עבור לתוכן

צריך המלצה לקירור CPU חזק, סביבות ה- 200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות קירור למעבד, הכי חזק שיש עד 200 שקל ככה, אולי חריגה קטנה. אני קונה מ- KSP אז אל תמליצו לי על מקומות אחרים...

אני דיי סגור על MUGEN 2 שעולה שם רק 195 שקל, אבל מצד שני אני לא יודע הרבה על הקירור הזה ורמת הרעש שלו.

מה גם שהגיע ל- KSP ה- ‏Ninja II Rev B שניראה חמוד ועולה 190. לא איכפת פער המחירים, כן, אבל הוא יותר ביצועיסט מהמוגן? (יש לו 6 היטפייפס ולמוגן 5)

בקיצור, מה הקירור החזק ביותר שאפשר לקנות במסגרת שלי; חשוב שיהיה דיי שקט (המוגן רועש?).

(אם יהיה אפשר לקבל תשובה חד משמעית בשעה הקרובה זה יהיה מעולה כי אני יוצא וזה על הדרך שלי ואני רוצה לגמור עם זה)

*** הקירור צריך להיכנס ב- Antec Three Hundred ***

פורסם

מוגן די שקט... בערך כמו ה AC EXTREME גם הם כמעט אותו מחיר.

רק תבוק שהמידות שלו מתאימות כי לא נוסיתי אותו באנטק.. אבל תכלס זה קירור ענקי...

פורסם

אני דווקה ממליץ על הקירור הבא,באמת אחלה קירור שעושה תעבודה כמו שצריך :xyxthumbs:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7384

פורסם

הMUGEN לא רועש בRPM נמוך ובעוצמה מלאה הוא עושה רעש אבל לא חזק.

לכן נראה לי שהוא עדיין הבחירה הכי טובה.

פורסם
  • מחבר

אני מודע ל- AC XTREME אבל אני גם יודע שהמוגן חזק הרבה יותר = המעבד שלי יעבור OC גדול יותר (הטמפ' מגבילה) = תמורה טובה יותר לכסף. מה גם שהפרשי המחיר ביניהם לא גבוהים ולכן אני נוטה לכיוון המוגן.

עכשיו אני צריך לדעת רק אם הוא נכנס באנטק 300?? (בוודאות!!!)

פורסם

אני דווקה ממליץ על הקירור הבא,באמת אחלה קירור שעושה תעבודה כמו שצריך :xyxthumbs:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7384

המוגן טיפה יותר קריר מהאקסטרים.

תבדוק לפי מידות... כך סרגל ותתחיל למדוד :-))

פורסם
  • מחבר

ממה שאני רואה ברשת יש אנשים עם הקירור הזה באנטק 300 ככה שהוא יתאים. אני הולך לרכוש אותו כניראה היום ואעדכן בהתאם!

נ.ב, ראיתי שמישהו רשם שהמאוורר של המוגן חסם לו את שתי הסלוטים הראשונים של הראם, לא ייקרה כלום אם אשים את שתי הזכרונות שלי (2048X2) בסלוטים השניים, נכון? (שניים הכוונה 3 ו- 4)

פורסם

כן יהיה לא נראה שהוא יעבוד בדואל צ'אנל ככה.

אם אני לא טועה זה 1-3 2-4

חוץ מזה מה הבעיה שהמאוורר יהיה מכוון כלפי מעלה הרי יש מאוורר שמוציא החוצה בחלק העליון של המארז

פורסם

ממה שאני רואה ברשת יש אנשים עם הקירור הזה באנטק 300 ככה שהוא יתאים. אני הולך לרכוש אותו כניראה היום ואעדכן בהתאם!

נ.ב, ראיתי שמישהו רשם שהמאוורר של המוגן חסם לו את שתי הסלוטים הראשונים של הראם, לא ייקרה כלום אם אשים את שתי הזכרונות שלי (2048X2) בסלוטים השניים, נכון? (שניים הכוונה 3 ו- 4)

המוגן חוסם רק במקרה שיש לך זכרונות גבוהים... לדוגמא ה REAPER של OCZ שהם גבוהים במיוחד...

אם הם סטנדרטים ("נמוכים") לא תיהיה לך שום בעיה...

וגם לא לכולם הוא חוסם... קח סרגל ותבדוק מידות הכי טוב

פורסם

ומחכים לתמונות כבר... :jump:

פורסם

פותח התרד חיפוש קטן היה עונה לך השאלה..הMUGEN 2 הוא הכי טוב שתמצא בתקציב הזה נקודה..

לגבי הזיכרון..גם אם הוא יחסום לך..אין בעיה להתקין בשני הסלוטים הקיצונים ביותר..אולי תפסיד את הDC אבל זה לא קריטי..

פורסם
  • מחבר

^

ואני יודע שזה הכי טוב שאני אמצא, אבל את זה ידעתי לפני חודשיים +-, ואולי יצא משהו טוב יותר מאז?

והלכתי היום ל- KSP ואין להם במלאי :nixweiss:

התקשרתי לפני שהלכתי איזה 3 פעמים לכל שלוחה בסניף שלהם (יש להם 2) ולא ענו לי, אז אמרתי שאלך לנסות. מה גם שבאתר היה כתוב שיש להם את זה במלאי...

הם לא מעדכנים את האתר שלהם כניראה, זכרו את זה ותמיד תתקשרו אליהם.

:pissed: :pissed: :pissed:

תודה לכל מי שעזר, ברגע שאקנה וארכיב אותו מיד אפרסם תמונות!

נ.ב. - קשה להרכיב אותו? זה מסובך או משהו? שמעתי שיש Push Pins כאלה ולא הבנתי כ"כ מה הולך שם ואיך מחברים את זה (זה שוקל 800 גרם ואני חייב לדעת איך מהדקים אותו טוב טוב :o )

פורסם

ואולי אם הייתה מריץ חיפוש היום/אתמול..הייתה רואה שעדיין ממליצים עליו..כי הוא הכי טוב גם היום..וגם מלפני חודשיים.. :smile1:

ואתה מתקין אותו בעזרת ברגים..תעיין בהוראות שתרכוש יש שם הסברים ברורים מאוד..אם תתקשה שאל כאן..

פורסם
  • מחבר

ואולי אם הייתה מריץ חיפוש היום/אתמול..הייתה רואה שעדיין ממליצים עליו..כי הוא הכי טוב גם היום..וגם מלפני חודשיים.. :smile1:

ואתה מתקין אותו בעזרת ברגים..תעיין בהוראות שתרכוש יש שם הסברים ברורים מאוד..אם תתקשה שאל כאן..

חחחח צודק, יצאתי אהבל :silly:

בכל מקרה, אעדכן עם תמונות לאחר שאקנה וארכיב :P

פורסם
  • מחבר

אנשים!

קניתי את הקירור כרגע (Mugen 2), ואני קצת מסתבך עם ההתקנה. הקירור מוכן, רק לשים אותו על המעבד זה החלק שהתקשיתי בו. צריך לפרק את כל לוח האם בשביל זה?! לא ידעתי את זה... איזה נאחס, אני לא טוב בחיבור כל הכבלים של הספק ללוח שוב :|

האם באמת אני חייב לפרק את לוח האם ע"מ להרכיב את המוגן? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים