עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך עד 800 - לילד בן 6-7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין במסך למחשב לחדר ילדים עבור ילד בן 6-7

בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים ולא כבדים...

כרטיס מסך פשוט ביותר..

השאלה שלי מה כדאי לקנות לו, מבחינת הגיל

ומה 4:3 או 16:10 ?

19 אינץ רחב? רגיל? 22 רחב?

תודה רבה.

טווח עד 800...לא צריך משהו מקצועי במיוחד, אבל שיהיה ברור וקריא ושישמור פחות או יותר על העינים ולא יאמץ אותם

תודה

פורסם

22" פשוט וזול.

פורסם
  • מחבר

תשובה עמוקה, למה 22 ככה סתם

זה גדול מידי הילד בן 6

אני משתמש ב22

פורסם

יש לי אחיינים בגיל הזה והם משחקים הרבה באינטרנט עם 22" בלי שום בעיה.

אין שום סיבה לקנות לילד מסך קטן יותר אין לילדים עיניים קטנות יותר הם בדיוק כמוך.

ומכיוון שמסך קטן יותר עולה אותו דבר אז מה השאלה בכלל...

פורסם

1. אין קשר בין גיל המשתמש לגודל המסך.

2. התעשיה כולה צועדת בכיוון המסכים הרחבים, כי הם זולים יותר לייצור.

LG W2234S 22

811 ש"ח

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=939

פורסם

יש גם מסכי 22" לא רעים בכלל ב640-680 שקל.

דבר נוסף שרציתי לומר זה לגבי הרוחב.

זה לא רק ש22" יותר גדול מ19".

בוינדוס ואינטרנט גם אם לא תמיד מנצלים את הרוחב זה בטח לא גורע, אבל בסרטים שרובם באים בפורמט רחב אז מסך 19" יציג בפועל כמו מסף 15" רחב אם היה כזה דבר...

כך שאם אתה רוצה לשים לילד שלך סרט מדי פעם כדי שתוכל לנוח ;D אתה לא רוצה שיסבול מתמונה פיצפונת.

חוץ ממקומות עבודה שעובדים עם תוכנה יעודית ישנה שמתוכננת למסך 4:3 ישן, אין שום סיבה לקנות מסך לא רחב.

פורסם

תשובה עמוקה, למה 22 ככה סתם

זה גדול מידי הילד בן 6

אם תשאל אותי, ילד בן 6 בכלל לא צריך להתקרב למחשב. אבל מן הסתם, אתה לא שואל אותי.

מעבר לכך, באמת למה שיהיה קשר ישיר בין גיל לגודל? תלמד את הילד לא לשבת קרוב מידי למסך ולא תהיה בעיה.

חוץ ממקומות עבודה שעובדים עם תוכנה יעודית ישנה שמתוכננת למסך 4:3 ישן, אין שום סיבה לקנות מסך לא רחב.

זה לא רק "תוכנה ייעודית ישנה", אלא עבודה עם טקסט בכלל. ברוב היישומים, החל בעיבוד תמלילים דרך גלישה ברשת, וכלה בתכנות, יש, במרבית המקרים, חשיבות רבה יותר לכמות השורות הנכנסת במסך מאשר לרוחב שלהם. מה גם שהשטח הכולל גדול יותר אבסולוטית במסך לא רחב.

מסכים רחבים טובים לבידור, מסכים רגילים עדיין יותר טובים לרוב סוגי העבודה, לפחות כשמשווים אותם באורכי אלכסון שווים פחות או יותר. אבל זו לא השאלה כאן, מן הסתם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

עלתה בדעתי המחשבה כי אולי עדיף לשלב טללוויזיה ומסך מחשב <?>

כמובן שלא יעלה על 22 רחב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים