עבור לתוכן

Corair CMX 512 3200C2 או Mushkin Black level 1???

Featured Replies

פורסם

מה אתם אורמים מי מהם עדיף??

אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???

פורסם

יש לי שניי סטיקים של ה CMX C2 אני מרוצה מהם מאוד גם תיזמונים טובים וגם OC גבוה.

למרות שלפי הביקורות הMUSHKIN BLACK יותר טובים הם דיי משתווים ל CORSAIR LL שהם נשחבים להכי טובים אם יש לך את הכסף קנה את סדרת ה LL.

פורסם

אני (כרגיל) ממליץ על מושקין, הם עוקפים את קורסאייר בהרבה ביקורות ומניסיון הם מעולים לאוברקלוק.

פורסם

שמע אני שומע על קורסאייר המון שהם טובים וכאלה, זכרונות חזקים גם מסוגלים להתמודד עם 1-1-1 , וכו

אבל אם יש הרבה ביקורות שמראות שמושקין יותר טובים, והם יותר זולים, אז למה לא לנסות?

ואחרי זה אל תשכח לחזור אלינו בביקורת ;)

פורסם

ה MUSHKIN אולי זולים יותר מ CORSAIR LL אבל בהחלט לא יותר זולים מ CORSAIR CMX.

תחליט אם שווה לך להוסיף כל כך הרבה כסף למושקין שחורים כשאתה יכול לקנות את CORSAIR CMX בהרבה פחות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולם!!! ;)

ובקשר למה שנאמר בהודעה שמעליי...:

המושקין LEVEL 1 עולים 827 (לסטיק אחד של 512) והקורסאייר CMX 3200C2 (סטיק אחד 512) עולה 815 בערך, אז ככה שההבדל במחיר הוא לא כל כך גדול. אז תוספת המחיר ביחס לביצועים לפי מה שכולם אומרים שהביצועים של מושקין טובים אז שווה את התוספת כסף הקטנה הזו.

פורסם

טעות שלי התכוונתי לMUSHKIN LEVEL2 לגבי הMUSHKIN LEVEL1 אני לא בטוח שהם יותר טובים מהCORSAIR CMX.

אישיתי הייתי הולך על CORSAIR.

פורסם

קורסאייר

פורסם

from simpletech.co.il

Corsair CMX512-2700C2 --

701 ש"ח

Corsair CMX512-3200C2

964 ש"ח

האם עדיין כדאי לקנות זכרונות של קורסייר למטרות אובר-קלוקינג או שאפשר להסתפק בזכרון מיצרן יותר זול כמו למשל

Twinmos

המחיר של הקורסייר באמת מוגזם! או שאולי רק בחנות הספציפית הזו.

שאלה נוספת: אם אני רוצה לעשות אובקלוק על מעבד

Athlon XP (barton) 2500

קנייה של זכרון 400 מה"צ ישפר את הביצועים באופן משמעותי ?

פורסם

כן, ה400MHZ ייתן שיפור משמעותי, אני אישית הייתי הולך על הקורסייר, אבל שוב הכל שאלה של תקציב, עדיף ללכת על המושקין 400MHZ ולא על הCORASEIR 333MHZ אבל אם התקציב מאפשר CORASEIR 400MHZ ייתן את הביצועים הטובים ביותר ;D

עריכה- ה400MHZ ייתן שיפור משמעותי בOC ולא בשימוש רגיל, רק קציתי להבהיר את הנקודה הזו ;)

פורסם

עריכה- ה400MHZ ייתן שיפור משמעותי בOC ולא בשימוש רגיל, רק קציתי להבהיר את הנקודה הזו ;)

תוספת חשובה

פורסם

from simpletech.co.il

Corsair CMX512-2700C2 --

701 ש"ח

Corsair CMX512-3200C2

964 ש"ח

האם עדיין כדאי לקנות זכרונות של קורסייר למטרות אובר-קלוקינג או שאפשר להסתפק בזכרון מיצרן יותר זול כמו למשל

Twinmos

Athlon XP (barton) 2500

אלו מחירים מופרזים 3200C2 עולה 817.

פורסם
  • מחבר

from simpletech.co.il

Corsair CMX512-2700C2 --

701 ש"ח

Corsair CMX512-3200C2

964 ש"ח

Twinmos

Athlon XP (barton) 2500

אל תבזבז סתם ככה את הכסף שלך על זכרונות של 400 מהסיבה הפשוטה שהם לא יפעלו על מעבד שהבאס שלו הוא 333.

אז תקנה זכרונות של 333MHZ ותחסוך לעצמך כסף.... (כל זאת בהנחה שאתה לא עושה OC ומעלה את הבאס..,כי אם כן אז אוקיי) 8)

אז שורה תחתונה, Corsair או Mushkin LEVEL 1??? שימו לב רמה 1.

פורסם

אל תבזבז סתם ככה את הכסף שלך על זכרונות של 400 מהסיבה הפשוטה שהם לא יפעלו על מעבד שהבאס שלו הוא 333.

אז תקנה זכרונות של 333MHZ ותחסוך לעצמך כסף.... (כל זאת בהנחה שאתה לא עושה OC ומעלה את הבאס..,כי אם כן אז אוקיי) 8)

אז שורה תחתונה, Corsair או Mushkin LEVEL 1??? שימו לב רמה 1.

מה זאת אומרת שהם לא יפעלו בטח שהם כן רק מה הם לא יעבדו בבאס 400 אלה בבאס 333.

וההבד מחירים שיש היום לא שווה לקנות זיכרונות 333 במיוחד אם יש לך לוח טוב ומעבד שאתה יכול לעשות לו OC.

ובעתיד המחירים של האתלונים עם באס 400 ירדו ויהיה אפשר לעבוד בבאס400 ללא שום OC.

פורסם
  • מחבר

זה מה שהתכוונתי שהם יפעלו אבל במהירות 333, לא הסברתי את עצמי נכון.

אז כפי שאמרתי אם מתוכנן OC אז בכיף שיהיה לך...

מה לגבי מה ששאלתי....

Corasir או Mushkin LEVEL 1 ???

;) תודה ויום טוב! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים