עבור לתוכן

מה דעתכם?לא התנהגות מגעילה מצד רש"ת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומה איכפת להם מה הוא צילם במצלמה בזמן שהוא היה בחופשה באילת?מה זה בדיוק מעניין אותם לראות אם הוא צילם את החברה שלו או לא?!

זה ממש לחדור לפרטיות של בן אדם

• תגובות 46
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבר של הורי ערבי מחיפה, ואחד האנשים הטובים שיצא לי להכיר.

אני מקווה שלא תיפגע מזה, אבל אני לא אוהב איך שהראש שלך עובד, אתה מאוד מרובע (אם זה הביטוי), אני רוצה לראות שתטוס

לאמאן למשל ויעקבו אותך שם (כי אתה ישראלי) אנשי ביטחון, מה תגיד להם שהם ידרשו ממך שתראה מה צילמת (אני לא יודע מה איתך

אני לא רוצה שאנשים ידעו איך חברה שלי נראת בערום למשל או אני לצורך העינין {שואל מה יש לי לעשות עם תמונות כאלה? לא עניינך ולא של אף אחד}).

קיצר, זכויותיו נירמסו שלא לצורך ובטח בלי תוצאה, חוץ המכתבה המביכה הזו...

היחס שמתואר בכתבה הוא מתחת לכל ביקורת - גם אם החליטו לערוך לו בדיקה בטחונית, אין שום סיבה להתנהג כמו בני זונות.

+1

פורסם

בהחלט, אמרתי את זה בהתחלה, אף אחד לא אוהב להיות מעוקב מכל סיבה.

באיחוד אם זה משהו שחושדים בך, "מה איך, אני? למה שיחשדו בי?"

אבל תבדיל בין זה שזה לא נעים לזה שזה הכרחי.

אף אחד לא דרש לראות מה הבחור צילם, הם ביקשו לראות כדי לראות אם הוא משתף פעולה שהכול נורמטיבי

(או אולי כי הייתה להם התראה על צלמים חובבים של אתרי נופש של חילים ואנשי ביטחון, שוב אנחנו לא יודעים)

והבחור היה יכול להגיד פשוט שיש לו תמונות פרטיות שם וסוף סיפור

קיצר אפשר לסכם את זה שבכללי אתה נגד החיפושים הללו ונגד איבחון לפי פרופילים (אבל במקרה הזה אין לנו מידע)

פורסם

cause profiling is wrong...

כמו שזה נראה זה לא היה הכרחי...

אבל בוא אני אזרום איתך שניה, נניח שכל מה שאתה אומר נכון, והם מחפשים מבריחים או כל דבר אחר, המודיעין שלהם

כזה קלוקל? לא מסתדר...

פורסם

מילת המפתח היא היחס המתואר מצד הנוסע, אז כן היחס שהוא תיאר הוא לא רציני.

אבל מה שקרה באמת ולזהזכירכם נערכה בדיקה ולא נמצא בעיה או הערות אישיות (דרך אגב הוא גם לא הביא שום דוגמא להערה שכזאת אלא לגבי ההליך שכולם שנאלצים לעבור בדיקה נוספת עוברים)

חוץ מזה זה יפה שאנשים פה שלא באמת יודעים מה קרה ישר קופצים למסקנות (כך שמועות ומיתוסים מתחילים מחצי מידע)

סתם נקודה למחשבה כולנו הינו פה באבטחה כזאת או אחרת בצבא או סתם נתקלנו בישראלי הממוצע באיזה תור

ויודעים טוב מאוד איך אנשים עושים הר מעכבר, וזה שהבחור רואה את עצמו כמסכן שהתנקלו לו זה לא אומר כלום

יתכן מאוד שכל הסרטים הללו הם רק בראש שלו כמו כל ילד קטן במצב מביך שמוכן למות מרוב בושה כאשר במציאות אף אחד אכפת לו או אפילו שם לב.

כשאני צריך לבחור למי להאמין - למאבטחים בשדה תעופה או לקצין המדובר - אין לי שום צל של ספק שהיחס המתואר בכתבה הוא נכון ב-100%, וייתכן שבפועל התייחסו אליו אפילו יותר גרוע. זו פשוט חבורה של ביריונים עם יותר מדי כח בידיים ובלי שום פיקוח. אני מוכן להמר על מה שאתה רוצה ש"הבדיקה" שנערכה היא כסת"ח אחד גדול והייתה בסגנון "יוסי קיללת את הערבי ההוא?" "לא מה פתאום" "סבבה גבר".

פורסם

חחחחח...

עריכה:

מזכיר קצת את המשטרה:

"

- אחי, נדקרו שלושה נערים בנתניה הערב.

- רציני?! מי דקר?

- יוסי.

- אויוש נו.... יוסי ושטיות שלו.

"

פורסם
  • מחבר

ברור שחשוב לבדוק אנשים לפני שהם עולים לטיסה,ובטח שבאילת שזה מיקום אסטרטגי מאוד מרכזי כי היא נמצאת בין מצריים לירדן,ותמיד יכולים באמצעות טיסות לעלות מסתננים לארץ..אבל הוא הראה להם תעודת קצין,אז הם לא מאמינים לא שהוא קצין בצבא?!חוץ מיזה אני בטוח שהוא יודע שאם הוא יעשה כל מיני דברים כמו לשקר ולנסות להתחזות למחבל אוטומאטית מורידים אותי מדרגת קצין,מה שהוא לא רוצה שיקרה

פורסם

ברור שחשוב לבדוק אנשים לפני שהם עולים לטיסה,ובטח שבאילת שזה מיקום אסטרטגי מאוד מרכזי כי היא נמצאת בין מצריים לירדן,ותמיד יכולים באמצעות טיסות לעלות מסתננים לארץ..אבל הוא הראה להם תעודת קצין,אז הם לא מאמינים לא שהוא קצין בצבא?!חוץ מיזה אני בטוח שהוא יודע שאם הוא יעשה כל מיני דברים כמו לשקר ולנסות להתחזות למחבל אוטומאטית מורידים אותי מדרגת קצין,מה שהוא לא רוצה שיקרה

חן, אתה Total loss.

פורסם

חן, אתה Total loss.

:xyxthumbs:

ברצינות, חן, מה עובר עליך? ההגיון יצא לשבתון?

פורסם

חחחחח...

עריכה:

מזכיר קצת את המשטרה:

"

- אחי, נדקרו שלושה נערים בנתניה הערב.

- רציני?! מי דקר?

- יוסי.

- אויוש נו.... יוסי ושטיות שלו.

"

זה ביטון, לא יוסי

פורסם

הנה התגובה של הקצין המדובר, במילים שלו:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1151&MessageId=131192807

למה הכתבה לא הייתה במילים של, מהצד שלו ?!

מעבר לזה שכל מה שאני רואה פה שהוא טוען שהוא אמר דבר אחד והמאבטח הבין דבר אחר.

אני לא יודע מה באמת נאמר, אבל אם הוא אמר שחברתו ארזה לו את התיק אז המאבטח חייב היה לבדוק לו את התיק.

פורסם

את חלקינו קשה לאלף... ההתניות לא עובדות על כולם...

פורסם

למה הכתבה לא הייתה במילים של, מהצד שלו ?!

מעבר לזה שכל מה שאני רואה פה שהוא טוען שהוא אמר דבר אחד והמאבטח הבין דבר אחר.

אני לא יודע מה באמת נאמר, אבל אם הוא אמר שחברתו ארזה לו את התיק אז המאבטח חייב היה לבדוק לו את התיק.

ואם הוא היה אומר שהוא ארז בעצמו? בגלל תשובה כלשהי שבקלות רבה יכולה להיות שקר קובעים מי צריך לעבור בידוק ביטחוני ומי לא? :nixweiss:

פורסם

זה אחד הדברים אבל כן, אם הוא אמר אז צריך אז צריך לעשות חיפוש ( מה לעשות שעל טימטום משלמים ביוקר ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים