פורסם 2009 ביולי 316 שנים אחרי שנה שיש לי את המחשב הצלחתי סוף סוף להתקין מאוורר קידמי במארז Antec Sonata III ביחד עם 4870! מי שמכיר את הבעיה, הכרטיס פשוט גדול מידי ובגלל שהכבלי חשמל שלו מאחורה ולא בצד, אין מקום לתקין את המאוורר הקידמי שמתלבש אחרי הכלוב HDD ולא לפניו כמו בד"כ. אני זוכר כשקניתי את המחשב, דנו כאן על הסוגיה, ומישהו טען שזה אפשרי אם קודם מתקינים את המאוורר ואז מכניסים את הכרטיס עם הכבלים כבר מחוברים. אחרי שנה של עצלות מתמשכת אמרתי לעצמי שננסה. ו-וואלה, זה נכנס! מאוד בכח, אבל נכנס! אני אביא תמונות אם מישהו ממש מתעניין בדבר. אפילו הטמפ' של המעבד צנחה ב-9-10 מעלות! וגם ה-4870 הבהמתי נוטה לרדת לפעמים ל-78 במקום ה-81 הקבוע שלו. מוסר השכל: אל תתעצלו! ומזל טוב לי עריכה: מי שתהה, כך זה נראה לפני: תגדילו את התמונה עד הסוף ושימו לב לחוסר מקום בקצה של ה-4870.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים יפה שהצלחת אבל יש יותר מידי כבלים בדרך יחסמו לך את הזרימה בכמה עשרות אחוזים טובים ... :-\
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר יפה שהצלחת אבל יש יותר מידי כבלים בדרך יחסמו לך את הזרימה בכמה עשרות אחוזים טובים ... :-\ אין שום כבלים בדרך, בתמונה זו אשליה אופטית, הכלבים עובדים בצדדים של הכלוב, לא באמצע. מבחינת חסימה של המאוורר הקידמי, הדבר היחיד שחוסם אותו זה כרטיס 4870 אחד גדול אבל זה מה שאנחנו רוצים לקרר פה. אפילו הצלחתי להעביר את החשמל של ה-PCI-E ע"ג הפלסטיק של המאוורר, ככה שהם חוסמים אולי 1% משטח הפנים שלו. בקיצור, מחר אני אעלה תמונה שתמחיש את כל הסיפור.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים לא הבנתי מה בדיוק השישו ושימחו פה ולא רואים את המאוורר שהתקנת.מה שאני רואה זה חתיכת בלאגן במארז הזה.(במארז כזה אפילו לסרדינים יהיה קשה להכנס)
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אם אתה מרוצה זה כבר טוב רק תדאג שהדרך ליציאת האוויר החם תהיה ללא הפרעה . בקשר ללא יאמן אז אצלי במחשב יש מארז HEC6A21 שבו הכנסתי GTX285?????????+scythe mugen 2
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר טוב, הנה התמונות של המאוורר מותקן אני חושב שעשיתי עבודה לא רע בסידור כבלים בהתחשב במארז זה לא איזה פול-טוואר שאפשר להעביר הכל מאחורה.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אני ממליץ לך לשים את ההרדיסקים הפוך כך שהכבלים של ה-SATA יעברו מהצד השני. יהיה יותר אסטטי ככה.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים 4870 ב- 78 מעלות? אני צוחק מחדש כל פעם שאני רואה אנשים שממשיכים לקנות את הכרטיס הזה כשיש תחלופה טובה יותר באותו מחיר (ע"ע מפרט שלי). בכל מקרה, עבודה טובה!
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר 4870 ב- 78 מעלות? אני צוחק מחדש כל פעם שאני רואה אנשים שממשיכים לקנות את הכרטיס הזה כשיש תחלופה טובה יותר באותו מחיר (ע"ע מפרט שלי). בכל מקרה, עבודה טובה! קניתי אותו שנה שעברה כשהוא רק יצא לא היתה חלופה טובה יותר
פורסם 2009 ביולי 416 שנים 4870 ב- 78 מעלות? אני צוחק מחדש כל פעם שאני רואה אנשים שממשיכים לקנות את הכרטיס הזה כשיש תחלופה טובה יותר באותו מחיר (ע"ע מפרט שלי).מה רע בכרטיס הזה? הרי הוא לא פחות טוב משלך.לו יש 78 מעלות כי הוא לא יודע לקבוע פרופילים נכונים.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים יפה מאוד! טריק יפה, להכניס את המאוורר ורק אחרי זה את הכרטיס, יכל להשבר וטוב שלא...
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר מה רע בכרטיס הזה? הרי הוא לא פחות טוב משלך.לו יש 78 מעלות כי הוא לא יודע לקבוע פרופילים נכונים.אני לא רואה צורך לקבוע פרופילים, כי האוטומטי עושה את העבודה כמו שצריך.אין לי בעיה שיעמוד על 80 מעלות אם הוא שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.