עבור לתוכן

בעיית טמפ' - כ.ס בזמן מנוחה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

הכ.ס שלי שהוא 8800GTS 512MB עם קירור סטוק, בזמן מנוחה עומד על 75 מעלות |: זה מטורף.. תראו תאכלס בחדר שלי חם בטירוף גם כי הוא קטן ויש בו הרבה מכשירים(3 מודמים, ממיר, טלוויזיה, המחשב עצמו - והחדר ממש קטן, ובלי קשר חם בחוץ אז בכלל). אבל בכל זאת - 75 מעלות? כאילו המעבד עומר על 55-60 במנוחה שזה אני מבין אותו באמת חם בטירוף.. אבל 75 במנוחה זה כבר מטורף.

הייתה לי בעיה בעבר עם הטמפ' גם של המעבד והטמפ' היו על 80+ בזמן מנוחה, הסתבר בסופו של דבר שלא התקנתי טוב את הAC FREEZER 7 PRO טוב, כי אני קניתי והתקנתי טוב.. ואחד הברגים לא היה מחובר כי הוא נשבר וזה מה שגרם לבעיה.. אז קניתי אותו מאורר חדש(בגלל בורג מסריח אחד). אבל הפעם יש קירור סטוק וזה לא קשור.

פורסם

תעלה את המהירות של המאוורר,

יש לנו אותו כרטיס רק שאני קניתי לו קירור של THERMALRIGHT אז המעלות על 40.

אבל שהיה לי את הקירור סטוק אז העלתי תמהירות של המאוורר וזה עזר.

פורסם
  • מחבר

תעלה את המהירות של המאוורר,

יש לנו אותו כרטיס רק שאני קניתי לו קירור של THERMALRIGHT אז המעלות על 40.

אבל שהיה לי את הקירור סטוק אז העלתי תמהירות של המאוורר וזה עזר.

אוקיי תודה רבה. רק איך עושים את זה? החברה של הכרטיס היא GAINWARD כך שיש לי את הExpertool שמקבלים עם הכרטיס.

פורסם

שווה לך לנסות לפרק את הקירור ולמרוח משחה תרמית חדשה. או להחליף את הקירור למשהו יעיל יותר מקירור הסטוק. אני עשיתי את זה לכרטיס 2600PRO שהיה חם ורועש וירד מ78 מעלות במנוחה ל45 בOC. ול9800GT שלי שבמקור הגיע עם קירור של זלמן, שנשברה לו הברגה, והיום גם בשיא החום במנוחה הוא לא עובר את ה52 מעלות (בOC).

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאתי[br]פורסם בתאריך: 6.07.2009 בשעה 17:13:03

גם לי יש את הבעיה הזאתי
פורסם

ADAMEM לא ממש הבנתי למה התגובה שלך חיונית ? אם גם אצלך יש בעיה דומה (אותו כרטיס וכו) אז חכה לראות תגובות של אחרים..להגיב "גם לי" זה לא יעיל...

פותח התרד לגבי "הבעיה" שלך..תחילה נקה אבק מההיטסינק עצמו..כמו כן בתוכנה של GAINWARD אין אפשרות לעלות RPM..

את היכול לעלות בעזרת EVGA Precision או RIVA TUNER..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים