פורסם 2009 ביולי 416 שנים קורא לי דיי הרבה בWIN 7 RC שהזכרון נהיה בשימוש של כ 80%+ ורק ריסט משחרר אני חושב שהPAGEFILE נהיה מלא ותוקע את המחשב מה עושים במקרה כזה יש סך הכל 50 תהליכים והCPU בשימוש של 1-5 %
פורסם 2009 ביולי 616 שנים גם לי היה משהו דומה כשהמחשב פעל שבוע ברציפות. היה צורך לבצע הפעלה מחדש כדי שיחזור ל30 אחוז.כמה זמן המחשב שלך פעל כשהגיע ל80?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים זה בגלל שאתה משתמש ב NOD32 - ויש לו זליגות זכרון ב WIN7 .אני יודע שזה נשמע הזוי ,נסה להסיר את NOD32 , להתקין Aה אחר ותבדוק שוב . תראה שאני צודק .
פורסם 2009 ביולי 616 שנים זה בגלל שאתה משתמש ב NOD32 - ויש לו זליגות זכרון ב WIN7 .אני יודע שזה נשמע הזוי ,נסה להסיר את NOD32 , להתקין Aה אחר ותבדוק שוב . תראה שאני צודק .גם אני משתמש בNOD32, חידשת לי עכשיו.יש פתרון לבעיה?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים בעית זליגת הזכרון הזו באה לידי ביוטי בעיקר בזמן ולאחר הורדה של קבצים גדולים (נניח תורידו 3 ג'יגה ואז תבדקו )הפתרון ? AV אחר .....MSE Morro - נראה כרגע להיט וקוצר המון שבחים בשל הפוטנציאל שלו - והוא חינמי .
פורסם 2009 ביולי 616 שנים בעית זליגת הזכרון הזו באה לידי ביוטי בעיקר בזמן ולאחר הורדה של קבצים גדולים (נניח תורידו 3 ג'יגה ואז תבדקו )הפתרון ? AV אחר .....MSE Morro - נראה כרגע להיט וקוצר המון שבחים בשל הפוטנציאל שלו - והוא חינמי .ניתן להוריד אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.