עבור לתוכן

האבנים המתגלגלות הגיעו להופעה נוספת בירושלים

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3741126,00.html

עוד שבת של מופע מדהים בו שלטון החוק בישראל נרמס ע"י קבוצה של בריונים פאנטים במגזר החרדי, שזורקים אבנים על שוטרים וחיילים ובשיא חוצפתם מעיזים לקלל אותם נאצים אחרי שתרומתם למדינה מונעת מערבים לדחוף מגף לתחת החיוור שלהם בזמן שהם צועקים "שעבס!"

פורסם

צריך לשלול מכל מי שנעצר את הזכות לקבל קצבאות ילדים. נראה אותם גברים אחרי זה.

פורסם

צריך לבטל את הקצבאות הילדים, או לפחות להגביל אותה ל2 ילדים במשפחה.

פורסם

אני דווקא חושב שצריך לשים כמה קופסאות גדולות של שרימפס ליד החניון, נראה אותם מתקרבים לשם...

פורסם

בחורה אחת בג'ינס וגופייה...

ופותח הת'ראד- פאק! תשנה את הכותרת! חשבתי שהרולינג סטונז מגיעים לארץ ופיספסתי את מכירת הכרטיסים :bash: :bash: :bash:

פורסם

ופותח הת'ראד- פאק! תשנה את הכותרת! חשבתי שהרולינג סטונז מגיעים לארץ ופיספסתי את מכירת הכרטיסים :bash: :bash: :bash:

באמת תשנה. למה "מתגלגלות"? "מעופפות"!

פורסם

אני היחיד שראיתי את זה?

"עברנו את הנאצים, נעבור גם אתכם"

אני דיי בטוח שאף אחד שם לא "עבר נאצי"... רובם בעצם לא "עברו" כלום

פורסם

הידעת? אם אתה קורא לשוטר "נאצי" אתה מקבל קנס של אלף ש"ח, עגול ומדוייק. האם הם קיבלו/נעצרו? חומר למחשבה.

(לא קראתי את הכתבה)

פורסם
  • מחבר

אני היחיד שראיתי את זה?אני דיי בטוח שאף אחד שם לא "עבר נאצי"... רובם בעצם לא "עברו" כלום

בתור אחד שסבא וסבתא שלו ניצולי שואה אני לא מבין איך השוטרים עומדים בזה. אני הייתי דופק לבן אלף ***** שהעז לצעוק נאצים אלה בראש. במקום. באמא שלי אני מוכן לקנות ב-Ebay מדים של S.S, ללכת לשם עם אלה, להרביץ לחרדים ולצעוק יהודונים מטונפים.

פורסם

ועל הדרך המון זועם שלא מכיר אותך יעשה בך לינץ'. כל זה בהנחה שכמה שב"כניקים לא ידפקו לך בדלת ב3 לפנות בוקר אחרי שהחבילה שלך תעצר במכס.

פורסם

מה הקשר שב"כ?

בכל מקרה, אם אתה מזמין חליפה אני ממן לך חצי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים