עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט, עד 3.5 K למשחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

^^^ שווה להאיר את צומת הלב לגבי 2 נושאים:

1. כבר לא ממש ניתן להשיג יותר כרטיסי 4850 GDDR5.

2. גם היה וניתן להשיג כרטיס שכזה, הוא הרי מיוצר ע"י PALIT (אני לא נתקלתי בכרטיס כזה של חברה אחרת) והם כאמור הפסיקו לייצר כרטיסים עם מעבדים גרפיים של ATI, כך שיש בעיה לגבי מתן אחריות לכרטיסים כאלו, ולכן הם לא ממש מומלצים לקניה.

פורסם
  • מחבר

טוב חברים,

הבנתי מה אני רוצה וצריך.

שאלה אחרונה של Fine-tune מה עדיף Q6700 או Q8200 ? (בהנחה שהפרש המחיר ביניהם הוא מזערי)

תודה לכל העוסקים במלאכה.

פורסם

Q6700 (כמובן שלא עם קירור BOX)

פורסם

למה משום מה נראה לי שאתה מייצג "מישהו" שיש לו במלאי Q6700 ישן, חם, שמזמן EOL ובמלאי שלא מצליח למכור אותו?

זה פשוט לא יאומן באיזו אובססיה אתה מנסה בכל מפרט לדחוף את המעבד הזה.

הוא ישן!!!

גם פיאט 600 אוטו טוב..אומנם הפסיקו מזמן לייצר אותו אבל הוא אחלה אוטו, כאילו..דהההה

פורסם

אתה מחפש מישהו שיגיד לך שהוא צודק? הוא צודק. תתקדם.

פורסם

^^^ שווה להאיר את צומת הלב לגבי 2 נושאים:

1. כבר לא ממש ניתן להשיג יותר כרטיסי 4850 GDDR5.

2. גם היה וניתן להשיג כרטיס שכזה, הוא הרי מיוצר ע"י PALIT (אני לא נתקלתי בכרטיס כזה של חברה אחרת) והם כאמור הפסיקו לייצר כרטיסים עם מעבדים גרפיים של ATI, כך שיש בעיה לגבי מתן אחריות לכרטיסים כאלו, ולכן הם לא ממש מומלצים לקניה.

איזה שטויות אתה מדבר

למה אתה האמא והאבא של PALIT ויודע מה מצבם שתחליט בשבילהם אם יש בעיות אחריות או אין?

סו פאקינג וואט אם הםפ הפסיקו לייצר זמנית ATI אז זה אומר שלא תקבל אחריותעל הכרטיסים שלהם בולשיט גדול

להזכירך PALIT עדיין יצרנית ה OEM הגדולה בעולם לכרטיסי מסך בצוותא עם PCPARTNER ככה שעדיין היא קונה GPU של ATI למטרת OEM אני לא הייתי מודאג לגבי האחריות של PALIT בשום מצב לגבי הכרטיסים מבוססי ATI

דבר שני תרדו מהQ6700 באמת אבל באמת תרדו מה Q6700 זו המלצה נוראית

פורסם

ככה לא עונים גם אם אתה חושב שדבריו לא מדויקים.

1.לגבי הסעיף הזה הוא צודק! אין להשיג את ה-4850 GDDR5 כי פשוט..אין יותר.

2.גם לגבי הסעיף הזה הוא צודק, אממה..מי שיקנה אותו ויצטרך מימוש אחריות יצטרכו כנראה לתת לו 4870 512MB כי בערך ברמה של ה-4850 DDR5, ולכן הוא אמר שעלולה להיווצר בעית אחריות לכאורה.

להשכלה כללי:PALIT באופן רשמי סגרה את פסי הייצור לכרטיסי ATI ועוברת לייצר רק ל-NVIDIA.

פורסם

ככה לא עונים גם אם אתה חושב שדבריו לא מדויקים.

1.לגבי הסעיף הזה הוא צודק! אין להשיג את ה-4850 GDDR5 כי פשוט..אין יותר.

2.גם לגבי הסעיף הזה הוא צודק, אממה..מי שיקנה אותו ויצטרך מימוש אחריות יצטרכו כנראה לתת לו 4870 512MB כי בערך ברמה של ה-4850 DDR5, ולכן הוא אמר שעלולה להיווצר בעית אחריות לכאורה.

להשכלה כללי:PALIT באופן רשמי סגרה את פסי הייצור לכרטיסי ATI ועוברת לייצר רק ל-NVIDIA.

אתה שם לב שאתה סותר את עצמך

יצטרכו לתת לו 4870 במקום ומאיפה יהיה להם GPU ל 4870 אם אין להם ל 4850 :kopfpatsch:

דבר שני הם עדיין מייצרים כרטיסי מסך מבוססי ATI בפסי ייצרו ה OEM שלהם חד משמעי!! סגרה את המותג ATI תחת השמות שמזוההים איתה גיינווארד , גלקסי פליט

הסיכסוך בין PALIT ל ATI זמני כרגע ויתכן שיחלוף או שלא זה הזמן יגיד אבל להגיד על זה ש PALIT לא תכבד אחריות עךל כרטיסי ATI שנקנו ממנה זה נשמע כמו משהו מצוץ מהאצבע

כמו שפוקסקון לא תתן מחר תמיכה על הלוחות גיימרים שלה כי היא סגרה את קו הייצור

אתה בכלל יודע מה זה לתקן כרטיס מסך או לוח אם? בדיוק עבודה של 3 דקות על ידי מכונה בדרך כלל לא ה GPU הוא זה שהולך לישון מתחת לאדמה אלא הרכיבים האחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים