עבור לתוכן

Samsung T220P vs Samsung 2333sw למשחקים.

Featured Replies

פורסם

Samsung T220P vs Samsung 2333sw

איזה מהמסכים הנ"ל מתאים יותר למשחקים? והאם ישנו הבדל מהותי בגודל של 2333 לעומת הT220P?

כדאי להשקיע יותר כסף ולקנות Samsung T240.?

פורסם

כן, כדאי לקנות מסך 24" למשחקים. למשחקים יותר גדול = יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקי ואם נעזוב לרגע את ה24', איזה מסך עדיף?

פורסם

לאחי יש את המסך T220P ואוכל להגיד לך שזה מסך מעולה מבחינת תמונה/ועיצוב [למרות שהרבה יחלקו עלי]

אממ Samsung 2333sw אם איני טועה זה דגם חדש יותר על הניר T220P יותר טוב.

המלצה שלי גש לחנות לרוב ברשתות כמו KSP המסכים הפופולרים דלוקים [אפשר לבקש גם שידליקו לך אותו] תנסה להתרשם כמה שאפשר מהמסך תמונה/עומק צבע/אורגונומיהוכו'.

וכדאי ללכת על מסך יותר גדול משני סיבות גודל הנקודה יהיה יותר גדול אל תשכח שאתה עובד על רזולוציה בתקן FULL HD 1920X1020 ובמסך כמו 22 אינץ גודל הנקודה הטבעי יהיה קטן מבינת עבודה ברשת גלישה וכו' זה יהיה פחות נוח ותצתרך להתעסק עם ה DPI .

סיבה שניה יוכל להפוך למערכת בידור לא רעה זה כבר 24אינץ וגם אם בסלון יש איזה 40 אינץ ולא תמיד יש אפשרות להעביר כבל/התקן חיצוני של אותו מדיה.

מה שכן תזכור שככל שהמסך גדל אתה צריך יותר להתרחק ממנו מעט לנוחות אופטימלית .

פורסם

וככל שהמסך גדול יותר כך אתה צריך כרטיס מסך חזק יותר (בעיקר בגדלים מעל 22'') :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי 4890 toxic :xyxthumbs:

אבל מסכי 24' בדרך מרובעים יחסית ל22' ?

כי אני מעוניין במסך רחב לא גבוה.

פורסם

מסכי 24'' הם גם רחבים , אם יש לך כרטיס שכזה אז 24'' יהיה מעולה , רק תזכור שבעתיד תצטרך לשדרג גם לכרטיס לפחות באותה רמה ...

במצב שלך גם הייתי שוקל את ה DELL 22 (עולה 1650) , אומנם קטן יותר אבל בעל פנל איכותי יותר מאשר TN , הנגררת הישירה מכך היא זוויות צפיה יותר טובות ומסך שהוא יותר מתאים לעבודות טקסט ממושכות וגם לסרטים , לשיקולך ...

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא חושב ששווה לי להשקיע 600+ שקלים על מנת לקבל זוויות צפיה טובות יותר,

והאיכות שהדל מציג לא הרבה יותר טובה מהסמסונגים... תקנו אותי אם אני טועה.. :jump:

פורסם

2443BW, 1300 שקל של כיף.

פורסם

אם הדגש העיקרי הוא על משחקים אז לא תרגיש בהבדל ולכן לך על ה 24'' , אבל אם גם סרטים ועבודות טקסט באות בחשבון יש הבדל מהותי.

לי בבית יש מסך 19'' עם פאנל איכותי ולמחשב למשחקים 2243BW , כמובן שרואים הבדל , אבל ה 22'' הוא למשחקים אז זה סבבה ...

בוא נגיד שעל ה 22'' לא יכולתי לכתוב בוורד לאורך זמן ...

פורסם

וככל שהמסך גדול יותר כך אתה צריך כרטיס מסך חזק יותר (בעיקר בגדלים מעל 22'') :xyxthumbs:

ל-א נ-כ-ו-ן.

אין קשר בין הרזולוציה הטבעית של המסך לבין הרזולוציה שבה אתה משחק משחקים. משחקים אפשר לשחק בכל רזולוציה.

פורסם

נכון , אבל האם ברזולוציה הטבעית המשחק יראה הכי חד , או שגם ברזולוציות ביניים אחרות כגון 1680*1050 או 1240*1280 ?

פורסם

נכון , אבל האם ברזולוציה הטבעית המשחק יראה הכי חד , או שגם ברזולוציות ביניים אחרות כגון 1680*1050 או 1240*1280 ?

ברור שככל שהרזולוציה גבוהה יותר, הכל ייראה יותר חד. כמו שברור שעם פילטרים הכל ייראה יותר חלק ויפה. אבל זו כבר בחירה אישית של כל אחד - כמה הוא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כדי לשחק ברזולוציות גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים