עבור לתוכן

הכרטיס המסך הטוב ביותר מבין השניים (כרטיסי מסך ישנים מאוד)

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

לסבתא שלי יש פנטיום 3 ישן שיש בו כרטיס מסך בשם ATi Magnum/Xpert 128/Xpert 99 ולי יש כרטיס מסך מיותר בבית של פנטיום 3 הישן של דוד שלי ושמו ATi RAGE LT Pro ... אני לא יודע איזה מביניהם הוא הטוב ביותר, אתם יכולים בבקשה לעזור לי ?..

תודה מראש,

משה

פורסם

מה הבעיה להחליף ולבדוק?

פורסם
  • מחבר

זה לא שהיא צריכה את זה למשחקים, אני רוצה להחליף לה כדי שה - XP לא יקרטע לה בגלל הכרטיס מסך ... אולי אתם יודעים במקום שאני אחליף ואתחיל לבצע בדיקות ...

פורסם

זה שהXP איטי על פנטיום 3 לא קשור לכרטיס מסך אלא למעבד הוא פשוט מאוד ישן.

ובמקרה יש לי גם P3 במהירות 800MHZ והXP לא זז מהר

פורסם
  • מחבר

לחבר שלי היה פנטיום 3 עם 128 MB RAM והוא רץ לו ... המחשב של סבתא שלי הוא פנטיום 3 עם 667 MHz ו - 192 MB RAM והוא קצת מקרטע ... אני חושב שחלק מהבעיה היא גם הכרטיס מסך חוץ מהמעבד עצמו ...

פורסם

זה בעיקר מעבד חלש מידי וחוסר בזיכרון

פורסם

לחבר שלי היה פנטיום 3 עם 128 MB RAM והוא רץ לו ... המחשב של סבתא שלי הוא פנטיום 3 עם 667 MHz ו - 192 MB RAM והוא קצת מקרטע ... אני חושב שחלק מהבעיה היא גם הכרטיס מסך חוץ מהמעבד עצמו ...

מיקרוסופט בעצמם ממליצים להשתמש ב-256MB וגם זה איך להגיד, "בחסכנות".

פורסם
  • מחבר

גם ממליצים במשחקים את המעבדים החדישים ביותר כשהקצת ישנים יותר מריצים אותם מצויין ... כמו שכבר אמרתי לחבר שלי היה פנטיום 3 עם 128 MB RAM וה - XP רץ אצלו ... אז לאף אחד אין תשובה בקשר לכרטיס מסך ?..

פורסם

אולי לחבר שלך יש XP מסורס ולכן הוא רץ יותר מהר.

פורסם

לא נראה לי שמישהו פה מכיר את הכרטיסים האלה, רובנו אפילו לא נולדנו אז ;D

אתה יכול רק לנסות ולראות אם יהיה שיפור

פורסם
  • מחבר

אולי לחבר שלך יש XP מסורס ולכן הוא רץ יותר מהר.

זה היה לפני מלא שנים ... עוד כש - XP היה בשוק בערך חצי שנה ... אז לא היו גרסאות מסורסות ...

פורסם

עם השנים XP והתוכנות הנוספות נעשו כבדות יותר.

מנסיון שלי אתה צריך יותר מ256 מגה זיכרון (עדיף 512) והרד-דיסק שעובד בקצב של 7200 בשביל להרגיש שיפור משמעותי!

הכרטיס מסך פחות חשוב, אבל בכל אופן שני הכרטיסים חלשים. כל כרטיס מסך עם אפיק AGP יתאים לך שם, תנסה לראות אם יש לך אחד חדש יותר.

אתה יכול לשחק עם הגדרות הגרפיקה של המערכת ע"י לחיצה עם הכפתור הימני של העכבר על "המחשב שלי" ואז בחירה ב"מתקדם", האופ' הראשונה היא ביצועים, תבחר בהגדרות ואז באופ' השלישית: "התאמה לביצועים מרביים".

בכל אופן אם אין לך את החלקים המתאימים אל תחשוב אפילו לקנות אותם כי זה ממש לא משתלם, עדיף כבר לקנות מחשב חדש ב1300 ש"ח

פורסם

ATI RAGE זה הסיכויי הכי טוב שלך, הוא היה כרטיס חזק בזמנו ולP3 הוא יתאים...

בכל אופן, אולי תשקול להחליף לה לP4 לפחות, הם לא עולים הרבה היום בכלל וזה ישפר לה את החוויה פלאים...

פורסם

התקנה נקייה של XP לרוב משפרת את ביצועי המערכת. ככלל, מדובר בבזבוז זמן להתעסק עם כרטיסי מסך שונים, זה לא מה שיעזור פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים