאוד! אעדכן! D:[br]פורסם בתאריך: 7.07.2009 בשעה 12:23:42

המוגן ממש פשוט להרכבה

רק שאתה מרכיב את התושבת עליו תבריג את ברגים במברג ולא במברגה.

ואל תמרח את כל המשחה שיש בשקית .

ותערבב את המשחה בשקית לפני שאתה מורח.

תודה גבר, הרכבתי אתמול במברג ולא במברגה והלך בסדר, ומרחתי MX-2 ולא את המשחה שבאה עם המוגן ;D

פורסם

תודה גבר, הרכבתי אתמול במברג ולא במברגה והלך בסדר, ומרחתי MX-2 ולא את המשחה שבאה עם המוגן ;D

כמו שצריך..

אבל שמעתי שהמשחה שלהם גם לא רעה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות, אבל החלפתי פעם מעבד במחשב אחר שלי לכפול ליבה, והייתי צריך למרוח משחה, אז קניתי את ה- MX ונישאר לי עדיין אז אמרתי שנשתמש בה D:

נ.ב.

כשאני מסיים לגמרי את ה- OC אני אשים תמונות ותוצאת SUPERPI, כרגע המעבד על 3.6 יציב עם 1.44VCORE ומקס' טמפ' 44 מעלות אם זכור לי נכון! :yelclap:

פורסם

יפה... בלי לעלת מתחים על 3.6 זה יפה.. עובד יציב?

פורסם
  • מחבר

אמממ... על 3.6 ו- 1.44VCORE יש לי קריסות עם OCCT ומסכים כחולים, אז העליתי מתח ל- NB ל- 1.5, כמו גם ל- SB ל- 1.5, וכשאגמור לכתוב את ההודעה הזו אריץ OCCT 45 דקות. אחלו לי הצלחה! ;D

פורסם

על תעלה את המתח מעל 1.55 סיכוי טוב לנזק.

אא כן בהצלחה :-))

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

אני לא מתכוון להגיע בכלל למשהו קרוב ל- 1.55, זה ממש ממש הרבה, למעבד AMD לפחות. לאינטלים אין בעיה להגיע ל- 1.55 ואפילו 1.6 עם קירור מתאים (מים אולי). אני מתכוון להגיע ל- 1.5 מקסימום.

פורסם

בזבוז כסף טוטאלי אלה שקונים משחה בנפרד .

פורסם

למה? אני קונה בנפרד?

כאילו אני עובד אם זה הרבה אבל בכל מקרה למה בזבוז...

ברוב המקרים אתה רוצה לדעת שאתה משתמש במשחה טובה אז תקנה טיוב גדול ותעבוד איתו... או שבא לך לקנות קירור ולא לדעת בדיוק איזה משחה שמת?

פורסם
  • מחבר

בזבוז כסף טוטאלי אלה שקונים משחה בנפרד .

לא קניתי בנפרד, פשוט היה לי מחשב חד ליבה בבית ששידרגתי אותו לכפול ליבה (מיד שניה, לך תמצא מעבד כפול ליבה יד ראשונה S939 במחיר הגון), אז הייתי חייב משחה טרמית גם.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים