עבור לתוכן

מחפש רמקולים 2.1, תקציב 400-450

Featured Replies

פורסם

אני מחפש רמקולים חדשים למחשב, 2.1, עיקר השימוש הוא לסרטים ומשחקים וגם קצת מוזיקה (רוק ומטאל בעיקר).

כרגע יש לי CREATIVE SBS330, אבל המגע שלהם כבר לא טוב ואם מזזים את הסאב הרמקולים מאבדים באלאנס או שאחד מהם פשוט מתכבה (עד שמשחקים עם החיבור שלהם לסאב. מלדב הבעיה בחיבורים אני ממש מרוצה מהרמקולים שלי (אולי שליטה על גובה הבאס היה נחמד) ואני מחפש משהו דומה, אולי עם איכות סאונד טובה יותר. התקציב הוא איזור ה 400-450 שקל.

נ.ב.

ראיתי את JBL CREATURE ונראה לי שהם מתאימים לי, מה דעתכם?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

תראה בתקציב הזה הרמקולים הכי טובים שיש אלו JBL CREATURE II שהזכרת או Altec ATP3..

מבחינת עיצוב אין מה לומר ה JBL ( אני מתכוון לקנות אותם גם בסוף השבוע הזה אגב xD ) הם רמקולים יפייפיים~! בשיא הרצינות לעומת העיצוב הישן והקצת עגום של ה ATP3 ..

מבחינת סאונד לפי הרבה תגובות ופורומים אין הבדל גדול בכלל אבל הרוב מעדיפים את ה ATP3..

עכשיו הבעיה היחידה היא שה ATP3 הוא דגם קצת ישן לכן יהיה קשה למצוא אותו בחנויות מכיוון שהמלאי כבר נגמר ..

לעומתו את ה JBL תוכל למצוא במגוון רב של חנויות והחנות העיקרית היא BUG שמוכרת אותו במחיר של 389-420 ( 2 צבעים ) ..

פורסם
  • מחבר

את ALTEC באמת אי אפשר למצוא, תרמת בקשר ל CREATURE אני לא אוהב את העיצוב שלהם (הSPOT הרבה יותר יפה לפי דעתי), אגב הסאב שלהם מתוכנן לשבת על הרצפה או על השולחן?

אתה בטוח שאין עוד רמקולים בטווח הזה? לדוגמה לוגיטק ו\או קריאטיב?

פורסם

האמת בעיקרון על פי המדריך בנעוץ יש גם את האלטק לאנסינג VS4121 אבל הם מתומחרים קצת גבוה מידי לעומת הביצועים שלהם שזה תכלס אומר שהם לא עדיפים על ה CREATURE II ...

האפשרות השניה שאני חושב עליה היא הזמנת רמקולים מחו''ל .. המחירים יותר זולים ומכך נובע שתוכל לקחת רמקולים יותר חזקים וטובים ..

תתחשב בכך שיש מכס + הזמנה .. ועדיין תוכל למצוא במחיר הרבה יותר טוב רמקולים יותר טובים ..

אם זה נכלל באפשרות שלך אז אני חושב שאני יוכל להמליץ לך על כמה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים